Dienekes Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Malujesz całość na czarno ale lekko.Taką mgiełkę.Potem patyczek do ucha w nitro i wycierasz tak żeby zostały prążki.Daje to efekt najbardziej zbliżony do realnego.Po za tym farba zostaje w zarysach łusek.Prążki na Okoniach maluje się jako pierwsze potem na nie kładzie się farbę tak żeby przebijały i wyglądały podobnie jak na żywej rybie. Kolega ktòry preparuje ryby kupuje w stanach jakieś specjalne farby właśnie do przecierek. Szczegòlnie czadowo wygláda to na sandaczach. Będę musiał zgłębić temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Trochę za gruby drut do tych jaziówek dałeś chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Jaziowki spoko wyszly. Szybkie malowanko i mam nadzieje ze skuteczne. Wydaje mi sie ze są ślepe. Wiec bedzie chybil trafil :D Edytowane 3 Listopada 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Trochę za gruby drut do tych jaziówek dałeś chyba co? No chyba tak [0,6mm].Chodzić,chodzą elegancko ale ile się umęczyłem to moje Wobki są bardzo małe niewiele pow.1,cm. Edytowane 3 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jaziowki spoko wyszly. Szybkie malowanko i mam nadzieje ze skuteczne. Wydaje mi sie ze są ślepe. Wiec bedzie chybil trafil :DTo ma imitować kiełża,robala.Taka praca nie pasuje do malowania na rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Gotowych parę Kijanek i ZZ'Rap85 WTD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Popper Perch-pierwsze próby odlewania.Wypełnia ładnie i można zaczynać.Dużo tych woblerów nie bedzie.Zrobiłem 5 gniazd i jadę do spalenia. Raptor8BS w kolorach pod Sandacze. Nie ma bata4[Raptor4].Stadko 15sztuk w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jakbys popper okoniozaura nie wystawial na gielde odloz prosze jednego mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jakbys popper okoniozaura nie wystawial na gielde odloz prosze jednego mnie.Ok.Karasia Jerka zrobiłem z żywicy tonącej.Będzie miał nazwę-Psycho-.Niesamowite rzeczy wyprawia. Przy podbiciu jest totalnie nieprzewidywalny,w opadzie lusterkuje.Myślę że przy dobrym malowaniu powinna ta praca zadziałać a może i czynić cuda.Czegoś takiego zębacze na 100% jeszcze nie widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ok.Karasia Jerka zrobiłem z żywicy tonącej.Będzie miał nazwę-Psycho-.Niesamowite rzeczy wyprawia. Przy podbiciu jest totalnie nieprzewidywalny,w opadzie lusterkuje.Myślę że przy dobrym malowaniu powinna ta praca zadziałać a może i czynić cuda.Czegoś takiego zębacze na 100% jeszcze nie widziały.Super, fajnie ze pamietales o karasku;) Psycho, hmm... moze byc grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzisiejsza dniówka poświęcona na jedno ale konkretne zamówienie. Taki "newsik" Pamperap na te wredne Jazie które wyrywają kij z ręki przy pobiciu a zapiąć się nie chcą.Przy tym bardzo lotny o agresywnej i stabilnej pracy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Jutro odlewanie.Potem odpoczynek od żywicy.Teraz głównie Leviathany.Po analizie wszystkich fotek od znajomych i klientów będą głównie w takim designie który okazał strzałem w 10tkę. Kareta . Powróci też Boleniówka ze Sterem w rozmiarze 8,5cm która łowiła Bolenie,Sandacze i Sumy. Edytowane 4 Listopada 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Suma też będziesz odlewał ?[emoji12]Lewiatany konkretnie wyglądają, ciekawe co na nie szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na zębacze będą drewniane jerki które na 100% będą skuteczne.Nowy wobler boleniowy ze sterem i bez .Wersja ze sterem na gotowo wyjdzie ok.,15g wersja bezsterowa 19g.Taki powrót do przeszłości lekko udoskonalony. -9cm -15g-ver. BS 19g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Suma też będziesz odlewał ?[emoji12] Nie! ale mam fajne zamówienie na korpus szczupaka ok.25-30cm.To akurat jest ciężkie zadanie bo to jest flak miękkawy i trzeba go będzie jakoś napompować. . Mam nadzieję że gość zmieni zdanie i przyjmie propozycje żebym zrobił pstrąga.Bez problemu można kupić i łatwiej odbić.Takie będzie do szybkiego przemieszczania się z punktu A do punktu B. Edytowane 4 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Po ryby na odlewy? Szczupaka takiego... Ciężki temat... Wyklną cię na całym forum:p Odlanie rybki jest paskudne... Ostatnio ćwiczyłem...Mrożona Free... Krzywo idzie i kiepsko.Ale świeża plus pewny zabieg dał radę, ale to masakra...Szkoda ryby... I mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Bez problemu bym to odbił ale ostatnio jakoś robię proste woblery i bawię się w nowe konstrukcje.Przy odłowie karpi na święta małych szczupaków jest na kopy.Ja ryby nie zabije-zbyt przejmujące. Edytowane 4 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ostatnio kombinowałem aby mieć coś na nurt, tak by długo stało i ciut szalało tam bez wychodzenia z warkocza, mówię zrobić przelotowe cudo...Zacząłem już nawet pracę nad tym.. szukałem czegoś i ... Zonk...https://www.facebook.com/piranafishingluresJuż jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Wiedziałem, że ci się spodoba:pTo nie to co chciałbym, ale strzał powietrza ze skrzeli wywołał u mnie wielkie woow Wiedziałem, że będziesz już kombinować jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ZZ'Rap85 WTD-Fire Tiger- 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A widział https://www.youtube.com/user/HondaVideo?x=pl , niech naciska "R" : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Widział ale lepiej chodzą te starsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tu się zgadzam na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi