Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie chce Ci tu robic zamieszania, ale skoro tak to ja chcialbym dwa maluchy czworeczki i 6bs oczojebca zolto czerwonego. Z gory dziekowka.Wpisano do zeszytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Mrówy-Ekonomy.Barwnik w masie.Nie będą malowane.Mat zdecydowanie lepiej działa a lekka porowatość powierzchni zatrzymuje bąbelki powietrza na wobku,co jest bardzo pożądane w smużakach.No i cena 16zł/szt co tu więcej pisać To jest wersja normalna NIE Jumbo! Edytowane 24 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Leviathany 12/35g na Bolenia.Tu wolę nie kombinować z kolorkami i trzymać się tego co sprawdzone. Leviathany 12/35g na Sandacza.Tu dodałem parę kolorków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) A Ty! .Zazdroszczę.Ja to po łowieniu wszystko rozkręcam,chowam w pokrowce itd.Ze tak to sie maja rzeczy. Zawsze pod reka;) Cholera zdjecie wrzuce pozniej... glupi telefon. Albo ja. Edytowane 24 Października 2014 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ok.Karasie i ZZ"Rap85 WTD w przygotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Karasie dwa musis mi teraz juz odlozyc, ostatnio obiecales i dupa... smutno mi bylo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No Tomy lecisz z tymi woblerami jak Boeing-strasznie szybko. Oprócz samego czasu wykonywania wychodzi Ci to bardzo estetycznie tak 3maj . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Karasie dwa musis mi teraz juz odlozyc, ostatnio obiecales i dupa... smutno mi bylo...To będą sterowce i pływające.Takie BIgS'y 21 wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jeszcze dzisiaj opalizacja i tak nie usnę.Jutro rano chirurg stomatolog i misja dość taka kurna bolesna.Dobra atmosfera w gabinecie.Będzie dwóch i sobie żartowali że będę miał podwójną asekurację jak by mi czasem oko wypadło przy zabiegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tomek przed zabiegiem ich uprzedź, że jak coś im źle pójdzie to posłużą za wzornik do odlewów żywicznych bo to twoja pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Jurkan przesrane normalnie.Ostatnio mi wkręcali taką dupną śrubę.Na tym fotelu to mnie tak wyszpanowało że wyglądałem jak cięciwa łuku.Karaski po opalizacji.Jutro polerka i efekt będzie widać po położeniu lakieru. Edytowane 24 Października 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Karasie dwa musis mi teraz juz odlozyc, ostatnio obiecales i dupa... smutno mi bylo...Mialem to samo. Otwieram paczke a tam tylko plocie chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jeszcze dzisiaj opalizacja i tak nie usnę.Jutro rano chirurg stomatolog i misja dość taka kurna bolesna.Dobra atmosfera w gabinecie.Będzie dwóch i sobie żartowali że będę miał podwójną asekurację jak by mi czasem oko wypadło przy zabiegu. P1230702.JPG P1230704.JPGKiedys w PL mialem zabieg usuniecia jakiejs narosli z pod skory w okolicach skroni (pozostalosc po bojkach z czasow malolata). Podczas zabiegu weszla do sali jakas kobieta i lekarz zaczal do niej podbijac i ja bajerowac. W pewnym momencie slysze "o kur*a" i bialy material zakrywajacy mi twarz stal sie w sek czerwony. Przybiegly 2 pielegniarki do pomocy i po chwili mnie zatamowali. Wrocilem do domu i siadlem przed kompem. Po chwili kichnalem sobie i zrobilo mi sie czarno przed oczami. Jak sie ogarnalem co sie dzieje klawiatura z bialej byla czerwona i z powotem do szpitala. Tak wiec najciekawsze sa rutynowe zabiegi... Wez jakis pojemnik na oczy Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Ja chodzę do prywatnej kliniki.Z kasy chorych to mógłbym nie dożyć terminu.Raz byłem na izbie przyjęć jak mnie nera rypała,to sam mówiłem lekarzowi co mi ma podać a żona mnie trzymała żebym go nie zabił.Jutro mam przerąbane ale jest to nieuniknione więc nie ma sensu się bać. Edytowane 24 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No i już po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No i już po.Zazdroszczę, bo przede mną jakiś rok takich zabiegów. Aż mnie trzęsie na samą myśl o bólu i niemiłosiernej kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ból da się przeżyć a kasa no cóż.Od zębów różne choróbska mogą przyjść.Ja poszedłem za ciosem i powymieniałem nawet te plomby które by jeszcze pociągły trochę.Dzisiaj dwie kanałówki i wyrwanie 8mki na końcu.Za 2tygodnie prościzna,to 4zęby na jednej dobrej szprycy.Narzuciłem tempo 3razy w tygodniu na fotelu i idzie szybko.Japa boli to może za dużo powiedziane.Jakiś tam dyskomfort jest.Dobrze że szczęka się zrosła po tym Enduro.Reszta to w sumie nie ma się co bać.Dobra szpryca to podstawa i nie chodzić do rzeźników.Po powrocie taki prezencik na mnie czekał w domu ....a teraz się lekko odurzę i w świat wirtualny uciekam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 no patrzcie, pacjent przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zobaczymy teraz czy to odbije sie na tworczosci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 jak po takim maratonie i środkach przeciwbólowych ,to morze być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Moze by mi w koncu tego karasia bez steru zrobil... takie pobozne zyczenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Tomek, w koncu udalo mu sie to zrobic z telefonu. Wiec tak wyglada rack poddachowy. Edytowane 25 Października 2014 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ból da się przeżyć a kasa no cóż.Od zębów różne choróbska mogą przyjść.Ja poszedłem za ciosem i powymieniałem nawet te plomby które by jeszcze pociągły trochę.Dzisiaj dwie kanałówki i wyrwanie 8mki na końcu.Za 2tygodnie prościzna,to 4zęby na jednej dobrej szprycy.Narzuciłem tempo 3razy w tygodniu na fotelu i idzie szybko.Japa boli to może za dużo powiedziane.Jakiś tam dyskomfort jest.Dobrze że szczęka się zrosła po tym Enduro.Reszta to w sumie nie ma się co bać.Dobra szpryca to podstawa i nie chodzić do rzeźników.Po powrocie taki prezencik na mnie czekał w domu P1230736.JPG ....a teraz się lekko odurzę i w świat wirtualny uciekam znaczy się dostałeś depesze "czas byś się pochlastał i nie męczył ludzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Raptory8BS i Raptory6BS Ekonomy pod Sandacze i Bolenie. Niema bata4 [Raptor4] gotowe .W trakcie tworzenia "Nie ma bata 25" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Po powrocie taki prezencik na mnie czekał w domu P1230736.JPG ....a teraz się lekko odurzę i w świat wirtualny uciekam Do czego służy taki nóż ? Jakiś taki dziwny, jakby do podcinania gardeł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi