Tomy Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Ja dla siebie zupełnie inaczej nacinam folię, nie robię na czarnym podkładzie, tylko bezbarwnym i bardziej elastycznym. Na Leviathany by się przydały takie folie:)Wczoraj powstało stanowisko do lakierowania i odlewania.Dużo mniej smrodu na pracowni. Edytowane 31 Października 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja dla siebie zupełnie inaczej nacinam folię, nie robię na czarnym podkładzie, tylko bezbarwnym i bardziej elastycznym. Dlatego prosiłem o nacięcie na Avery, a nie Oracle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Na Leviathany by się przydały takie folie:)Wczoraj powstało stanowisko do lakierowania i odlewania.Dużo mniej smrodu na pracowni. P1230834.JPGP1230838.JPGP1230833.JPGA jak masz zrobione nawietrzaki do szafy? Przy wymuszony wyciągu nie zasysa "szafa" syfu z otoczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Od tyłu z sąsiedniego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 tak jak w tej reklamie odkurzacza.... takie tam drobne porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dlatego prosiłem o nacięcie na Avery, a nie Oracle. Krzychu, ale nie mam dostępu do czarnej Averki na metry, musiałbym kupić rolkę 50mb na 1m, możliwe że wyciąłem Ci kiedyś na jakimś skrawku który nam po czymś został. Ogarnę temat i popytam, może się załatwi. Do moich nie używam ani Oracle ani Avery. Zupełnie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 No już można robić. ...I wjeżdża pierwsza taca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Profecha, co prawda nie znam sie na tym ale wyglada niezle. No i porzadek jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czysto tylko do zdjęcia ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie lepiej stołową? Czołg ma zalety Ale tak jak trzymasz to tylko poza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Tomy szacunek za porzadek w warsztacie. Ja zawsze po tym jak posprzatam max pol godz i dalej burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie lepiej stołową? Czołg ma zalety Ale tak jak trzymasz to tylko poza..Nie zrobisz tej operacji na taśmówce poprawnie. Tomy szacunek za porzadek w warsztacie. Ja zawsze po tym jak posprzatam max pol godz i dalej burdel Ważne żeby mieć wszytko pod ręką.Wtedy nie ma bałaganu.Zdarza się przy odlewaniu ale to robię na papierze,potem wszystko się w ten arkusz zawija i do kosza.Jeszcze stanowisko do kręcenia much i jigów robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No stanowisko do much to cos pieknego. Musze o takim pomyslec bo juz z rok zadnej muchy nie zrobilem :/ Ja z odlewaniem mam podobnie, rozkladam worek na smieci 50l ktory zajmuje wiekszosc stanowiska a na koniec to zwijam i do kosza. Szukam obecnie jakiegos biurka/stolu co by sobie osobne stanowisko do lakierowania zrobic. Zmykam na kilja h poznawac miejscowe rybne kanaly.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gammarus 1,5 cm.Praca bardzo agresywna i bardzo stabilna.Po bezbarwnym powinno być ok. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Do zawodniczego łowienia uklejek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie.Mam parę takich miejsc gdzie Jaśki w ok.60cm reagują tylko na mikro wobki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Już tam jade. Poczekaj :D Nie no dla mnie miejscówka miodzio. Myślę ze moimi jajcakami też nie pogardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Malowanie Popper Perch rozpoczęte.Tym czasem próby na korpusie do tego przeznaczonym.Jak by ktoś chciał sobie odlewać takie wobki to jestem otwarty na propozycje.Wzorek pod formę=200zł. Edytowane 3 Listopada 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Malowanie Popper Perch rozpoczęte.Tym czasem próby na korpusie do tego przeznaczonym.Jak by ktoś chciał sobie odlewać takie wobki to jestem otwarty na propozycje.Wzorek pod formę=200zł. P1230883.JPGBajka. Szykuję się pod okonia jerkowego. Tomo paski malujesz aero czy z puchy od szablonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Paski to przecierka.Mała armia testowa na Jazie i Klenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Po opalizacji.Może być. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Sprytnie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Sprytnie )))Malujesz całość na czarno ale lekko.Taką mgiełkę.Potem patyczek do ucha w nitro i wycierasz tak żeby zostały prążki.Daje to efekt najbardziej zbliżony do realnego.Po za tym farba zostaje w zarysach łusek.Prążki na Okoniach maluje się jako pierwsze potem na nie kładzie się farbę tak żeby przebijały i wyglądały podobnie jak na żywej rybie. Edytowane 3 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ale okoń! No to powtórzę pytanie, bo gdzieś Ci umknęło - jakie ten popper będzie miał gabaryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ale okoń! No to powtórzę pytanie, bo gdzieś Ci umknęło - jakie ten popper będzie miał gabaryty?9,5cm wagi jeszcze nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi