Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Gumy powinny wyjść duuużo lepiej ale zintegrowanego obciążenia nie będzie zbyt to jest awaryjne.Po za tym każdy ma inne warunki i różne obciążenia są potrzebne.Jak wyjdą dobrze silikony to przewiduje pakowanie po 5-10sztuk.Wszystkie gumy będą w wersji real fish.

Powinny.. ale nie wyjdą. A już na pewno nie uzyskasz trwałego malowania zbliżonego do tego woblera-kiełbia, nawet jak wtopisz pigment powierzchniowo, to po kilkudziesięciu rzutach guma wiele straci na wyglądzie, a dodatkowa warstwa silikonu na powierzchni( jak np w Berkley Drop Shot Minnow) łapie wodę pod spód w miejscach przebicia i robi się mętno-biała. 

Mimo wszystko powodzenia.

a gdyby po pomalowaniu wpakować w ten sylikon tyle że bez barwy i po zaschnięciu nadtopić powierzchnie ?

jak coś to usunę

Dokładnie o tym pisałem wyżej, ale chyba nie zrozumiałeś. Taką gumę można sobie powiesić w ramce na ścianie i podziwiać.

Cześć Tomy,

trzy tygodnie poza landem w ciepełku i nie mogę się ogarnąć w Twoim wątku. Nowości, nowości i .....szok.

Wielkie graty za twory i nowy sprzęcicho.

No działam sobie pomalutku.Oczywiście non stop udoskonalanie designu uklejki.Te już będą prawie takie jak bym chciał :D

post-46714-0-86598300-1409511012_thumb.jpgpost-46714-0-27562300-1409511025_thumb.jpg

No działam sobie pomalutku.Oczywiście non stop udoskonalanie designu uklejki.Te już będą prawie takie jak bym chciał :D

attachicon.gifP1220070.JPGattachicon.gifP1220072.JPG

Dowalasz równo do piecyka, proponuje byś te reale zaczął pakować w puszki sardynkowe po 2 szt. i wszystko w odpowiedniej cenie oczywiście dla "klyentely" ze strefy "ewro".

Ukleje są boskie

"Raptor6BS.Proste malowanie imitujące Kiełbia." - dobre :)

Najfajniesze w Twoich wyrobach jest to, że tak naprawdę na zdjęciach ich nie widać.

No nie widać na fotkach a aparat już o mało młotkiem nie zarobił. :)

Dowalasz równo do piecyka, proponuje byś te reale zaczął pakować w puszki sardynkowe po 2 szt. i wszystko w odpowiedniej cenie oczywiście dla "klyentely" ze strefy "ewro".

Ukleje są boskie

No właśnie próbuje z dość dobrym skutkiem  ale celem jest bardziej rynek Bassowy.