Tomy Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ta się dobrze obrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Kijanki w żywych kolorkach. Mikro SDR. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ostatnio wodowałem Twoja kijaneczke (z pudełka kolegi) - świetna robota - nie dość że wygląda jak żywa to i fajnie pracuje drobniutko - w wodzie jak prawdziwa kijanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Piękne te maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) No już prawie skończone.Foty pod lampą i ciut wyciąga barwy ale jest dobrze.Do konkretnych fotek musi być słoneczko. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Kolory piękne - tylko to ślepie- ni cholery mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Jak będą dobrze łowić to się pomyśli nad oczami.Był nacisk na termin.Realistyczne oczy jeszcze podbiją cenę która już teraz niska nie jest.Te co są napewno lepsze niż nalepa Edytowane 17 Listopada 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Z Twoimi zdolnościami - chwilę czasu więcej i byłby realistic perch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No jak to będzie dokuczał człowiekowi! Bigrafi-żółta kartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 I tam od razu dokuczać. Zawiedziony jestem. Gdyby nie to oko byłby to The biesciak. A tak czegoś zabrakło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 I tam od razu dokuczać. Zawiedziony jestem. Gdyby nie to oko byłby to The biesciak. A tak czegoś zabrakło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) I tam od razu dokuczać. Zawiedziony jestem. Gdyby nie to oko byłby to The biesciak. A tak czegoś zabrakło ;-)paszcze ma rozdziawioną to oczy wybałuszone.Koniec i kropka Leviathany9/20g. Jumper9/20g do prowadzenia przy powierzchni.Praca bardzo stabilna,w opadzie lusterkowanie.Powierzchniowcem można cisnąć bardzo daleko,łatwo go przeprowadzić przez płytsze miejsca.Jego praca-merdanie ogonem z dużą częstotliwością,przy podbiciu zabiera piękny bąbel powietrza,To taka inna wersja Jumpera którego robiłem parę lat wstecz. Parę Mrów Jumbo w drogiej wersji. ZZ'Rap75 i Raptor6-300FORMA- ZZ'Rap75 i Raptor6 przed malowaniem i opalizacją. Fly TurboBait-prototyp.Śmigło będzie ruchome powinno to działać Jeśli chodzi o woblery R&L będą tylko i wyłącznie z ryb okoniowatych.Niedługo małe okonie i jazgarki tzn.jeszcze w tym roku. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mikro woblerki.Takie rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie ma bata4-małe uklejki i kiełbiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mikro woblerki.MOżna coś wiecej wiedzieć o tych wobkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mikro woblerki.MOżna coś wiecej wiedzieć o tych wobkach ? Macieju 1,5cm ok. 1,5g.Praca mocne stabilne V.Chodzą już przy minimalnym ruchu tak więc na leniwe opaski też będą ok.Na sezon wejdzie więcej wersji.Co prawda jednym można ogarnąć każdą miejscówkę ale nie perfekcyjnie.Inne będą np.na płanie i wolne przelewy itd.Tak jak zgłębiałem temat Boleni,teraz nadszedł czas na Jazie i Klenie.Przyszły rok to czas balsy.farb akrylowych.Boleniówki oczywiście będą dostępne cały czas.Co jakiś czas wypasiony R&L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ostatnie "nie ma bata", które mi przysłałeś czyli inaczej Raptor 4.- są doskonałe Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Ostatnie "nie ma bata", które mi przysłałeś czyli inaczej Raptor 4.- są doskonałe Tomek Tam była kwestia steru.Poszedł do przodu i to dało bardzo dobry efekt.Będzie więcej tego typu woblerów.Kiełbiki mogą wyjść ciekawie Tym czasem-ZZ'Rap75 bezsterowce i Raptor6 ze sterem [drewno]. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Tak na szybko wannowe harce Popper Perch 9/25g. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Tak na szybko wannowe harce Popper Perch 9/25g. ))))) jeden z lepszych filmów z prezentacji przynęty jaki widziałem ???? Edytowane 19 Listopada 2014 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie rób se jaj z pogrzebu Spinnerman . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jest kozak! Ojj będzie zamiatal szczupale i okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W tym sezonie u mnie już raczej nie połowi, więc nie ma ciśnienia, ale... kiedy będzie gotowy ten popper, co to zamówiłem dawno temu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W tym sezonie u mnie już raczej nie połowi, więc nie ma ciśnienia, ale... kiedy będzie gotowy ten popper, co to zamówiłem dawno temu? :D Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi