Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ostatnio kosiłem na starorzeczach.15sztuk od 70 do 124cm największy.Ja wiem w 3godziny a potem się obudziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak się obudziłeś to szkoda.Lubię takie sny, ostatnio nadgarstek mi padł, kumplowi dałem śnić, kija nie mogę utrzymać dobrze.Kolega 3 x~75 wyciągnął w 30min. R6BS wersja kolorowa/fluo by się mi przydała, jak masz dołóż do mojego zamówienia. Po 01.11 będę zamykał zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tomy, a znajdziesz coś fluo? przydałby się arcydziełek z czerwoną nutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Tomy, a znajdziesz coś fluo? przydałby się arcydziełek z czerwoną nutąmam jednego R6BS fire tiger.ZZ"R mogę zrobić bez problemu.Prawie gotowe R8BS i R6BS Fluo te na ktróre Pampuch i Maciej połowili. Edytowane 22 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) No i nie poszło tak łatwo.Niby chodzi ale to nie to.Mój musi pracować idealnie.To następny korpus do prób obciążenia.Tym razem z otwieranym dachem. Praca tym razem bez zarzutu.No!może trochę za mało lusterkuje w opadzie ale jako wersja neutral jest jak najbardziej ok.Dokładamy balastu. i jest bardzo ok.Lustro w opadzie.Super wymiata nie wypada z rytmu.Bez podbijania przy średnim tempie też fajnie pracuje Edytowane 22 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nowa oferta Luremaker.Wzór pod formę-Kleń R&L 15cm-Odlany z żywicy która jest optymalna do tworzenia tzw.kopiału.Fotki odlanych korpusów w kolorze czarnym ponieważ lepiej widać szczegóły. Forma też jest do wykonania jak by ktoś sam ogarniał tematu.Pozwala na umieszczenie stelażu z obciążeniem przed zalaniem. Następny temat.Wzór pod formę-Okoń 18cm.Odlany z żywicy która jest optymalna do tworzenia tzw.kopiału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Popper Perch w trakcie realizacji.Nie duża to będzie przynęta ok.8cm typu top water.Praca coś pomiędzy WTD a Popperem. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) W przyszłym tygodniu forma i może jeszcze w tym roku pierwsze odlewanie Popper Perch'a Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ostatnie foto takie jakieś groźne haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Poperek genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 co ty zrobiłeś tej biednej rybie, ona krzyczy o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Nie.On śpiewa ulubiony kawałek twórcy. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 a ja myślałem, że on śpiewa, a dziewczyny przygrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 O kurna obudził mnie ten kawałek .Znalazłem auto dla siebie .Tylko mnie na nie nie stać i to jest cios! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 o grubo, tej wersji nie słyszałem;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 O kurna obudził mnie ten kawałek .Znalazłem auto dla siebie .Tylko mnie na nie nie stać i to jest cios! panhard-vbl-02.jpeg Idź w Gelendę, dokładnie Wolfa - ostatnio pojeździłem takim i jest wypas, wyjedzie z wszystkiego. Taki nawet jeden wyprawowo przygotowany wolfik jest na sprzedaż od kolegi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A ten co wstawiłem to co? limuzyna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na pewno drozszy jest od wolfa. Poza tym w srodku skora, gepeesy bajery na pewno... to sie w ogole da zarejestrowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) To jest nieosiągalne auto a cywilów nie robią,może i dobrze.Jak by im miało wyjść coś takiego jak Hammer cywil to lepiej nic nie robić.Wiem że się tam WP przymierzało do tego autka.Pojeździć może się uda. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 i łopatka jest, co by od razu zakopać to/kogo co się niechcący przejechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 i łopatka jest, co by od razu zakopać to/kogo co się niechcący przejechałoPrzydatna funkcja, widocznosc wyraznie ograniczona;) wiec moze sie zdarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomek, Jak to powiedział dla kumpla mojego kumpla cena leci dramatycznie w dół: http://allegro.pl/mercedes-280ge-krol-bezdrozy-i4720885493.html sam bym go wziął, ale za dużo już byłoby tych środków transportu, trzeba się hamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ale to Greenliner nie Wolf i automat. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fakt, mi sie popitolily samochody. Ten gosc ma fizia na punkcie mercow i ciezko za nim nadazyc;) ale widze ze lekcje odrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi