Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Jak to, jest szczurek, powinien dzialac na plyciznach;)Był Szczurek.Już nie będzie.Tylko ryby i jakieś tam owady na następne lato-duże owady pod casta w matowej opalizacji. Edytowane 1 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Był Szczurek.Już nie będzie.Tylko ryby i jakieś tam owady na następne lato-duże owady pod casta w matowej opalizacji.Pod casta, pod casta a może pod Castorame zrobisz jak pod młynka dla normalnych ludzi robić nie łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak poleci z casta to ze spina tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No to rób już, a nie w następnym roku (bo się zanudzisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Teraz to robię Klenia 15cm Real Fish bezsterowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dla mnie taka klucha to przynęta na gryzzli, musiał bym ją puścić przez zmiejszacz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) O kurde blaszka Tomy przypadkiem stuknąłem półtonową stronkę Co wygrałem w tej loterii ? Edytowane 1 Września 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 O kurde blaszka Tomy przypadkiem stuknąłem półtonową stronkę Co wygrałem w tej loterii ? Lizaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Żartuje.Pomyślimy coś.Dzisiaj chyba do rana pracownia.Robię odbitkę Klenia 15cm i Okonia 20+.Rano dentysta-kocham to po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Będziesz odbitke dentysty robł? ostatnio czego sie nie dotkniesz to kończy w wersji real fish A z tym koronkarstwem to sie zawiodłem :/ no wiesz co... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Klenik.Tyle tylko zobaczycie .Szczegóły w tym woblerze będą wyciągnięte na maxa.Reszta jak już będzie gotowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Robi wrażenie. Cholera człowiek chyba musi sie za real fishe zabrać, bo im dłużej zwlekam tym bardziej pogłębia sie przepaść między nami... A czasu nie mam. Jutro od rana szlifowanie szpachli i malowanie wybiegu dla mlodego, który mu dziś zbudowalem. Chyba sobie internet jutro odlacze bo zawsze mnie coś od roboty odciaga...Tomy zrób tego kleniozaura w wersji sterowej do głębokiego trolla i biorę od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Dobra.To jeszcze Perch 20+ . Edytowane 2 Września 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Robi wrażenie. Cholera człowiek chyba musi sie za real fishe zabrać, bo im dłużej zwlekam tym bardziej pogłębia sie przepaść między nami... A czasu nie mam. Jutro od rana szlifowanie szpachli i malowanie wybiegu dla mlodego, który mu dziś zbudowalem. Chyba sobie internet jutro odlacze bo zawsze mnie coś od roboty odciaga...Tomy zrób tego kleniozaura w wersji sterowej do głębokiego trolla i biorę od ręki Jak mi napiszesz gdzie dać obciążenie to zrobię. W wersji bezsterowej myślę że konkretny Boleń mu nie odpuści. Edytowane 2 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Bardziej obawiałbym się sumów. Amator takiego klenia może Cię w kapciach do wody wciągnąć :D Pozdrawiam serdecznie Edytowane 2 Września 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) O kurde blaszka Tomy przypadkiem stuknąłem półtonową stronkę Co wygrałem w tej loterii ? Poczekaj chwilę i daj 10000 odpowiedź w wątku - to dopiero dostaniesz lizaka! Edytowane 2 Września 2014 przez slava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Raptor8BS i Raptor6BS w nowym designie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jak mi napiszesz gdzie dać obciążenie to zrobię. W wersji bezsterowej myślę że konkretny Boleń mu nie odpuści. Nie znam się za bardzo na woblerach sterowych. Będę ten temat dopiero ruszał na dniach bo potrzebuję je pilniee!! Jak chcesz podeślę Ci 2 przynęty które są kozakami do trolla (kosztują 20€ sztuka). Jedną nową żebyś zobaczył jak to ma działać, a drugą gołą (tak dojechaną przez szczupaki że lakier zlazł razem z farbą. Rozkroisz sobie i zobaczysz co tam w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie znam się za bardzo na woblerach sterowych. Będę ten temat dopiero ruszał na dniach bo potrzebuję je pilniee!! Jak chcesz podeślę Ci 2 przynęty które są kozakami do trolla (kosztują 20€ sztuka). Jedną nową żebyś zobaczył jak to ma działać, a drugą gołą (tak dojechaną przez szczupaki że lakier zlazł razem z farbą. Rozkroisz sobie i zobaczysz co tam w trawie piszczy Daj fotę, oblookamy o co chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 500!!! ja pierniczę, odjechałeś nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYT Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Te ciemne R6BS aż się uśmiechają do człowieka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Już niedługo będą u Ciebie.Raptor75 Real Fish wersja ze STEREM w trakcie prac.Na koniec tygodnia będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 10-tysięcznika pozostawmy autorowi.Gratulacje za całokształt Tomy,mega robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi