Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Reszta nowości będzie do obejrzenia na stronie o ile takie będą .Obecnie po głowie chodzą mi bardziej przynęty gumowe.A!zapomniałbym Real Fish 65 będzie w przyszłym tygodniu.Głównie wersja ze sterem prosta w prowadzeniu jak budowa cepa,ale tak potrzeba rynku. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 R8BS. ...a w nowym designie na ukończeniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Co tu dużo mówić woblery pierwsza liga , obserwując twoje rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Coś dla tych którzy nie lubią bezsterowców.Woblery ze sterem Raptor75. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja tam lubię bez sterowce ,ale tym też nie pogardzę Byle był w miarę lekki .Design taki jak w twoim ostatnim wykonaniu najlepiej ... szprota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja tam lubię bez sterowce ,ale tym też nie pogardzę Byle był w miarę lekki .Design taki jak w twoim ostatnim wykonaniu najlepiej ... szprota ...Nie przeciążałem ich.Mimo wszystko też czasem łowię wobkami ze sterem.Wtedy jak nie mam wyjścia .Musi się poddawać nurtowi,czasem odskoczyć i tak one właśnie pracują.Jak bolki żerują w warkoczu to jest fajna akcja.Rzucam z nurtem i trzymam,zwijam pomalutku z przystankami.Najlepiej jak człowieka uśpi takie prowadzenie i z takiego błogiego stanu wyrwie atomowy strzał .Dobrze jest szczytówką przy tym kombinować,góra/dół,prawo/lewo ale jak jest ich kilka w bystrzu to nie ma czasu na zabawę bo branie jest natychmiastowe. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ile będą ważyły?,pojedynczo oczywiście .Woda u nas kakaowa i dlatego sterowcami śmigamy ,choć nie do końca Odłóż mnie coś jak skończysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 9-10g.będą ważyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ile będą ważyły?,pojedynczo oczywiście .Woda u nas kakaowa i dlatego sterowcami śmigamy ,choć nie do końca Odłóż mnie coś jak skończysz...A może "banieczki" byś chciał hm.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Chętnie przytulę te dwie .Oczywiście ze dwie te 75 też ,po ukończeniu ma się rozumieć i razem byś wysłał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Chętnie przytulę te dwie .Oczywiście ze dwie te 75 też ,po ukończeniu ma się rozumieć i razem byś wysłał ?Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Drewienko-dzisiaj się tam rozpędzam ale będzie trochę.Głównie woblery ze sterem Raptor6+ bo już się trochę uzbierało zamówień. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Jutro start z nowym wzorkiem Raptor65 wobler ze sterem-Długość-6,5cm -Waga ok.8g-Praca żwawa/drobna Prototyp już po testach.Największa Rapka na ten wzorek-jak do tej pory Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tomku, arcydzieła dotarły, super. Wielkie dzięki, Nowe zamówienie poszło na priv. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tomku, arcydzieła dotarły, super. Wielkie dzięki, Nowe zamówienie poszło na priv. pzdrTacy klienci jak Ty są traktowani priorytetowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jest szansa na te nowe Raptory65 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak.Pisać na priv ile sztuk. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Paki idą Panowie.Trochę później przez te święta,ale 2dni poślizgu to chyba nie jest problem.Dzisiaj w trakcie prac ekonomiczne wersje Raptora8BS i Raptora6BS.Dyszkę taniej od wersji "bogatej" tzn.24-25zł/szt.Ciekawe czy wam się będą podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) No wreszcie podbieraczek bezinwazyjny dla ryb i co ważne zero wplątań kotwic przy podebraniu.Rozmiar-BOLENIOWY Lepsze fotki wstawię jak dojdzie do mnie partia tych "sitek" Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć, gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć, gdzie kupiłeś?......w Pekinie.Może będą u mnie dostępne. Kiedyś używałem podobnego i długo szukałem następcy bo posiałem nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomasz, będziesz miał wolną taką siateczkę?Jak by co, to rezerwuję. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomasz, będziesz miał wolną taką siateczkę?Jak by co, to rezerwuję.są w drodze Hektor taka próbna partia.Jak ocenię że są ok.Masz zaklepaną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dobra też staje w kolejce po sitko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ok.W tym tygodniu sprawa będzie z nimi jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi