Rheinangler Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Tomku ja się piszę na " nie ma bata" bo wymiatają w lecie u mnie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tomku ja się piszę na " nie ma bata" bo wymiatają w lecie u mnie wspaniale OK.Powrót do przeszłości.Odgrzebałem wzorek mojej pierwszej boleniówki o którą pytało sporo ludzi.Rozmiar taki w sam razik ok.8cm.Teraz robię parę takich klasyków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kijanki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tomku ja się piszę na " nie ma bata" bo wymiatają w lecie u mnie wspaniale w folii czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Nowy Raptor7 [2015].Zmieniony ciut optycznie.Technicznie to już spore zmiany.Nad designem myślę. Edytowane 14 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kijanki fajnie się zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Kijanki fajnie się zapowiadają Na użytek własny i dla nowego znajomego z Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Na użytek własny i dla nowego znajomego z Japonii.Tomku nie zapominaj o starym znajomym z PL dla mnie jedna na kleniozaury i myślę że i garby nie pogardzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Nie zapomnę.Żaby też będą.No już by były.Siedziała na kamyku taka w sam razik na odbitkę ale jakoś nie miałem serca jej zabić.Może coś padnie w akwarystycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 w folii czy bez ? P1230247.JPGz folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 z folii Nie chcę nic mówić ale 6sztuk neonów R8BS i 6BS już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To pora zadzwonić do Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 pora na telesfora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 OK.Powrót do przeszłości.Odgrzebałem wzorek mojej pierwszej boleniówki o którą pytało sporo ludzi.Rozmiar taki w sam razik ok.8cm.Teraz robię parę takich klasyków P1230238.JPGP1230239.JPGJaka waga tego będzie???? i czy da rade z tego pływaki zrobić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 OK.Powrót do przeszłości.Odgrzebałem wzorek mojej pierwszej boleniówki o którą pytało sporo ludzi.Rozmiar taki w sam razik ok.8cm.Teraz robię parę takich klasyków P1230238.JPGP1230239.JPGTomasz, powiesz skąd takie ładne błękitne oczka ???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Kijanki. P1230240.JPGP1230242.JPGP1230244.JPG Tłuste te kijanki One leżą na sarkandzie? Edytowane 14 Października 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Joker nie wiem co to jest.Może i sarkanda "nie ma bata4" po kolorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Zaczynam zaraz zabawę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Lepsze to niż struganie. Powodzenia Edytowane 15 Października 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Lepsze to niż struganie. Powodzenia No nie do końca.To dwa różne światy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ale na pewno mniej bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Jak by ktoś chciał do oferty korpusów dołączą cierniki szata godowa i normalne.Barwnik jest w masie i w sumie wystarczy połączyć połówki po swojemu obciążyć itd.Malowanie w zasadzie macie z głowy jedynie klar. Edytowane 15 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Sebo Mrówy dla Ciebie do testów.Jedynie muszę wstawić wkręty i wkleić kulki w oczodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Sebo Mrówy dla Ciebie do testów.Jedynie muszę wstawić wkręty i wkleić kulki w oczodoły. P1230272.JPGGenialnie myślę że jeszcze w tym sezonie się coś skusi na nie jak pogoda dopisze.A te kijanki wczoraj gdybym miał to na pewno przeszły by test na okoniach. Powiedz tylko Tomek jak one głęboko będą schodzić. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kijanki są pływające.ale coś tam zanurkują.Wreszcie udało mi się ruszyć tą 15cm krowę.Wersja ma być pływająca to też trochę problemów miałem.Ciężko przejść z ciężkich boleniówek na coś takiego. Dwa testowe będą robione na czarnej bazie.Pojadą na Amazonkę i zobaczę co się będzie działo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi