Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak lubię,po za tym pomaga to zachować sprawność bo spacerki są długie,często też trzeba pobiegać w rynsztunku który wagowo odpowiada prawdziwemu.Repliki to głównie podkręcone pneumatyki,siniaki i krwiaki od trafień na porządku dziennym.Bez pełnej maski zakaz wjazdu,snajperzy mogą celować w głowę a taka kulka przebija policzki i wybija zęby bez problemu.Mają dojść jeszcze auta terenowe,quady itd.Inwestycja spora ale jak się uda chłopakom to frekwencja będzie a to często po 100 osób na jedną stronę. 

Te oczka są na allegro.

• Like 1

Juz sporo czasu się strzelam i MY jednak mamy wiekszy rygor co do maszyn. Napewno nie strzelamy sie wiekszymi replikami jak 450fps, dużo młodzieży się z nami strzela i tak jak Ty to ubrałeś w słowa pogoniłbym taką chołotę, gdyby się chciała z nami strzelać. Kto co lubi, skoro tracą zęby to niech strzelają się ostrą bronia, lepsza segregacja bybyła. Nie mówię, że u Nas wypadków nie ma, ale to WYPADEK, a nie porządek dzienny.

Powiem szczerze.Próbowałem to cholerstwo odbić ale się porzygałem przy tej robocie i odpuściłem temat.Może jakieś chrabąszcze zrobię ale cykad i szarańczaków-nigdy w życiu.Teraz pracuje nad stickbaitem boleniowym.Dzisiaj dwa wyjścia do tego kawałka drewna to też temat będzie wałkowany.Praca jest magnetyczna dla bolków.Teraz muszę to jakoś ładnie "ubrać" i będzie ok. 

post-46714-0-94575500-1411051553_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Adamekkp - poprawnie na pewno, nie "napewno". Warto zrobić sobie w głowie takie pary, mnemotechniki czy jak to teraz nazywają: na pewno - naprawdę, co dzień - codziennie, dookoła - do koła i nie sposób zapomnieć. 

Tomek - wiadomo cykady tylko na cykladach... ;)  :ph34r:

Zrób... takiego, a co ...

post-55274-0-06229800-1411052705.jpeg

Tomek... to jest żuk gnojowy... chrabąszcz... hmmm to jakby Cię zdefiniować stwierdzeniem Tomek to człowiek...  :P

Jedna jak pęknie to czasem, po czasie nowe są - no najczęściej jest. :)

Edytowane przez AdasCzeski

ps. coraz mniej tych robali, aż taką ilość potrzebujesz??:)

nie to forum, nie mój temat ale muszę dołożyć kilka groszy

Tommy jest nakaz strzelania się w masce, tak jak i u Nas ale nie wyobrażam sobie takiej strzelanki w lato gdy jesteś lekko ubrany vs taki sprzęt.....

Dzięki za karanie mnie, za oszczędność klawiatury która i tak już ledwo trybi

ps. coraz mniej tych robali, aż taką ilość potrzebujesz?? :)

nie to forum, nie mój temat ale muszę dołożyć kilka groszy

Tommy jest nakaz strzelania się w masce, tak jak i u Nas ale nie wyobrażam sobie takiej strzelanki w lato gdy jesteś lekko ubrany vs taki sprzęt.....

Dzięki za karanie mnie, za oszczędność klawiatury która i tak już ledwo trybi

Ja Cię nie karałem za pisownie bo sam nie zwracam na to uwagi a i orłem w tej dziedzinie nie jestem.Chłopcy kładą nacisk na real a znają temat nie tylko z zabawy.To poważna  grupa.Raczej starsi goście z kasą i repliki są po prostu mocne.Jak dla mnie 450 FPS to jest dobre na boczną broń.Mój wredny pistolecik ma 520 FPS,a główna to min.600 do 900 przy snajperkach na polipropylen.Pewnie że boli jak dostaniesz przez gacie ale nikt tam nie lata w dresie czy szortach.Na głowie ma być maska i chełm.Moro to też nie starczy jedno bo ma pasować do scenariusza.Zobaczę jak to będzie i czy będę brał udział,czy tylko od zaplecza to pomagał organizować.Sprzęt żeby się do nich dopasować jest drogi już jako baza a gdzie tuning? 

Robaki będą już temat ogarnięty.

Edytowane przez Tomy

Od poniedziałku zalewanie żywicą.Będą korpusy na sprzedaż Raczek i PampeRap.Jak ktoś chętny pisać na pw.Po 5zł/szt z pływającej żywicy.Pakowane po 10sztuk.

post-46714-0-09025300-1411160759_thumb.jpgpost-46714-0-31510900-1411160772_thumb.jpg

Będą też pierwsze Klenie.Uprzedzając pytania korpusy real fish nie są na sprzedaż.Można odkupić wzorek+formę na wyłączność.

post-46714-0-43890300-1411160864_thumb.jpgpost-46714-0-76913400-1411160882_thumb.jpgpost-46714-0-35865900-1411160898_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1