Tomy Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Trochę z zabarwiona masą.ZZ'Rap85 WTD Mrówy większe i mniejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) ...i po odlewaniu. Na jutro trzeba przygotować pracownie i nieco odgruzować. ....i fajrant. Co najmniej przez m-c nie chcę widzieć ani czuć żywicy blee.... Edytowane 11 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 tak... ordnung muss sein... i do tego TO krzesło... jest jak kropka nad i, jak bół głowy na ciężkim kacu, jak szczytowa przelotka fuji sic... no niezbędne jest... Kijanki dotarły. Fajowe. Mam nadzieję, że pstrągi je polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Mrówy większe i mniejsze. P1240111.JPGP1240109.JPGJakie rozmiary i jaką będą mieć wagę?Ostatnio "zaspałem" przy sprzedaży a towar pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Długość jest podobna ok.3,5cm,jumbo jest grubsza i cięższa chyba 5-6g taka wersja long cast na większe rzeki.Robaczki szykuje też z balsy ale to za jakiś czas będą.Jutro robię większą partię kijanek w różnych kolorach.Coraz częściej patrzę w kierunku drewna.Żywicę ile mogłem na tyle opanowałem,uważam że nic lepszego jak do tej pory już z tego materiału nie wycisnę.Dla mnie "de beściaki" Raptor8BS i Raptor6BS i one będą w produkcji,czasem może jakiś real fish wskoczy,ale powiem szczerze że mnie to już trochę znudziło.Po za tym temat zrobił się zbyt popularny i oklepany jak świńskie uszy o beton. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jeśli cena taka jak ostatnio, to poproszę o odłożenie da mnie 3 szt tej mniejszej wersji 3,5cm ( oczywiście jeśli to możliwe). Jak coś to czekam na dane i sygnał do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Raptory 9 ze sterem i Leviathany 9 woblery bez sterowe [drewno] .Design który się najlepiej sprawdzał na pod Krakowskiej Wiśle. ...i zacząłem robić kijanki. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Gotowe.Do sprzedaży trafią za chwilę w zestawach-dwa woblery 1szt ze sterem druga bezsterowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Jest moc. Jaka cena? Edytowane 12 Listopada 2014 przez tomala89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Jest moc. Jaka cena?58 za zestaw 2 woblery.Są na giełdzie twórców. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Popper Perch po pierwszych kolorkach.Trochę lepszej jakości fotki są na "Fejsie".Od razu piszę to będzie dość droga wersja.Malowane od szablonów też będą ale to już nie R&L.Te co wstawiłem teraz raczej dla koneserów ale stówka "chyci" Wersja uproszczona tak pod 50zł. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wyglądają super praca typowego poppera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Wyglądają super praca typowego poppera?Tak plus rzuca nim na boki przy podbiciu.Coś pomiędzy popperem a walk the dog.Ale "lajków' nazbierały Edytowane 13 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Wreszcie mogę zacząć z drewnem.Kijanki na warsztacie.Wersja z bardzo agresywną pracą. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) R8BS na Sandacze. Popper Perch po opalizacji.To co najlepsze wyjdzie teraz po bezbarwnym. Wędzenie. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wreszcie mogę zacząć z drewnem.Kijanki na warsztacie.Wersja z bardzo agresywną pracą. P1240186.JPG Tym to mnie rozwaliles, nie dosc ze dwie polowki to jeszcze siurek posrodku. Tego nawet krol Julian nie wymyslil :) Pozdrawiam, Bujo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tym to mnie rozwaliles, nie dosc ze dwie polowki to jeszcze siurek posrodku. Tego nawet krol Julian nie wymyslil :) Pozdrawiam, BujoPrzebiłem go tym siurem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tomek okonie są bajeczne i rozumiem że taka bliskość naturala musi kosztować (mistrzowska robota graty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Oczy. Oczy są kluczowe, a słodzenie, na tym etapie, bezcelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie odnoście okoni. Jakie zamierzasz zrobić w nich oczy? będziesz wzorował się na tym okoniu, którego zdjęcie wrzuciłeś czy coś innego?U mnie zdarzają się okonie z takimi oczyskami: ps. @Dienkes widzę, że po głowie chodzą nam podobne myśli dodaliśmy posta o oczach praktycznie w tym samym czasie. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Macie racje, oczy w popperach sa bardzo wazne..... dla mew i rybolowow :) Ja bym zrobil zezowatego okonia, zawsze to jakas ulomnosc a predatory takie lubia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dla ryb - nie, dla wiernego odwzorowania okonia, owszem. Lipne oko spapra całą resztę, jaka by nie była. A jest extra, to i szkoda by było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Będą że tak powiem w miarę fajne.To i tak raczej jednorazowa sprawa tak odwzorowane R&L.Woblery drewniane-Leviathan9/ZZ'Rap75/Raptor65.Obciążenie zalane żywicą.Woblery pancerne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A jak później z obróbką takiego korpusu ? Żywica dobrze się obrabia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi