ferrox Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Malowanie mega . to są wolno tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Będą pływające i tonące .Ten co na fotce nie jest do łowienia.To jest korpus na którym ćwiczyłem malowanie,żeby się potem przy serii czuć w miarę pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ale oczy to ma jak po kilkudniowej imprezie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak dla mnie karaś wyszedł rewelacyjnie , jeden z ładniejszych woblerów jakie widziałem na twojej stronie. Wielkie brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Karaś jest mega wypasiony, wygląda jak żywy, jakbyś go dał jakiemuś dziadkowi to by go nadział na hak żywcowego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Karaś jest mega wypasiony, wygląda jak żywy, jakbyś go dał jakiemuś dziadkowi to by go nadział na hak żywcowego zestawu Raczej wpakował by go do gara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak by ktoś reflektował dwie X-Zogi na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Cóż się stało? Xzogi miały mieć u Ciebie stałe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Taki powrót do Megabassa.Wędki są świetne jak nie znajdą klienta płakał nie będę. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 lepiej dla czlowieka jakby tu nie zagladal taka robote robisz ze czlowiekowi kopara opada karas rewelacja ..... a jak temat pstraga ? bo cos ucichlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pstrąg jest w fazie gotowego wzoru pod formę,ale do czego go użyje to jeszcze nie wiem.Może jako kompozycję do warsztatu muchowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tomek ,ile ma ten karaś długości i ile waży ,bo chwilę mnie nie było i nie mogę się doczytać ...Wygląda zacnie ,przytulił bym z jednego do testów na moim bajorku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Karaś 7cm waga jeszcze nie wiadomo.To jest korpus na którym ćwiczyłem malowanie.Formy prawie gotowe.Ruszam tak końcem tygodnia z odlewaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Cóż się stało? Xzogi miały mieć u Ciebie stałe miejsce Powrót do megabassa.No i patyki od Krzyśka chcę potestować.Vegter Boron 2,30m 7-30g w jednym kawałku na początku wywołał u mnie mieszane uczucia ale po rzutach i złowionych rybach jestem pod wrażeniem.Bardzo specyficzna konstrukcja ale przy tym pozytywnie zaskakuje.Na pewno z żadnej wędki mi tak nie leciało i na żadnej wędce walka z Bolkiem 65 nie trwała tak krótko. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nowe kolory Raptor8BS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zamawiam w takim razie tego karasia od ręki .Może być taki jak ten na którym ćwiczyłeś malowanie ,mi bardzo pasuje Mam takie bagienko ,gdzie rybkom bardzo pasują naturalne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ten nie może być.Bo to ani ten materiał i nie obciążony.To jest tylko korpus do ćwiczenia malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 O wersji finalnej mówiłem ,he he. Tylko żeby efekt wersji finalnej był takie jak ten z foty ,bo nie biorę Chociaż... może ten, to też nie byłby zły pomysł ,porobiłbym sobie żarty z dziadków co łowią na koszyki ...Tego karasia na żyłeczkę i rzut pod nogi dziadkowi i czekam na to... aż się na tego karasia rzuci :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja tez jednego chce w ciemno, nie chcesz mi napisać ile za niego na priva to przeleje kase w ciemno ciekawe czy trafie. Jak wleje za mało to sorrrrrrrry Nie mam neta po przeprowadzce. Jutro prawdopodobnie podłączą więc nie mam jak sprawdzać jerka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja tez jednego chce w ciemno, nie chcesz mi napisać ile za niego na priva to przeleje kase w ciemno ciekawe czy trafie. Jak wleje za mało to sorrrrrrrry Nie mam neta po przeprowadzce. Jutro prawdopodobnie podłączą więc nie mam jak sprawdzać jerka. PozdroJak będzie za mało to dostaniesz pół karasia Zamówiony pod lżejsze łowienie. Ryogi 2020 i 1016 HL! idą na sprzedaż jak by ktoś szukał.Stan idealny.Cena 1400zł/szt. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Trzeba się wziąć do pracy .Działka na dziś. Żywica w drodze.Weekend odlewam Karasie[NEWS] i Raptory65 real fish [NEWS].Za chwilę jadę z podrywką po czebaczki amurskie. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wysyłki woblerów które miały iść dzisiaj,odkładam na poniedziałek.Powód jutro jest święto jakieś tam i nie chcę żeby to leżakowało gdzieś na magazynach przez 3dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dawaj te karasie dawaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dawaj te karasie dawaj;)No niestety żywica też nie dojdzie na weekend bo wolne.Świętować to każdy by chciał ale robić to nie ma komu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wczoraj tak z małym oporem założyłem "raczka" na agrafkę i okazał się strzałem w dziesiątkę.Dużych ryb nie było ale kilka kleni z małej rzeczki wyjąłem do tego ileś tam okoni i niespodzianką był sandacz Miałem wyjście pięknego klenia ale tylko powąchał. Jutro testy nad Odrą . Tak że Tomku raczki się spisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi