Tomy Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Mifek.Kiedy się meldujesz po Jazgara?Czy może wysłać szanownemu Panu Ja czekam na prawdziwą jesień ale chłopaki łowią Rapa Mansika na Raptora [drewno] Rapa Krzysztofa na Raptora8BS zgarnięta z powierzchni. Edytowane 4 Października 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) ZZ"Rap85 WTD po kolorkach.Wersja lżejsza mocniej zygzakująca. Ezehielu jeden dla Ciebie za to że nie musiałem się prosić o fotki.Sam nie mam jak się wybrać.Tym czasem szczęka zdrutowana łupie.Może dzisiaj tak na spacerek się wybiorę jak nie będzie wiało.Chodziłem z pękniętą francą pół roku się okazało. Edytowane 5 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dzięki wielkie.WTD wyglądają super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Teraz robię wzorek WTD 10 który będzie imitował ten gatunek.Polecą łowić na Amazonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Duzy ogon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Duzy ogon...Mnie najbardziej rozwaliła ta łuska-u góry duża na dole mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dziś kilka szczupaczków na ZZ'Rap 85 max 55cm ale brań kilkanaście waliły przy opadzie , tej jesienni powinny paść jeszcze większe ryby. Jest potencjał!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Tomy,twoje BS rządziły dziś wśród przynęt na szczupłego.Japan style zaliczył 73cm.Kiełb z płetwami (F-Bleak) zaliczył 75cm.BS klasyczny zaliczył 53cm pike1.jpgpike2.jpgpike3.jpgpike4.jpgpike5.jpgCoraz więcej tych wieści o szczupakach na ZZ'R.Muszę się chyba wybrać,może i mi się uda coś złowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dziś kilka szczupaczków na ZZ'Rap 85 max 55cm ale brań kilkanaście waliły przy opadzie , tej jesienni powinny paść jeszcze większe ryby. Jest potencjał!! To przez lusterkowanie... ktore jest bardzo wydajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To przez lusterkowanie... ktore jest bardzo wydajne.w tym modelu bardzo wydajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 To przez lusterkowanie... ktore jest bardzo wydajne.No ja akurat przy jerkowaniu miałem bicia.. PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Chyba oszaleje ze szczęscia hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Tomku dzwoniłem jak byłem 20km od Ciebie... Kilka razy. Ale nam nie wyszło. Następny wypad w Twoje rejony pewnie za jakiś miesiąc +Chyba lepiej będzie wysłać Jakbyś miał jednego dodatkowego to też przytule - czuli w sumie dwa. Szkoda że się nie zlapalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ok. To teraz wyślę a następnym razem daj znać dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ukleje R&L .RaptoryBS w wersji neon . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pamperap25 nabierają wyglądu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Kurde chyba będę musiał się nieco ograniczać z zagladamiem do Twojego wątku bo zbyt często zaglądam do portfela... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Ohoho!!!Ty to faktycznie bulisz jak za woły .Mifas dzięki Tobie skończyłem ze skórkami jakiś czas temu.To pozwoliło na pójście mocno do przodu.Pamiętasz jak żeś mi wątek cały skasował hehe .To też masz specjalne względy a po za tym ciężko Cię nie lubić. Pamperapy chodzą bardzo fajnie.Niestety musiały dostać jajo w wersji handlowej.Ja jednak wolę łowić na te mniej stabilne bez. Fotki stare ale w tym roku ze względu na dość liczne kontuzje nie dało się często bywać nad wodą. Edytowane 7 Października 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Na klenia będą ideollo swoją drogą co się stało z żabką? doczekała się jakichś testów? ktoś ją zgarnął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Żabka będzie na 100% początkiem sezonu.Zamiast steru chcę zrobić otwarty pysk który powinien go zastąpić.Jak na FL ten poliwęglanowy za płytko siedzi.Robię też kijankę.Najgorzej idzie nauka rzeźbienia w glince a muszę to przeskoczyć.Real Fish trochę mi przeszło bo i tak muszę potem modyfikować cały korpus żeby jakąś pracę uzyskać.Po za tym ja chcę mieć detale bardziej widoczne na woblerach co mocno pomaga w malowaniu.Odbijanie ryb może się okazać idealne to przynęt silikonowych które na 100% będę robił, a raczej będę próbował.Materiał już jest tylko czasu brak. Edytowane 7 Października 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Darek.Będziesz miał co testować.Oj zaskoczy Cię ten wobler. Edytowane 7 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) R6BS robiony na strzeble.Tło pod malowanie. Tym czasem na bezsterowcach ale niedługo pojawią się wersje ze sterem.Praca będzie podobna do Rapali original.Taki standard. Edytowane 8 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Parę ZZ"Rap85 gotowych.Wersja Ekonomiczna po 25zł/sztukas.Nie cieszą już tak oka wędkarza ale dla ryb najprawdopodobniej będzie to bez znaczenia.Skuteczne na Bolenie i Szczupaki.Te pierwsze to z moich doświadczeń a gatunek zębaty to już z doniesień od klientów/kolegów. Ezehiel wybierz sobie jednego.Fotki słabe ale nie chcę mi się nimi kombinować,ustawiać do światła na milion sposobów,w realu zaskoczą pozytywnie Edytowane 8 Października 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Szczupaki lubią tę migotliwą pracę w opadzie. Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Następny prototyp na amazonkę.Tym razem pływający WTD 10.Może się uda wstrzelić w tamte ryby.Tester jest odpowiedni. Wersja finalna będzie miała inny wygląd. Edytowane 8 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi