Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wieści z pracowni. Jazióweczka 2,8cm PampeRap dzisiaj będzie już odlewana.Wobler o agresywnej,stabilnej pracy i sporej wadze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fajna jazióweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Fajna jazióweczkaFajna i łowna.Tylko wymaga nieco zmodyfikowania żywicy ale teraz to dla mnie pesteczka Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomek czy taka jazióweczka ale w wersji XL coś pomiędzy 3.5-3.8 cm z dłuższym sterem tzw DR jest mozliwe do wykonania . Chodzi o ekstemalnie daleki rzuty i głebszą pracę Pod klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomek z dwie te jazióweczki rezerwuje na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomek czy taka jazióweczka ale w wersji XL coś pomiędzy 3.5-3.8 cm z dłuższym sterem tzw DR jest mozliwe do wykonania . Chodzi o ekstemalnie daleki rzuty i głebszą pracę Pod klucha Pewnie tak ale to już chyba na przyszły sezon. Tomek z dwie te jazióweczki rezerwuje na testy Ok.Sebo.Zapisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomy, a temat Ukleja 10cm upadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomy, a temat Ukleja 10cm upadł ?na wszystko przyjdzie czas ale z doświadczenia wiem że każdy będzie cmokał,pospieszał a potem nie będzie komu tego kupować.Duże woblery mają słabe zejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tomy ta wielkość boleniowa zmieści pewnie i kropa. Jedną zaklepuje, później dam znac bo może wezmę dwie. Widzę tam paczuszke z napisem Melek czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Od czasu kiedy tu na forum widziałem drewniany podbieraczek samoróbkę, też po mnie takie coś chodzi... tylko od siateczki trzeba zacząć, żeby jakiś pałąk wiklinowy wygiąć... Wieści z pracowni.P1210702.JPGto je to co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomy ta wielkość boleniowa zmieści pewnie i kropa. Jedną zaklepuje, później dam znac bo może wezmę dwie. Widzę tam paczuszke z napisem Melek czy mi sie wydaje?To jeszcze nie ta wysyłka.Robię je partiami.Sprzedałem cały swój sprzęt castingowy jak bym to wszystko naraz wrzucił na pocztę na 100% byłyby pomyłki.Jest sporo wysyłek a jeszcze zajmuje się inną działalnością na którą chyba przejdę całkowicie.Na woblery coraz mniej czasu.Sprzęt cast kupiłem nowy z wędkarstwa nie rezygnuje tyle że mniej patyków i multików za to takie które mnie cieszą. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Szkoda że nie do mnie. Jutro zaczynam mały maraton wedkarsko/lurebuilderski i miałem nadzieję że płocia doleci bo by pewnie nie jeden szczupacz ja zagryzl. Tomy jaka średnica tej siatki? To tylko same siaty będą tak? Pozdro M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Szkoda że nie do mnie. Jutro zaczynam mały maraton wedkarsko/lurebuilderski i miałem nadzieję że płocia doleci bo by pewnie nie jeden szczupacz ja zagryzl. Tomy jaka średnica tej siatki? To tylko same siaty będą tak? Pozdro Mokoło 60cm to będą podbieraki całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dżem dobry.lekki OTTomy, jesteś ekspertem od Boleni/Rap, stąd pytanie do ciebie.Skąd pochodzi nazwa RAPA? wiem dziwne pytanie ale słyszałem już ze 4 wersje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tomy, jesteś ekspertem od Boleni/Rap, stąd pytanie do ciebie. Czego to się człowiek dowie z forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Korpusy-Raczek35-pakowane po 10sztuk.Materiał-żywica Feather Lite. cena za zestaw będzie 30zł.Niedługo inne wzorki,oprócz real fish i Raptora8BS,Raptora6BS. Zestaw do tworzenia form i woblerów KARAŚ85 real fish.Kasa już wpłacona a jest to wzór na wyłączność,więc jednorazowa sprzedaż. Zamówienie wpłynęło jeszcze na OKONIA real fish.Biorę się za to w przyszłym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tomek z 4 raczki chciał bym ale gotowe (te bardziej blado malowane) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tomek z 4 raczki chciał bym ale gotowe (te bardziej blado malowane) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalkok.te na białej bazie.Zanotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tomy czy model RH jest jeszcze w twojej ofercie? Masz jakieś puste korpusy do zbrojenia?Ta jazióweczka jest pełna w środku? czy jest miejsce na zbrojenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No chwal się chwal !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tomy czy model RH jest jeszcze w twojej ofercie? Masz jakieś puste korpusy do zbrojenia?Ta jazióweczka jest pełna w środku? czy jest miejsce na zbrojenie?A miałem kiedyś RH w ofercie?? .Jaziówka jest z lekkiej,pływajacej żywicy.Wystarczy dziurkę nawiercić w jednym miejscu pod obciążenie i "włala"ale one nie są na sprzedaż jako surówki.Chyba że jakieś większe zamówienie. No chwal się chwal !!Tak orzeł wylądował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Az strach pomyslec co by bylo gdyby Tomy byl gejem......... Pozdrawiam, Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Az strach pomyslec co by bylo gdyby Tomy byl gejem......... Pozdrawiam, BujoPewnie pół Polski srało by całymi kartoflami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 hmmm wydaje mi się, że RH było wałkowane u ciebiehttp://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/page-246#entry1262591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) odlewamy. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi