Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Korpusy jakieś tam są jak by co  :) .Dzisiaj na testach nowego zestawu.Multi Megabass Black Jungle,kijaszek Megabass Orochi X4 oneten itd,itd.

Zapas mocy w tym filigranowym patyku zaskoczył mnie bardzo pozytywnie a przy tym kapitalna amortyzacja zrywów Rapy.No jestem pod wrażeniem.Przynęta Raptor6BS wersja miodowa.

Woda szalejąca normalnie,zero ludzi.

post-46714-0-64439600-1408026598_thumb.jpgpost-46714-0-40722600-1408026666_thumb.jpgpost-46714-0-21201200-1408026684_thumb.jpgpost-46714-0-20045900-1408026700_thumb.jpgpost-46714-0-57402700-1408026712_thumb.jpg

• Like 4

No pięknie pięknie, kijek jak widać zrobił swoje, cieszy mnie to że jesteś zadowolony.

Jestem.Fajna wędka.Ten następny już zamawiamy.

http://www.megabass.co.jp/site/products/f5-76x-2/

Potem zobaczymy.Jakaś przerwa w zakupach.Jak ruszę z gumami pewnie pojawią się następne potrzeby w kwestii patyków.

Dzień dobry,

Świeży połów?

Gratulacje

Nie to połów sprzed kilku ładnych lat.Chodzi o patyk Megabassa który jest na tej fotce.Szukam takiego.

Psia krewka byłem z samego rana i to powiedzenie-"kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" hm....u mnie to bardziej-kto rano wstaje ten jest wk.......y i niewyspany"

Edytowane przez Tomy

to juz nie te czasy co kiedys, gdy malo kto sciagal we wlasnym zakresie i wiekszosc liczyla na dobrych kolegow albo forum. wtedy wiekszosc fajnych rzeczy schodzila od reki... teraz rynek jest juz dosc mocno zatowarowany a i wielu kolegow sciaga sobie we wlasnym zakresie. efekt jest taki a nie inny, nawet fajny sprzet w niezlej cenie moze wisiec tygodniami... life...

Nie to połów sprzed kilku ładnych lat.Chodzi o patyk Megabassa który jest na tej fotce.Szukam takiego.

Psia krewka byłem z samego rana i to powiedzenie-"kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" hm....u mnie to bardziej-kto rano wstaje ten jest wk.......y i niewyspany"

Mnie tam 3 kaczory usiadły z rana :P

Teraz schodzę z Wisły. Kleniowa końcówka dnia... Ja w drogę to Rapy wyszły... Ehhhh

:)

attachicon.gif10580025_274941182692946_7805161545185323215_n.jpg

To już chyba jest kres moich osiągnięć designerskich.Lepiej już chyba nie dam rady.Trzeba teraz spróbować z silikonem.

Nic tylko zbierać szczęke z podłogi.

Mega real wobek , coś niesamowitego pomimo ze JERKI to nie moja bajka.

Jerki będą.Co prawda czekam na odpowiedź od 2 chętnych na odkupienie wzoru na wyłączność ale z zastrzeżeniem że ja będę robił na tym body jerki ale woblerów ze sterem już nie.Oczywiście jeden z tych 2 zainteresowanych będzie mógł odkupić.Zasada prosta.Kto pierwszy ten lepszy.

Parę R6BS na giełdzie twórców jak by ktoś był w potrzebie.

post-46714-0-25954400-1408124860_thumb.jpgpost-46714-0-19494400-1408124887_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

to juz nie te czasy co kiedys, gdy malo kto sciagal we wlasnym zakresie i wiekszosc liczyla na dobrych kolegow albo forum. wtedy wiekszosc fajnych rzeczy schodzila od reki... teraz rynek jest juz dosc mocno zatowarowany a i wielu kolegow sciaga sobie we wlasnym zakresie. efekt jest taki a nie inny, nawet fajny sprzet w niezlej cenie moze wisiec tygodniami... life...

Mifek... Są wakacje... Ludzie spłukani...

Kupiłem zaubera... Pół roku wytrzymał.. wróciłem z Chorwacji pan do mnie nie ma i nie będzie... Zauber dead...

W czerwcu wziąłem arctice... Miesiąc wytrzymała... Nie mam czasu jej oddać do serwisu....

Nie kupię sprzętu za 2k który zaraz padnie....sorry... Jdm nie jdm nie ufam i tyle.

Dokladnie, ale nie ma tego zlego. Od przybytku kijow glowa nie boli.

Mifek... Są wakacje... Ludzie spłukani...

Kupiłem zaubera... Pół roku wytrzymał.. wróciłem z Chorwacji pan do mnie nie ma i nie będzie... Zauber dead...

W czerwcu wziąłem arctice... Miesiąc wytrzymała... Nie mam czasu jej oddać do serwisu....

Nie kupię sprzętu za 2k który zaraz padnie....sorry... Jdm nie jdm nie ufam i tyle.

Kup sobie multik on Ci nie padnie.Ryogę,ConQuesta,Steeza coś w tej klasie. 

Kup sobie multik on Ci nie padnie.Ryogę,ConQuesta,Steeza coś w tej klasie.

Mam Shimano jakieś tam, budżetowe.

Łowi, nie mam zastrzeżeń.

Muszę tylko korbę dorobić inną.

Zbyt mały promień i mnie machanie wkurza.

Ryoge lub Abu jak ma Mifek (morrum?) bym przytulił z chęcią.

Ale muszę mieć dobrego stało szpulowca.

Tomek ostatnio BS6cm rządzi u mnie razem z Widłami ale... na Raptorka BS6 mam sporo wyjść ,trącen,odprowadzeń ale niestety tylko jeden bolek wyjety widziałeś zdjęcie :( Najgorsze jest to że te duze tylko trącaja wobka i zmykaja w nurt.Dzisiaj też miałem 2 bolenie które się zainteresowały wobkiem ale niestety bez uderzen w wobka tylko chwilowe zainterseowanie i myk w nurt a skad wiem bo po prostu na 20 m czystej rzece widać wszystko jak na dłoni:)

Edytowane przez maciek17_mi

To jak idzie do wobka to przyspiesz prowadzenie i podbij żeby zaoczkował.Mi się nie zdarzyło wyjście bez pewnego brania do tego woblera.Można też dać na brzuch kotwę nr 6 tył zostawić nr 8.Gasi to trochę pracę i czasem jest kluczem do sukcesu.

Edytowane przez Tomy

:)

attachicon.gif10580025_274941182692946_7805161545185323215_n.jpg

To już chyba jest kres moich osiągnięć designerskich.Lepiej już chyba nie dam rady.Trzeba teraz spróbować z silikonem.

Kres?

Może dziś. Ciekaw jestem, co za pół roku będzie tym "kresem" B)