tomala89 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Heh, aż tak się nie znam na tej marce, samo wykonanie reklamy mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Takie będzie do szybkiego przemieszczania się z punktu A do punktu B. Honda-Civic-Type-R-EP3-Front.jpgFajne EP3, kolor jedyny słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Tak no auto super.Wszystko w temacie. Po opalizacji RapSticki i ZZ'Rap85 WTD. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Na zębacze będą drewniane jerki które na 100% będą skuteczne.Nowy wobler boleniowy ze sterem i bez .Wersja ze sterem na gotowo wyjdzie ok.,15g wersja bezsterowa 19g.Taki powrót do przeszłości lekko udoskonalony. -9cm -15g-ver. BS 19g P1230956.JPGP1230960.JPGP1230959.JPGFajny pomysł Tomku. W swoich woblerach montowałeś 2 rodzaje steru. Prosty i lekko łamany - taki jak w tym wobku. Lepiej pracowały te z prostym stertem niż z lekko łamanym. Chyba opływ był bardziej laminarny. Łatwiej można było je również korygować. Sprawdź więc sobie i takie z prostymi sterami. Praca może być ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Paski to przecierka.Mała armia testowa na Jazie i Klenie. P1230873.JPGP1230876.JPGP1230877.JPGte niby kiełze beda kosic białoryb aż miło, na podobną konstrukcje tylko w swoim wydaniu złowiłem w tym roku ponad setke latawcy, kilka krąpi i karpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ale te moje są chyba dużo mniejsze od Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Fajny pomysł Tomku. W swoich woblerach montowałeś 2 rodzaje steru. Prosty i lekko łamany - taki jak w tym wobku. Lepiej pracowały te z prostym stertem niż z lekko łamanym. Chyba opływ był bardziej laminarny. Łatwiej można było je również korygować. Sprawdź więc sobie i takie z prostymi sterami. Praca może być ciekawa. ..z prostym to dla Ciebie i dla fachowców.Myszkują wtedy dość ostro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Leviathany odebrane W week trochę sobie popływają łobuziaki. Może wreszcie coś się ruszy.Dzięki Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 cykez,pstrykez i tegesik,cary mary,czarna mamba,będzie killer z drewna samba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Płoteczka R&L nieco zmodyfikowana w kształcie.Rybka ma ok. 5cm i ma służyć do łowienia Okoni i nie tylko.Kształt nie wyklucza jej zastosowania przy Boleniach.Wobler bezsterowy przy podbiciu WTD w opadzie mocne lusterkowanie-taki plan i myślę że wyjdzie Edytowane 6 Listopada 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Robisz ciut mniejsze takie z 4cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Tomy jak myślisz, że wyjdzie to wiadomo, że wyjdzie . Fajna koncepcja, tym bardziej, że ostatnio te garbate, pasiaste zbóje coś są mocno ostrożne i próbują "innych" przynęt, tzn. przynajmniej u mnie tak się dzieje. Standardy można sobie wsadzić w............pudełko No skurkowańce spać mi nie dają. Wiem, że są w łowisku całkiem spore bo sporadycznie się trafiają ale sporadycznie to trochę mało. Na Twoje żarówiaste Raptorki skaczą u mnie same zębate ale niezbyt duże a co w tym roku zaskakujące, że te większe szczupaki skaczą do takich małych popierdółek, że zastanawiałbym się czy na garby coś takiego założyć. No dziwny jakiś ten sezon, oj dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ta płotka pod okonia będzie kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ta płotka pod okonia będzie kosić Mam nadzieję.ZZ'Rap85 WTD-Fire Tiger- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Malowanie małej płotki w miarę opanowane. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ooo, a to takie maleństwo będzie? Bardzo ciekawie to wygląda Tomku, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ooo, a to takie maleństwo będzie? Bardzo ciekawie to wygląda Tomku, bardzo Taki w sam razik pod Okonka.W następnym sezonie wracam na po faszystowskie żwirownie połowić pasiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jaką wagę będzie miało to maleństwo? Ogonek pozostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zanim włożysz w lakier, zrób lekką korektę oczek, weź je oderwij i przyklej odwrotnie - czerwonym do góry. Może jeszcze trochę delikatniej płetwy maluj, małe płoteczki mają dużo bledsze od tych starych płoci.. ale i tak jest ok. Kolory lepsze niż Bryka zrobiłeś, ta jego "płotka" wzdręgę przypomina. Trzymam kciuki za garby ze żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Taki w sam razik pod Okonka.W następnym sezonie wracam na po faszystowskie żwirownie połowić pasiaków No ale zrobisz też kilka na sprzedaż? Bo o ile na ZZ mi szkoda takich cacek, to mam jeziora, gdzie o wabie bać się nie trzeba (wyłączając esoxy) i okoń jest obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jaką wagę będzie miało to maleństwo? Ogonek pozostanie?Ogonka nie będzie chyba że z silikonu go zrobię tzn.samą płetwę,może chwost na kotwie albo nic.To zależy jak to wpłynie na pracę.Woda na zbiornikach czysta imitacja musi być dograna.Łowiłem tam z powodzeniem na przeciążone woblery kleniowe,w sumie ze sterem ale był on zbędny bo brania w 99% w opadzie.Podstawa mocne lusterkowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zanim włożysz w lakier, zrób lekką korektę oczek, weź je oderwij i przyklej odwrotnie - czerwonym do góry. Może jeszcze trochę delikatniej płetwy maluj, małe płoteczki mają dużo bledsze od tych starych płoci.. ale i tak jest ok. Kolory lepsze niż Bryka zrobiłeś, ta jego "płotka" wzdręgę przypomina. Trzymam kciuki za garby ze żwirowni.Iras to jest tylko ćwiczenie malowania na połówce .Faktycznie to oczko na opak dałem.Płetwy zrobiłem czerwonym a będą delikatnie zaznaczone pomarańczowym.Było trochę kombinacji z pogrubieniem korpusu ale jakoś poszło.Całą zimę będę o tych kolorowych rybach myślał i kombinował nowe przynęty. No ale zrobisz też kilka na sprzedaż? Bo o ile na ZZ mi szkoda takich cacek, to mam jeziora, gdzie o wabie bać się nie trzeba (wyłączając esoxy) i okoń jest obecny.Zrobię,zrobię.Jak tylko praca mi wyjdzie taka jak chcę a myślę że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Trzymam zatem kciuki i czekam na wersję finalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Trzymam zatem kciuki i czekam na wersję finalną Robię wzorki pod formę wielogniazdową ale jedna już jest.Odlewanie zaczynam w poniedziałek i parę na 100% zrobię żeby opanować balast itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak będziesz trenował odlewanie z silikonu to poproszę z 50 szt ciernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi