jurkan Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja też nie odpuszczę mimo perspektywy kawki przez rurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Innego wyjścia nie ma .Dobra pierwsze urządzonko dla luremakerów i nie tylko.,Komora do odpowietrzania mas i silikonów.Te garki po 9 stówek nie zdają egzaminu.Tu widać wszystko co się w środku dzieje a jest to bardzo ważna cecha tego urządzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A jaka pompę zastosujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ta bardzo dobrze pasuje. http://www.klimamarket.pl/narzedzia/pompy-prozniowe-oleje/pompa-prozniowa-v-i220sv-51-l-min.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tomku wkleił bys w watek kleniowy to bydlęcie z FB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To jest Kleń moja życiówka i to już na j.pl wstawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A to sorry,ale sledze watki na biezaco i jakoś nie zauwazyłem go, a widac ze w nowej siacie to z nie tak dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Cześć Tomku, grzebałem w internecie i trafiłem chyba na Twoje stare wobki Bardzo ciekawy, może zajmiesz się taką pijawą teraz? Innych nie wrzucam bo nie chciało by się wierzyć że to Twoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Była,była taka pijawa hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Już niedługo wentylacja dla luremakerów i nie tylko.Urządzenia kompaktowe i całe systemy.Wszystko oparte na wentylatorach bez wybuchowych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak już będziesz znał koszty to wal na priv. I napisz do jak dużej komory to można włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Uchwyt jak w steezach? Ze zdjecia ludzaco podobny? Gratulacje, wez go ze soba na operejszon:) no i powodzenia.No chyba wskoczy na ten kijek Zonda.Jedyna zmiana to uchwyty imitujące jasny korek dostanie.Myślę że przez ten uchwyt zapożyczony od Steez'a będzie pasować no i ergonomia będzie fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Jak już będziesz znał koszty to wal na priv. I napisz do jak dużej komory to można włożyć. Joker to nie jest wentylacja do hali lakierniczej.Nadaje się że tak powiem do średniej wielkości firmy hand made,dla modelarzy itp.Np.Jeden wlot zakładasz w komorze do suszenia woblerów 200/200/50cm drugi w okapie nad stanowiskiem lakierniczym. Edytowane 28 Września 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jazgarze. Amazon Queen Big WTD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Już niedługo wentylacja dla luremakerów i nie tylko.Urządzenia kompaktowe i całe systemy.Wszystko oparte na wentylatorach bez wybuchowych. P1220801.JPGPamiętaj tylko, żeby mądrze opisać później co sprzedajesz. Ludzie mogą opatrzenie zrozumieć i będą problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tomku, do czego ta wentylacja? Do pomieszczenia lakierniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pamiętaj tylko, żeby mądrze opisać później co sprzedajesz. Ludzie mogą opatrzenie zrozumieć i będą problemy.Będzie opisane jak należy.Potem jeszcze mój prawnik na to rzuci okiem.Jak powie że jest ok.to już mnie guzik obchodzi co kto będzie z tym wyrabiał.Jak użyje według przeznaczenia nic się złego nie stanie. Tomku, do czego ta wentylacja? Do pomieszczenia lakierniczego?Już pisałem wcześniej.Niedługo wstawię jak to wygląda zamontowane w pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Darek robię,robię.Będą za tydzień.Jutro chirurg szczękowy więc mocny dzień mi się szykuje .Ja pierdziele boję się strasznie .Na szczęście otuchy dodał nowy kijek który właśnie dzisiaj dotarł.Zakupiony z myślą a jaziach,kleniach.Trafione w 10tkę. P1220787.JPGP1220780.JPGP1220786.JPGByłem w odwiedzinach macałem i kijek jest po prostu niesamowity.Nie dorówna mu żadna nasza krajowa rodbuilding-owa produkcja. Już na takiego zachorowałem tyle że pod spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Nasza krajowa rodbuildingowa produkcja to klasa sama w sobie [interpretować dowolnie]. Edytowane 29 Września 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Działam.działam. Nowość na przyszły rok.Boleniowy Gumo wobler z oczkiem w łebku.Będzie też wersja z żywicy. Edytowane 29 Września 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Mrówy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Amazon Queen nabiera wyglądu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wielki szacun za estetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ten czerwony pyszczek pasuje idealnie, fachowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Po krotkiej przerwie .Tomy skoczyles w przyszlosc ze swoimi modelami .Pelen podziw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi