Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Trochę się tym jeździło.Powiem tak że importerzy drą strasznie na tych autach.Dość skomplikowane jest sprowadzenie bezpośrednio z Budenswehry ale na wyprzedaży te samochody są w zasięgu finansowym bez problemu.Handlarze walą kosmiczne narzuty.Kilka lat wstecz było jeszcze lepiej cenowo.Ostatnio jeździłem koło Wisły zmotanym Jimny.Diabeł nie auto ale po ulicy komfort jazdy jak w koszu na śmieci. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomy genialne te odbitki. Chcialbym chodz troche sie zblizyc do Twoich wyrobow. Heh A pomysl na jerka odjechany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Trochę się tym jeździło.Powiem tak że importerzy drą strasznie na tych autach.Dość skomplikowane jest sprowadzenie bezpośrednio z Budenswehry ale na wyprzedaży te samochody są w zasięgu finansowym bez problemu.Handlarze walą kosmiczne narzuty.Kilka lat wstecz było jeszcze lepiej cenowo.Ostatnio jeździłem koło Wisły zmotanym Jimny.Diabeł nie auto ale po ulicy komfort jazdy jak w koszu na śmieci. Jimny w terenie jest super, ale rzeczywiście, przygotowany na błoto nie cholery nie nadaje się do cywilnego ruchu. ja jestem z mojego zadowolony, bo właściwie na cywilne przejażdżki jest rewelka, a w terenie podniesiony też ma spory prześwit i wjedzie w wiele normalnie niedostępnych miejsc. Dobra terenowa fura się przydaje, bez dwóch zdań. poza tym ja na stałe mam kije podwieszone pod sufitem, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy na swojej drodze spotkasz fajną wodę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jimny w terenie jest super, ale rzeczywiście, przygotowany na błoto nie cholery nie nadaje się do cywilnego ruchu. ja jestem z mojego zadowolony, bo właściwie na cywilne przejażdżki jest rewelka, a w terenie podniesiony też ma spory prześwit i wjedzie w wiele normalnie niedostępnych miejsc. Dobra terenowa fura się przydaje, bez dwóch zdań. poza tym ja na stałe mam kije podwieszone pod sufitem, w końcu nigdy nie wiadomo kiedy na swojej drodze spotkasz fajną wodę;-)...że tak spytam a gdzie stoi to autko z tymi sprzęcikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 w garażyku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomy genialne te odbitki. Chcialbym chodz troche sie zblizyc do Twoich wyrobow. Heh A pomysl na jerka odjechany!No a zainteresowanie tutaj słabieńkie.Chyba tylko na "fejsie" będę fotki wstawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 w garażyku:-)Adres zdaje się gdzieś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 SŁUŻBOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A Ty! .Zazdroszczę.Ja to po łowieniu wszystko rozkręcam,chowam w pokrowce itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No a zainteresowanie tutaj słabieńkie.Chyba tylko na "fejsie" będę fotki wstawiał. Fejsior większe ma zasięgi, ale szczerze zanim przy przeglądaniu całego tego cholerstwa które spływa mi codziennie na profil zobaczę Twoje foty i wpisy, o wiele wcześniej widzę je na JB. Także wiesz, albo ktoś chce to zobaczyć i patrzy, albo przy okazji zobaczy - jedno i drugie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A Ty! .Zazdroszczę.Ja to po łowieniu wszystko rozkręcam,chowam w pokrowce itd. Zrobię ci fotę jutro, to jest zajebiste rozwiązanie. Są lepsze, bardziej stabilne, ale to się akurat sprawdza w 100%.Castingowe zestawy pięknie się na tym zachowują, spiny tylko tłuką się na boki. Ale tych u mnie nimo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Tomy genialne te odbitki. Chcialbym chodz troche sie zblizyc do Twoich wyrobow. Heh A pomysl na jerka odjechany!a to cholerstwo będę musiał wyrzeźbić .Musi mieć min 15cm i trzeba to zamknąć w kształcie WTD i to jest kurna wyzwanie ! Na dodatek floater ma być. Edytowane 23 Października 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hehehe powodzenia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tomy zrob ksztalt w buku a ja Ci to wydziubdziam w robocie. Brakuje mi rzezbienia i musze cos sobie podlubac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To jest myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To zrob ze 3 ksztaltki w razie jakbym cos spierdzielil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To zrob ze 3 ksztaltki w razie jakbym cos spierdzielil Ok.ale to musi być buczyna?Raptor8BS i 6BS ver.oczojebka. Levitahany12/35g przed malowaniem łuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Na miekkim drzewie typu lipa latwiej o odpryski a nie chcialbys po 20h rzezbienia zaliczyc wtopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To poszukam trzonków do pędzli o takim kształcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Się ostatnio z postami zderzamy lekko, może czas się pomieniać. To jest znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ZZ'Rap90 WTD Nie ma bata4 [Raptor4]-mini rybki na l każdy gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Proszę o lewiatana, 6bs oczojebna, Raptor4 i zamówione na fejsie rap9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Male raptorki bedziesz wystawial na gieldzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Proszę o lewiatana, 6bs oczojebna, Raptor4 i zamówione na fejsie rap9Ok.Wpisano do zeszytu. Male raptorki bedziesz wystawial na gieldzie?A po co czekać na giełdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie chce Ci tu robic zamieszania, ale skoro tak to ja chcialbym dwa maluchy czworeczki i 6bs oczojebca zolto czerwonego. Z gory dziekowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi