Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

tak... ordnung muss sein... i do tego TO krzesło... jest jak kropka nad i, jak bół głowy na ciężkim kacu, jak szczytowa przelotka fuji sic... no niezbędne jest... 

:) 

Kijanki dotarły. Fajowe. Mam nadzieję, że pstrągi je polubią. :) 

Długość jest podobna ok.3,5cm,jumbo jest grubsza i cięższa chyba 5-6g taka wersja long cast na większe rzeki.Robaczki szykuje też z balsy ale to za jakiś czas będą.Jutro robię większą partię kijanek w różnych kolorach.Coraz częściej patrzę w kierunku drewna.Żywicę ile mogłem na tyle opanowałem,uważam że nic lepszego jak do tej pory już z tego materiału nie wycisnę.Dla mnie "de beściaki" Raptor8BS i Raptor6BS i one będą w produkcji,czasem może jakiś real fish wskoczy,ale powiem szczerze że mnie to już trochę znudziło.Po za tym temat zrobił się zbyt popularny i oklepany jak świńskie uszy o beton.

Edytowane przez Tomy

Popper Perch po pierwszych kolorkach.Trochę lepszej jakości fotki są na "Fejsie".Od razu piszę to będzie dość droga wersja.Malowane od szablonów też będą ale to już nie R&L.Te co wstawiłem teraz raczej dla koneserów ale stówka "chyci" :)

Wersja uproszczona tak pod 50zł.

post-46714-0-30520600-1415894503_thumb.jpgpost-46714-0-01300900-1415894515_thumb.jpgpost-46714-0-70488400-1415894527_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Jeszcze jedno pytanie odnoście okoni. Jakie zamierzasz zrobić w nich oczy? będziesz wzorował się na tym okoniu, którego zdjęcie wrzuciłeś czy coś innego?

U mnie zdarzają się okonie z takimi oczyskami:

post-56524-0-32376700-1415981308_thumb.jpg

ps. @Dienkes widzę, że po głowie chodzą nam podobne myśli ;) dodaliśmy posta o oczach praktycznie w tym samym czasie.

Edytowane przez Pride