Tomy Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Kijanki [balsiane]. 100% Hand Made. Edytowane 16 Października 2014 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Zaczynam zaraz zabawę P1230256.JPGP1230257.JPG Podziwiam sterylność w warsztacie, niczym w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kijanki [balsiane]. 100% Hand Made. O w morde.... Surówki mnie bardzo zaciekawiły, ale gotowe wymiatają. Niesamowita robota. Przy okazji (już dawno miałem to napisać) - ostatnio na forum pojawia się coraz więcej woblerów na bazie odlewów ryb - moim zdaniem Twoje Tomy są najfajniejsze. Wyglądają jak zdrowe osobniki - w innych próbach odlewy wyglądają jak zdechłe, przetrącone ryby. Drapieżnikom pewnie wszystko jedno, ale wizualnie Twoje są the best! Preparujesz je jakoś przed odlewem żeby zachować kształt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Na youtub jest filmik jak odleć real fisha .Trupka trzeba najpierw zamrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Tomy preparowanie ma w małym palcu .Przechodził przeszkolenie w mauzoleum Lenina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Na youtub jest filmik jak odleć real fisha .Trupka trzeba najpierw zamrozić.Zamrażanie to jest przedszkole i wychodzi dziadostwo.Suszenie też nie za bardzo bo wychodzą jak zdechłe. Tomy preparowanie ma w małym palcu .Przechodził przeszkolenie w mauzoleum Lenina Tak Lenin to moje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam. A pod rzecznego sandacza robisz jakieś woby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Na Raptora8BS biorą.Łowi się podobnie jak gumami. Wersja Fluo w trakcie testów.Daje radę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ahhh te śliczne ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Kijany gotowe.Praca po prostu bajka.Będą pięknie łowić. Nie ma bata4 wchodzi do produkcji pod nazwą Raptor4.Będą jeszcze inne balsiane boleniówki.Wersja 4cm będzie kusić Bolenie,Klenie i Jazie. Edytowane 18 Października 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Boleniowy Jumper65.Prototyp.Praca już jest obiecująca Edytowane 18 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Bardzo ciężki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Bardzo ciężki?Ok.8 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ciekawa konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dawno tu nie zaglądałem, a fajnie "zapachniało" szlifowanym drewienkiem Kijanka fajnie wyszła, konstrukcja i malowanie super. Nie myślałeś nad miękką falbanką (ogonkiem)? Kiedyś wycinałem z ogonów czarnych twisterów, ale Ty byś pewnie znalazł jakieś bardziej ekonomiczny zamiennik na drgające ogonki... A ta ostatnia konstrukcja pewnie w wielu głowach styki grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak mam być szczery to wolę robić woblery z drewna.Przerobiłem już sporo tematów jeśli chodzi o syntetyki.Dają sporo możliwości stosunkowo niskim nakładem pracy ale drewno np.lipowe ciężko zastąpić w niektórych konstrukcjach.Balsy nie da się zastąpić niczym a ona daje największe możliwości co do pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na Raptora8BS biorą.Łowi się podobnie jak gumami. P1190954.JPGP1190956.JPGTomyczyżby to było to miejsce ???graty zdobyczy może nie rekordowych rozmiarów ale widac ze coś się dzieje a ja odpadam z jakich kolowiek połówów - uszkodzoną rogówke mam w oku lewym i uziemiony jestem do konca roku w domuchyba zaczne składać długopisy a te boleniowy Jumper - juz sobie wyobrażam jaki będzie popłoch robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Rekordowy,nie rekordowy ale te ok. 7dych miały.Był taki dzionek że weszły na tą metę i złowiłem 7 czy 8sztuk.Potem poszły sobie.Ja nie szczególnie gonię za tymi rybami.Może kiedyś bardziej się do nich przyłożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pamperap25 Strzebla. Pamperap25-fantazyjny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pamperap25-fantazyjny P1230366.JPGJak ''kosi'' tak jak wygląda to jest KOZAK !!!http://www.youtube.com/watch?v=fKR4L4DBIwg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak Ci tam jeszcze współpracują Jazie i Klenie to wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Nowy kolorek R8BS i R6BS pod Zanderki [tylko na zamówienie] .Prosta jest to robota więc i cena 25zł/szt.Miały być jeszcze prążki ale nie mam tak szerokiego widelca. .....i takie krowiaste powierzchniowce w trakcie malowania. Edytowane 18 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Trójząb weź... A te na drugiej focie? Edit: Trzeciej znaczy... Edytowane 18 Października 2014 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Trójząb weź... A te na drugiej focie? Edit: Trzeciej znaczy...Na trzeciej i czwartej są krowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak pisałem, to czwartej nie było... Myślałem, że co innego zrobiłeś... ciemnego 6 - 7 cm reala, co Ci o niego dupę trułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi