jurkan Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tomek,gumisiowy woblerek wygląda bajecznie . Jaka jest długość tego cudaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 7,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a coś takiego pod moje "kaczorki " na płytko (do 2m)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 a coś takiego pod moje "kaczorki " na płytko (do 2m)?Na kaczorki? Będzie powrót do muchy.Casta nie odpuszczam ale potrzebuje odskoczni.Próbowałem floata,tenkary.Wróciłem do klasycznej muchy.Kardi szykuj tam kijaszka do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Po krotkiej przerwie .Tomy skoczyles w przyszlosc ze swoimi modelami .Pelen podziw .Trochę poszło do przodu ale dalej czuje niedosyt i w sumie jestem sam sobą mocno rozczarowany. Teraz coś na lód będę kombinował.Chyba wejdę w "poziomki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Trochę poszło do przodu ale dalej czuje niedosyt i w sumie jestem sam sobą mocno rozczarowany. Teraz coś na lód będę kombinował.Chyba wejdę w "poziomki"Nieustanne dążenie do doskonałości to może prowadzić tylko ku lepszemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tomy Ty zmieniasz zdanie częściej od mojej baby Będzie powrót do muchy.Casta nie odpuszczam ale potrzebuje odskoczni.Próbowałem floata,tenkary.Wróciłem do klasycznej muchy.Kardi szykuj tam kijaszka do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Wole to niż być monotematycznym i łowić tylko szczupce i to średnie w sumie. Po za tym jest takie powiedzenie że tylko krowa nie zmienia zdania.Mucha fajna metoda jedynie dałem sobie spokój ze switchami i innymi wynalazkami. Mam też coś do zaproponowania w kwestii much a czymś to testować muszę bo to dość nowatorskie rozwiązania. Edytowane 1 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Trochę poszło do przodu ale dalej czuje niedosyt i w sumie jestem sam sobą mocno rozczarowany. Teraz coś na lód będę kombinował.Chyba wejdę w "poziomki" Tomy nie lam sie stary ,kazdy mam chwile niedosytu ,rozczarowania ,podobno jak sie to bardziej na mieko traktuje to lepiej do przodu idzie . Poziomki przerabialem w zeszlym roku .Po glowie mi chodzilo od kilku lat jak zrobic cos co bedzie kompaktowe i lowniejsze od rapali .Przewalilem chyba wszytskie mozliwe modele w poszukiwaniu idelau .Pytanie zadalem sobie takie .co sprawia ze ona gryza akurat na ten model .Zrobilem w koncu--- Kompaktowe wyszlo a czy lowniejsze ,zabraknie mi 100 lat na testy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Raptor8 i 6BS nowy design. Jazgarze. Już niedługo doleci multik do bambusika. Edytowane 2 Października 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 .....iii działa .Jeszcze tylko okap nad stanowisko lakiernicze muszę zrobić.Trudno się u mnie zmieścić z tym wszystkim na tych skosach poddasza ale jakoś poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ten nowy kolor BS-ów jest super, w następnym zamówieniu (gdzieś za miesiąc) poproszę w tych kolorkach chyba, że masz Tomku nadmiar, to po 3szt mi odłóż tzn: 3szt 6-tki i 3szt 8-mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ten nowy kolor BS-ów jest super, w następnym zamówieniu (gdzieś za miesiąc) poproszę w tych kolorkach chyba, że masz Tomku nadmiar, to po 3szt mi odłóż tzn: 3szt 6-tki i 3szt 8-mki Zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Raptor8 i 6BS NEON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Raptor8 i 6BS NEON No jak mi się zachciało robić wobki na egzotyczne ryby.Przy okazji jestem ciekaw jak krajowe na to zareagują.Teraz robię wersję R8BS typowy WTD.Dużo lżejszy od wersji na bolenie a właściwie pływający.Jak dobrze wyjdzie praca to może być ciekawie a jak się uda R6BS w tej wersji to na okonie z powierzchni powinien być bardzo skuteczny. Edytowane 2 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYT Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Neonki na żywo lepsze niż w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Po weekendzie będą na giełdzie Raptrory7 i Raptory6-boleniowo/sandaczowe.Nie wszystkie ale tak po 10sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Po weekendzie będą na giełdzie Raptrory7 i Raptory6-boleniowo/sandaczowe.Nie wszystkie ale tak po 10sztuk. P1220877.JPGP1220878.JPGCzasem warto dać sobie na wstrzymanie i poczekać Z opalizacją tak jak na wcześniejszych fotkach możesz ostro zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ten nowy kolor BS-ów jest super, w następnym zamówieniu (gdzieś za miesiąc) poproszę w tych kolorkach chyba, że masz Tomku nadmiar, to po 3szt mi odłóż tzn: 3szt 6-tki i 3szt 8-mki Mówisz/masz.6sztuk za 2dni do łowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Mówisz/masz.6sztuk za 2dni do łowienia. P1220882.JPGKurde, lepiej niz w Baltonie;) to sie nazywa przodem do klienta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Kurde, lepiej niz w Baltonie;) to sie nazywa przodem do klienta!..ano.Neony mają spore wzięcie Pamperap25 Long Cast. Edytowane 3 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nieustanne dążenie do doskonałości to może prowadzić tylko ku lepszemu... albo do depresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Tomy,twoje BS rządziły dziś wśród przynęt na szczupłego.Japan style zaliczył 73cm.Kiełb z płetwami (F-Bleak) zaliczył 75cm.BS klasyczny zaliczył 53cm Edytowane 4 Października 2014 przez ezehiel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No ładnie Ezehiel.Ja już nie pamiętam kiedy widziałem szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi