Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Wole to niż być monotematycznym i łowić tylko szczupce i to średnie w sumie. :D

Po za tym jest takie powiedzenie że tylko krowa nie zmienia zdania.Mucha fajna metoda jedynie dałem sobie spokój ze switchami i innymi wynalazkami. 

Mam też coś do zaproponowania w kwestii much a czymś to testować muszę bo to dość nowatorskie rozwiązania.

Edytowane przez Tomy

Trochę poszło do przodu ale dalej czuje niedosyt i w sumie jestem sam sobą mocno rozczarowany. 

Teraz coś na lód będę kombinował.Chyba wejdę w "poziomki"

Tomy nie lam sie stary ,kazdy mam chwile niedosytu ,rozczarowania ,podobno jak sie to bardziej na mieko traktuje to lepiej do przodu idzie .

Poziomki przerabialem w zeszlym roku .Po glowie mi chodzilo od kilku lat jak zrobic cos co bedzie kompaktowe i lowniejsze od rapali  ;) .Przewalilem chyba wszytskie mozliwe modele w poszukiwaniu idelau .Pytanie zadalem sobie takie .co sprawia ze ona gryza akurat na ten model .Zrobilem w koncu--- Kompaktowe wyszlo a czy lowniejsze ,zabraknie  mi 100 lat na testy .

• Like 1

Raptor8 i 6BS NEON  B)  :D  :D 

No jak mi się zachciało robić wobki na egzotyczne ryby.Przy okazji jestem ciekaw jak krajowe na to zareagują.Teraz robię wersję R8BS typowy WTD.Dużo lżejszy od wersji na bolenie a właściwie pływający.Jak dobrze wyjdzie praca to może być ciekawie a jak się uda R6BS w tej  wersji to na okonie z powierzchni powinien być bardzo skuteczny.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1