Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek czy taka jazióweczka ale w wersji XL coś pomiędzy 3.5-3.8 cm z dłuższym sterem tzw DR jest mozliwe do wykonania . Chodzi o ekstemalnie daleki rzuty i głebszą pracę :)  Pod klucha ;)

Pewnie tak ale to już chyba na przyszły sezon.

Tomek z dwie te jazióweczki rezerwuje na testy :)

Ok.Sebo.Zapisałem.

Tomy ta wielkość boleniowa zmieści pewnie i kropa. Jedną zaklepuje, później dam znac bo może wezmę dwie. Widzę tam paczuszke z napisem Melek czy mi sie wydaje?

To jeszcze nie ta wysyłka.Robię je partiami.Sprzedałem cały swój sprzęt castingowy jak bym to wszystko naraz wrzucił na pocztę na 100% byłyby pomyłki.Jest sporo wysyłek a jeszcze zajmuje się inną działalnością na którą chyba przejdę całkowicie.Na woblery coraz mniej czasu.

Sprzęt cast kupiłem nowy z wędkarstwa nie rezygnuje  :) tyle że mniej patyków i multików za to takie które mnie cieszą.

Edytowane przez Tomy

Szkoda że nie do mnie. Jutro zaczynam mały maraton wedkarsko/lurebuilderski i miałem nadzieję że płocia doleci bo by pewnie nie jeden szczupacz ja zagryzl.

Tomy jaka średnica tej siatki? To tylko same siaty będą tak?

Pozdro M

Korpusy-Raczek35-pakowane po 10sztuk.Materiał-żywica Feather Lite. cena za zestaw będzie 30zł.Niedługo inne wzorki,oprócz real fish i Raptora8BS,Raptora6BS.

post-46714-0-97247000-1408522824_thumb.jpgpost-46714-0-41307900-1408522836_thumb.jpg

Zestaw do tworzenia form i woblerów KARAŚ85 real fish.Kasa już wpłacona a jest to wzór na wyłączność,więc jednorazowa sprzedaż.

post-46714-0-42944300-1408523022_thumb.jpgpost-46714-0-52962700-1408523036_thumb.jpg

Zamówienie wpłynęło jeszcze na OKONIA real fish.Biorę się za to w przyszłym tygodniu.

• Like 1

Tomy czy model RH jest jeszcze w twojej ofercie?

Masz jakieś puste korpusy do zbrojenia?

Ta jazióweczka jest pełna w środku? czy jest miejsce na zbrojenie?

A miałem kiedyś RH w ofercie?? :o .Jaziówka jest z lekkiej,pływajacej żywicy.Wystarczy dziurkę nawiercić w jednym miejscu pod obciążenie i "włala"ale one nie są na sprzedaż jako surówki.Chyba że jakieś większe zamówienie.

No chwal się chwal !!

Tak orzeł wylądował. :)

post-46714-0-04206000-1408542322_thumb.jpgpost-46714-0-16087600-1408542335_thumb.jpg

• Like 1