adashhh Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) ...w Polsce idealnym miejscem do ich zastosowania są wszelkie starorzecza.Fajne łowienie.Po za tym ileż można robić boleniówki Jest jeszcze jedna fajna przynęta którą chcę robić.Główka jigowa pływajaca kształ trochę podobny do poppera.Na to zapinało się gumę z twardego silikonu[imitację ryby,żaby itp].Hak był skierowany do góry.Niesamowicie do tego wychodziły.Bardzo wysoka skuteczność zacięć a przy tym niska czepliwość.Można było tym grać między grążelami.Dwa lata temu robiłem takie pływające woblery.Oczko do mocowania linki było na boku.Przy delikatnych szarpnięciach wobek kołysał się tylko na boki wzdłuż osi poziomej.Dobrze to działało ale rzucać tym był dramat. Mam kilka fajnych met do testowania takich przynęt Edytowane 10 Października 2014 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 ...to fajnie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tylko przynęt brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tylko przynęt brak Kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Kup.dzięki za podpowiedz nie wpadłbym na to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Tomy - miło było poznać - powaliłeś mnie swoją wiedzą na temat przynęt miejsc i sprzętu aż mnie zatkało trzymam Cie za słowo w przyszłym roku zarezerwuj sobie 2-3 gdzinki dla mnie , nie wiem jak ty to zrobisz ale już teraz mnie tam gdzies w swój grafik wpakuj co do wobków - mega mi sie podobaja a ta praca dopracowane w każdym calu profi robota a i dzięki za ten gratis choc nadal nie rozumiem dlaczego Edytowane 10 Października 2014 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 raptorowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tomy - miło było poznać - powaliłeś mnie swoją wiedzą na temat przynęt miejsc i sprzętu aż mnie zatkało trzymam Cie za słowo w przyszłym roku zarezerwuj sobie 2-3 gdzinki dla mnie , nie wiem jak ty to zrobisz ale już teraz mnie tam gdzies w swój grafik wpakuj co do wobków - mega mi sie podobaja a ta praca dopracowane w każdym calu profi robota a i dzięki za ten gratis choc nadal nie rozumiem dlaczego Za R7 którą Ci co prawda zostawiłem ale jak dla mnie wymagała zbyt dużej korekty.Tam porządzimy w przyszłym roku.Byle upalne lato było.raptorowy 1AF.jpgNo patrzcie go.Fajna rapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mam kilka fajnych met do testowania takich przynęt i przestań pisać nic nie wnoszące posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Proszę mi się tu nie kłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) raptorowy 1AF.jpg skąd wyciągnieta? Edytowane 10 Października 2014 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 raptorowy 1AF.jpgDobra fota ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Raptory8BS. ZZ'Rap85 WTD. Tubisy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wyprzedaż na giełdzie R7 i R6.Wchodzi nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Taka nowa oferta raczej stała.Będzie na stronie i na jerkbaicie. P1230056.JPGP1230057.JPG Realistic&Life też będą. P1230058.JPG Dojdzie jeszcze sporo nowych wzorów.Rybek,owadów,żabek itd.itd.Witam, pomysł git!!! Jaka jest cena za taki zestawik?? Bo na stronie nie mogłem znaleźć. Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Witam, pomysł git!!! Jaka jest cena za taki zestawik?? Bo na stronie nie mogłem znaleźć. Pozdrawiam Qcyk!!Są wystawione na giełdzie twórców.Będzie jeszcze sporo nowych wzorów w ofercie i cały czas będą dochodzić nowe. Edytowane 12 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Hubert masz te Fire Tigery i Osy a ja mam przerąbane 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Hubert masz te Fire Tigery i Osy a ja mam przerąbane P1230160.JPGP1230164.JPGP1230166.JPGP1230167.JPGKreatywnyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie ma sprawy.Pamperapy25 będą też w designie strzebli. Strzeble Raptor6BS-gotowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Coś dla fanów Spinning XUL. 1,5cm waga ok.1,2g.Praca agresywna,duża częstotliwość,bardzo stabilne.To jest oczywiście prototyp.Część prac przy tym woblerze będzie wykonana maszynowo. Będzie więcej tego typu woblerów.Teraz na warsztacie "nie ma bata4"-mini uklejeczka balsiana. Edytowane 13 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Strzeble Raptor6BS-gotowe. P1230207.JPGP1230205.JPGP1230202.JPG Tomy tymi strzeblami rozwaliłeś system! Zrób je w wersji sterowej pod pstrażki dla mnie!Bez ciśnienia bo sezon pstrągowy u mnie za pół roku dopiero, ale miej na uwadze że chce je mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Powiem szczerze Melanżyk.Nie umiem.Próbowałem na różne sposoby.Jakoś to chodzi w wersji ze sterem ale mnie ta praca nie przekonuje w żaden sposób.Wersja bezsterowa działa na Bolenie i Klenie i jestem z niej zadowolony.Wersja ze sterem bez problemy ale najlepiej z balsy ze stelażem po całości-mogę się pobawić.Jeszcze jest jedna opcja spróbuje w tych żywicznych dać balast-szpachla z drobnym śrutem ołowianym. Edytowane 13 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Mini uklejki "nie ma bata4". Pamperap w wersji Osy i Fire Tiger gotowe.Dzisiaj montaż sterów.Może zdążysz na nie połowić Hubert.Aura sprzyja. Pamperap w wersji Strzebla potokowa na ukończeniu. Edytowane 13 Października 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jaka waga uklejeczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi