Dienekes Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A jakie to pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Kasa w kieszeni .Szczerze to nie chciało by mi się tego robić.Chyba że Klenie będą w to walić jak porąbane to się zastanowię jak to zorganizować żeby szło dużo,szybko i w miarę ekonomicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tym czasem pracuję nad transparentnymi rybkami. .Uczę się jak to obciążać itd.Ciężka sprawa ale da się.Resztę ryby zweryfikują. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ile centymetrów ma to cudo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Trzy ale to jest tak jak z tą muchą nie wiem czy będę to robił.Następny stwór mała płotka.Tak na szybko na własny użytek do testów.Wszystko pięknie ale szczegóły w tak małych wobkach odbitych z ryb bardzo szybko zanikają.Po 5odlewach jak dla mnie już jest kupa i chyba trzeba będzie jednak rzeźbić wzorki. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tomek mam w d.... te od Ciebie naprawdę super listewki bo jak patrzę na Twoje "żywe ryby" to korci mnie by wyp..... moje popaprańce do śmietnika ( ale trochę szkoda dobrego materiału) Wiesz jak zdołować człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tomek, dla mnie jumper i kiełbik - po 2 sztuki. Wsłuchaj się czasem w głos ludu... Niech jumper idzie po wierzchu drobniutko żebrząc ogonkiem o branie, niech nie zamiata jak lis ogonem pod kurnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kurna drobno pyka ogonkiem ale tak fajnie i energicznie.Jest to pyk,pyk,pyk,pyk a nie pyyyyk,pyyyyk,pyyyk i łatwo zaciągnąć dziobkiem bąbel z powierzchni .Na 100% będzie łowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Biorę. Komu jak komu ale Tobie to można wierzyć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Biorę. Komu jak komu ale Tobie to można wierzyć, o to to! Kiełbiki i uklejki [nie ma bata4] tak za 3dni będą gotowe. Raptor6-gotowe. Robię Pamperap25 dwu kotwiczkowe.Malowane na strzeble będą. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Tak dzisiaj przy kawce a dokładnie dwóch.Woblery-Mosquito15- Raptor6BS. PampeRap25 . Jazgarz-Jerk Edytowane 23 Listopada 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Sprzęcik pod XUL/SUL już prawie skompletowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Co ja bym zrobil zeby mnie bylo stac na taki sprzet? eleganckie raptory no i jak reszta Edytowane 23 Listopada 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Co ja bym zrobil zeby mnie bylo stac na taki sprzet? eleganckie raptory no i jak reszta zacznij moze od nauki ... zamiast siedziec na forum 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Zabieram się pomału za silikony.Jednym słowem wszystko od nowa trzeba się uczyć.Pierwsza [o ile wyjdzie] będzie płoteczka 5,5cm.Wzorek już się tam w formie odbija.Albo będzie wypas na maxa albo wszystko wypierdziele razem z mikrofalówką przez okno. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Powiedz, gdzie będziesz wypierdzielał to się ustawię po wobki. Jak wszystko to wszystko .A tak już poważnie, to co to za kijek pod XUL/SUL? Możesz przybliżyć jego parametry i akcję? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Powiedz, gdzie będziesz wypierdzielał to się ustawię po wobki. Jak wszystko to wszystko .A tak już poważnie, to co to za kijek pod XUL/SUL? Możesz przybliżyć jego parametry i akcję? Sławku zapewne to Major Craft podobno rewelka pod mikro obrotówki . Chłopaki nie śmiećmy Tomaszowi w wątku . Podlinkuje choć nie wiem czy dokładnie o te wykałaczki MC Finetail chodzi święcą triumf u wschodnich sąsiadów właśnie dzięki temu ze kapitalnie pasują pod ichne metody czyli , wachadełka , obrotóweczki i resztę mikro metalowych przynęt . http://www.majorcraft.co.jp/english/catalogue/brand.jsp?mode=cover/finetail Edytowane 24 Listopada 2014 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Chyba do 2gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Zbyszku, to chyba nie ta firma, ale mogę mylić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ta dokladnie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ta dokladnie ta.To napisz coś o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Tomek w koncu napisze. Nie moje, nie bede komentowal;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To jest Majorcraft Finetail FTA-662SUL. 0,8-3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To jest Majorcraft Finetail FTA-662SUL. 0,8-3gTomku,dzięki za odpowiedź. A łowiłeś dłuższym i np. do 5-7 gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi