ezehiel Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Rozkręcasz sięDzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Troszeczkę.Działka na dzisiaj R8BS i R6BS w kolorach pod Sandacza/Okonia.Raptory4 [balsa] ,Leviathany12cm 35g. Edytowane 21 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Leviathan12 wystrugane. 12cm waga 35g, Edytowane 21 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Pracusiu Ty, siądź wreszcie i "nicnierób" bo szalejesz normalnie jak nigdy. Fakt, że robota perfekto, no ale ile można Żarty, żartami(z tym nicnierobieniem) a tak na poważnie to zapytuję o te blaszki, tzn orientacyjnie kiedy coś będziesz już miał do wypróbowania?I jeszcze jedno....tymi Leviathanami 12 myślisz, że się da zejść na głębokość tak około 2-2,5 m w nurcie? Na nitce 0,10 z główką 15 g dawało radę pyknąć parę razy po dnie, tylko czy wobasa nie będzie za bardzo wynosiło do powierzchni nawet przy takiej masie z tym, że i plećka będzie trochę grubsza bo te 15g zapuszczałem na lżejszych gratach? Aha i łowienie wzdłuż brzegu na ciut podniesionej burcie czyli wyeliminujemy prawie do zera nacisk nurtu na boczną powierzchnię ale linka będzie troszkę wyżej. Cholernie jestem ciekaw czy psiaki by reagowały na "levka"? Edytowane 21 Października 2014 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Zandery reagują na Leviathana.Ja tych ryb nie łowię ale Maek sporo pasiaków skusił właśnie tymi wobkami.Rzucasz lekko pod prąd i łowisz jak gumą.Te co wstawiłem to są sprzedane.Mogę zrobić na zamówienie.Cena na tą chwilę 30zł ale to jest na zachętę.Normalna cena będzie w okolicach 45zł.. Parę fotek wszystko na Leviathana. Edytowane 21 Października 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tomy, to że łowią na innych wodach to widziałem i słyszałem. Mi chodzi o "moją" wodę i sposób podania wobka tak jak napisałem wyżej. Owszem mam miejsca gdzie spokojnie można śmigać tak jak napisałeś ale mi chodzi o podciąganie totalnie pod prąd bo w poprzek rzucić nie ma mowy - ja opustoszę swój portfel, Ty będziesz dłubał wobasy - choć w sumie przecież o to chodzi a psiaki będą zdejmowały przynęty z zatopionych drzew. Ale spróbować nie zawadzi więc jak będziesz w stanie dorobić parę sztuk to ze dwa bym łyknął chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor13 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Korzystając z promocji poszedł priv z pytankiem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Takie ćwiczenie malowania woblerów XUL na prototypach ok.1,5cm.Kolory mnie trochę trzymają i pędzelki trzeba dokupić ale będzie dobrze.W przyszłym tygodniu zaczynam z tym zabawę.Towar zamówiony,giętareczka do stelaży się robi. Teraz jakiś fajny sprzęcik XUL trzeba zakupić .Może tym razem Majorcraft. Edytowane 21 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wiesz co, w spinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie no takimi pchłami to się castem nie będę wygłupiał .Jeszcze dojdą w ofercie mikro jigi i małe blaszki wahadłowe ok.2-3cm,no i muchy głównie gąbki ale to już pod muchówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tomy może jak już do końca "zwariowałes" to evergreen kaleido ? Albo Graphiteleader vitoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No bo chiński majorcraft...? Tomku, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) No i od rana będą człowiekowi dokuczać .Jakoś tak boję się ładować sporo kasy w taką witkę stąd pomysł na Majorcrafta.Różnie bywa może wpadnie jakiś większy grosz i zmienię decyzję ale budżet dość napięty.Wstawiłem fotkę zapomniałem opisać.Tak będzie wyglądał Raptor75 R&L 2015.Wobler ze sterem na Bolenie i Sandacze.Lekko zmodyfikowana żywica Featherlite pozwoliła na osiągnięcie celu.Barwione będą już przy zalewaniu co pozwoli na skrócenie czasu realizacji a to z kolei przełoży się na niższą cenę.Tak w okolicach 25zł.Ręczę za to że będą to woblery łowne. Edytowane 22 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Co do majorcrafta - mam 2 kije - bardzo sympatyczne patyki i ciezko sie przyczepic do czegos ( no chyba ze made in china ), na forach interentowych tez ciezko znalesc negatywy jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No i od rana będą człowiekowi dokuczać .Jakoś tak boję się ładować sporo kasy w taką witkę stąd pomysł na Majorcrafta.Różnie bywa może wpadnie jakiś większy grosz i zmienię decyzję ale budżet dość napięty.Wstawiłem fotkę zapomniałem opisać.Tak będzie wyglądał Raptor75 R&L 2015.Wobler ze sterem na Bolenie i Sandacze.Lekko zmodyfikowana żywica Featherlite pozwoliła na osiągnięcie celu.Barwione będą już przy zalewaniu co pozwoli na skrócenie czasu realizacji a to z kolei przełoży się na niższą cenę.Tak w okolicach 25zł.Ręczę za to że będą to woblery łowne. P1230474.JPGP1230469.JPGOj łowne Tomek to one są bankowo - i bolenie i sandacze a ostatnio nawet ładnie gryzły je szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Co do majorcrafta - mam 2 kije - bardzo sympatyczne patyki i ciezko sie przyczepic do czegos ( no chyba ze made in china ), na forach interentowych tez ciezko znalesc negatywy jakies miałem dwa kije Steeza i na jednym pisało China a na drugim też nie było Japan.Tu bardziej jestem wyczulony co do młynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) To fakt, stiziaki z tych co mam/mialem made in thailand. Nie przeszkadza w niczym. Jednego z tych MJ Michala mialem w rece i szczerze relacja jakosc/cena jest super. Nie bojmy sie malych chinskich raczek, tam tez maja niektore fabryki mocna kontrole jakosci i to klucz do finalnego produktu. Edytowane 22 Października 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ZZ'Rap90 WTD. ZZ'Rap85 WTD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Maciek i Pampuch będziecie już niedługo testować te flagowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Rewelka! Przestań! Jak maluje tak woblery to stoję do nich tyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To znaczy, że masz oczy w d****?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Leviathany na warsztacie. Tak w międzyczasie jerka sobie robię.Step by step obciążenie główne jest zarysowane poniżej osi parę śrucin dla efektów dźwiękowych Słyszę stuki hehe . Co do wytrzymałości.Prędzej pierdyknie w innym miejscu,na spoinie nie ma szans.Na to można dać jakąś odbitkę żywiczną z detalami. Edytowane 22 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gdzie będziesz kosił szczupaki na jerka?Czyżbyś szykował krucjatę na nową wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi