Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 No nawet nie żartuj http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/?p=1540615 i http://jerkbait.pl/topic/12539-tomy-hand-made/?=1540682 Zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ZZ fire tiger jest w przegródce a Okonie to są własnie te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Czyli jeden naturals dla mnie zabezpieczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Czyli jeden naturals dla mnie zabezpieczony?Jak bym o Tobie zapomniał to już bym poszedł do lekarza od głowy Zmieniłem obciążenie w Jazgarzu.Będzie jerk.Praca mnie zaskoczyła robi zwrot przy podbiciu ale z tak mocnym uderzeniem bokiem że mnie zatkało.Obciążenie całkiem inaczej jak w typowych jerkach.Nagram filmik wannowy jak je pomaluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Będzie mały Sandacz ok 18cm mam nadzieję że się nie pogniewacie o tą rybkę z odłowu stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jumper9/20g do prowadzenia przy powierzchni.Praca bardzo stabilna,w opadzie lusterkowanie. Powierzchniowcem można cisnąć bardzo daleko,łatwo go przeprowadzić przez płytsze miejsca.Jego praca-merdanie ogonem z dużą częstotliwością,przy podbiciu zabiera piękny bąbel powietrza,To taka inna wersja Jumpera którego robiłem parę lat wstecz. A jak szeroko merda tym ogonem? Przy prowadzeniu migocze bokami czy tylko ogonek w poziomie pracuje ? Jak merda bardzo wąsko i przy prowadzeniu tylko ogonkiem w poziome to dwa poproszę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Bardzo wąsko ale troszkę boczkami też migoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A mikro wobki jak cenowo wyjda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Te pękate ok.25zł/szt.Tym czasem w takiej cenie je sprzedaje.Tak samo kijanki i jeszcze coś tam dojdzie. Najważniejsza jest wierna imitacja kiełbia trochę jedynie większa od oryginału.FaethaerLite odpada przy takich małych wobkach.piana to marne szczegóły,rzeźbić się tego nie chce.Zostaje Crystal Clear i wobki w formie wydmuszki i do takich transparentnych kiełży będę dążył. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Chodzi . Jazgarze ok.10cm 30g .Wreszcie udało mi się je tak obciążyć że jestem zadowolony z pracy przy podbiciu Edytowane 19 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Tło pod opalizację gotowe .To tak jak gruntowanie płótna pod obraz.Teraz zacznie się najlepsza zabawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Teraz mi się podobają Jeśli jeszcze będzie najlepsza zabawa to przy efekcie końcowym chyba zawału dostane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Chodzi . Uważaj żeby Ci nie odleciała :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Teraz mi się podobają Jeśli jeszcze będzie najlepsza zabawa to przy efekcie końcowym chyba zawału dostane :DBędzie trochę lepiej niż to. Uważaj żeby Ci nie odleciała :P Jutro zrobię film jak chodzi Edytowane 19 Listopada 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Taplająca się mucha może być super hitem. Buzzbait na białoryb, ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Te Jazgarze to na bank z akwarium wyjąłeś. Podoba mi się taki fioletowy akcent wokół oka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Po opalizacji.Jutro polerka i lakier.Potem szczegóły-płetwy,ciapki,kropki,oczy itd. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 TurboFly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Słabo się kręci , zamontuj bateryjki dopalające duracela ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak zwykle profi robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Kiełbiki 4cm zmiany opalizacji pod wpływem kąta padania światła. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tomek, śrubę TurboFly musisz podeprzeć łożyskiem EZO... :) kiełbiki 4 cm dostaną ster? Jak dostaną zanurkują na 1 m? Jak tak to dwa poproszę. Na pstrągi bym je próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dostaną ster.Na ile zanurkują to zobaczę po wodowaniu ale na metr powinny zejść.TurboFly dobrze kręci to nie motorówa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 to motomucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 to motomucha... Na pocieszenie powiem że to będzie wabik tylko na własny użytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi