Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A mówiłeś że kleni u Ciebie nie ma ;/....Kłaaamaaałeeem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Kłaaamaaałeeem No to następnym razem przy wycieczce w Twoje okolice masz jak w banku że wymęczę Cię na wyprawę kleniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No to następnym razem przy wycieczce w Twoje okolice masz jak w banku że wymęczę Cię na wyprawę kleniową No mnie tam na ryby długo namawiać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No mnie tam na ryby długo namawiać nie trzeba hehe chyba jak nas tutaj (JB) wyszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Kłaaamaaałeeem Ty, Tyy, Tyyyy klamco no wiesz co Ja jestem wyjątkiem tu na JB. Jeżdżę na ryby tylko w ostateczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Melanż zaraz wstawię taki kaliber pod Twoje zębacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Kurcze nie mogę się doczekać malowania tego Percha .Szczegóły na maksiora.To jest w przygotwaniu korpus pod woblery ale nie tylko.Takie różne obrazki przestrzenne chcę tworzyć-w skrócie replika wycinka dna z rybami i nie tylko.Tak więc Panowie Okoń nabiera kształtów,rozmiar 20+. Dzisiaj jeszcze Kleń 15+ i fajrant. Edytowane 4 Września 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 To ja bym musiał nim rzucać chyba dwoma kijami jednocześnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) To ja bym musiał nim rzucać chyba dwoma kijami jednocześnie;-)Czekaj.To zaraz coś mniejszego Kleń 15+ w sam raz pod konkretnego Bolenia. Edytowane 4 Września 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Kleń.Duży kaliber na Bolenie i sądzę że nie tylko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 kleksik rzeczywiście bardziej pod mój kaliber;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie mam pojęcia jak Ty to robisz, ale nawet surówki wyglądają pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Chciałem też kiełbia ale nic nie zostało na tamie.Była mała brzanka ale to i tak spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Nie mam pojęcia jak Ty to robisz, ale nawet surówki wyglądają pięknie.Słabo widać szczegóły na białym ale jest idealnie.Jutro pogrubić gdzie trzeba,ścienić gdzie trzeba,połączyć,wyszlifować i można robić formy pod woblery.Korpusy tych rybek nie będą na sprzedaż.Można kupić wzór pod formę ale bez wyłącznośći bo już jeden Okoń został zamówiony i sprzedany w takiej formie a Klenie będę robił ja-to tak uprzedzając pytania. Edytowane 4 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Tak do tygodnia wstawię robale z serii real-cykadę i szarańczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 hehe jak za 200 lat nas już nie będzie i ktoś w rzece znajdzie wobler Tomka to będzie mógł zobaczyć jak wyglądał okoń...Tylko go podpisz Perca fluviatilis, co by nie dochodzili kolejne 20 lat, co ta za ryba żyła na przełomie 20/21 wieku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Amator real fisha w wersji lekkiej, drobnopracującej, idealnej na Wartę... EDIT: idealny także na Wisłę. Edytowane 5 Września 2014 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Fajno Adaś.Tu jeszcze z tych Ci odłożę bezsterowca ze spokojną pracą.Wobki na ciemnej bazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Melanż doszedł megallodon.No takiego pstrąga mogę kupić pod odbicie.Tyle że wobler tej wielkośći z żywicy musiałby kosztować minimum 200zł. Edytowane 5 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Amator real fisha w wersji lekkiej, drobnopracującej, idealnej na Wartę... Zestaw został przetestowany. Adaś,faktycznie skuteczne te wobki Dzisiaj parę rybek na wszystkie zabrakło baterii. Edytowane 5 Września 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Hmmm... by nie napisać - a nie mówiłem , napiszę tylko - wiem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 P1220262.JPG Hej Tomek - znalazłoby się z tych ze dwa wolne do zabrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 P1220262.JPG Hej Tomek - znalazłoby się z tych ze dwa wolne do zabrania? Ze sterem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jak byś miał ze sterem i bez steru to wziąłbym po 2szt z każdego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi