Tomy Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Podciąć gardło możesz i kuchennym.Mnie jakoś nie ciągnie do takich rzeczy To jest raczej do eliminowania z dalszej walki,unieszkodliwiania,obrony własnej[koniecznej] itd.Taka dopałka pięści.U mnie kolejny gear do kolekcji.Leży w ręce niczym multik low profile. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Leviathany12/35g.|Gotowe. Karasie się wędzą. Edytowane 27 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Następne Leviathany12/35g na warsztacie.Taka altertnatywa dla szpachli i wklejania obciążenia za jednym strzałem Karasie-jeszcze bazbarwny i finał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Karasie jak zawsze bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Karasie jak zawsze bomba Podziękował .Jutro zaczynam działać z Popperkiem Perch.To będzie fajny wabik.Pierwszy raz jestem zadowolony w 100% z odbitki ryby i modyfikacji korpusu,ale i tak idą nowe materiały do następnych.Dzięki nim jakość jeszcze powinna się podnieść.Trochę źle się pracuje bo szczena napuchła i wyglądam jak Vito Corleone.Musi się to wygoić do końca i ani wyjść na ryby ani nic.Jedzenie to już szkoda gadać.Dzisiaj dostałem kurczaka w płynie.Ku....a wolałbym z głodu zdechnąć jak się tym odżywiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tomku, a jakieś białkowe suple na czas gojenia? Profi Mass Olimpu jest pożywny i do tego smaczny Nie udaje kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tomy jak puchnie odwiedź znachora, nie jest to dobry objaw.Kurczak w proszku jest gorszy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Tomku, a jakieś białkowe suple na czas gojenia? Profi Mass Olimpu jest pożywny i do tego smaczny Nie udaje kurczaka.No może. Tomy jak puchnie odwiedź znachora, nie jest to dobry objaw.Kurczak w proszku jest gorszy:pTo typowy objaw i nie ma się co stresować ale upierdliwy.No i złazi pomału. Edytowane 29 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Spróbuj. Ja to wcinam potreningowo i na noc. Pyszne Przerobiłem sporo różnych odżywek białkowych i ta jest, w mojej ocenue, najlepsza. Edytowane 29 Października 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 R8BS/R6BS Ekonomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zabawa z folią. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wygląda fajnie, próbowałeś odcinkać łuskę w balsie i potem kryć folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Nie.Krzychun mi posłał na spróbowanie.Fajna sprawa ale u mnie to jednorazowa historia.Nie ta cierpliwość Edytowane 30 Października 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Zawsze możesz nowy nożem wycinać Podśmiewam się a wczoraj dwie kształtki uszkodziłem wycinając łuskę i to pod koniec... Noż się poślizgną i ścieło cały rząd... Tylko ja nie robię w balsie i nie poprawię tego. Odnośnie główek do streamów, za miękki materiał.. Czekam na frezy nowe. Ogólnie trochę trzeba przerobić, bez frezów nie niszczę materiałów, zbyt cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Popeer Perch.Ruszyłem z formą.Zaraz zalewam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tomku, zamawiam jednego takiego PP Jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ok.Zdrowie w miarę.Zaprojektowałem formę na mrówy z której będzie wychodził gotowy wyrób.Pomalowany ze stelażem,obciążeniem itd.Tak samo będą robione inne owady/smużaki. Pojawią się sporo przed sezonem a cena będzie oscylowała 14-16 zł/szt.Popper Perch myślę że tak do 2tygodni pierwsze egzemplarze.Cenowo to zależy.Malowanie R&L ok.50-60zł/szt.Malowanie uproszczone w tym różne Fluo,Fire Tigery itd po 35zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Extra. Czekam na sygnał do przelewu. Popperów nie mam, a coraz częściej łowię na wodach, gdzie okonie buszują na powierzchni. Dla mnie real fish na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To będzie musiał być duży Okoń żeby to trzepnął .Dzisiaj doszła szpulka do H.Lariata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) A to takie duże będzie? No właśnie, jakie? Ryba/ryby, o których myślę to jakieś grube zakapiory były. Zresztą, jak się nie spróbuje, to się nie przekona Edytowane 30 Października 2014 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To będzie musiał być duży Okoń żeby to trzepnął .Dzisiaj doszła szpulka do H.Lariata . P1230830.JPG fajna zabawka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 I jak wyszło oklejanie folią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Fajna sprawa.Jednak u mnie przy większych ilościach raczej okazjonalnie.Patent super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To będzie musiał być duży Okoń żeby to trzepnął .Dzisiaj doszła szpulka do H.Lariata . P1230830.JPGFajosko, ja juz czekam zeby z cla mi zwolnili is71hl. Pewnie z czasem tez ja zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja dla siebie zupełnie inaczej nacinam folię, nie robię na czarnym podkładzie, tylko bezbarwnym i bardziej elastycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi