Tomy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Płoteczka 5teczka.Jak dobrze pójdzie będzie w silikonie. Jeszcze płetwy muszę dorobić.Ogon już prawie gotowy. Reszta gatunków po odławianiu stawów karpiowych.W planach małe Okonie.Jazgarze,Kiełbie,ukleje. Edytowane 25 Listopada 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Taka płotka dla zabawy Pierwsze kolorki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jazgarze Jerki-gotowe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Taka płotka dla zabawy Pierwsze kolorki. P1240541.JPG Paszczu rozwarte ma dobrze, beda na nia braly samce alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jazgarze kapitalne- jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzięki i w takiej formie będą dostępne.Projekt gumki-Ciernik-fotka w negatywie bo lepiej widać szczegóły.Będę ćwiczył temat na tym wzorku i na płotce. PampeRap25 2kotwiczkowy.Praca bardzo mocna,stabilna,bardzo lotne.Sporo Jazi i Kleni "padnie" w 2015 na ten wzorek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 jak masz wolne z dwa PampeRa25 to nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 TOMY - cierniczek to jest to co potrzebuję Masz już gotowe gumki - jeśli tak to biorę, aby przetestować przed lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 jak masz wolne z dwa PampeRa25 to nie pogardzę Odłożone.Jeszcze będą inne wersje kolorystyczne. TOMY - cierniczek to jest to co potrzebuję Masz już gotowe gumki - jeśli tak to biorę, aby przetestować przed lodem.Jeszcze nie ale temat co do materiałów i technologii ogarnięty.Na zimę może już będą.Nie będzie to dostępne na zasadzie kto chce niech bierze.Dla Ciebie oczywiście drzwi otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 To się ciesze B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Listopadowe testy nowego kolorku dobiegły końca. Maciek śmigał za biznesami ,więc zostałem sam na polu walkikilka rybek spadło podczas prób focenia holu,ale coś tam udało się uwiecznić Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 TOMY Posiadasz jeszcze takie? Raptor8BS na Sandacze.Kolorki??? Jak tak to zabieram 4szt każdy inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMax Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Adam gratki!!!Piękne wyniki testów. Mnie przekonują. Wchodze w to Trzeba się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Jazgarze Jerki-gotowe P1240557.JPGP1240558.JPGP1240570.JPGP1240568.JPGTe ciemne plamki na oczach powinny być góra/dół.. a są zrobione przód/tył. Tak tylko mi wpadło to w oko i nie, żebym krytykował. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Takie uwagi akurat sobie bardzo cenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Irek jaki spostrzegawczy . Przod /tył czy góra/dół i tak wygladają kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Listopadowe testy nowego kolorku dobiegły końca. Maciek śmigał za biznesami ,więc zostałem sam na polu walkikilka rybek spadło podczas prób focenia holu,ale coś tam udało się uwiecznić PozdrawiamAdamie wielkie dzięki za fotki.Ja już w tej pracowni non stop.Jeszcze jak dojdą gumy to chyba wcale nie wyjdę.Ogólnie to dentysta/pracownia/dentysta pracownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Pomagasz dentyście ,czy zamieniasz śmierdziuchy na normalne jedyne słuszne- sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Pomagasz dentyście ,czy zamieniasz śmierdziuchy na normalne jedyne słuszne- sztuczne Nie.Miałem co nieco do zrobienia ale jak już zacząłem to wymieniam plomby nawet te które jeszcze by pociągły.Chcę mieć z głowy na jakiś czas.Sobota wynerwianie pod korony i pójdzie most bo dwa mam wybite na KTM-ie-zostały na drzewie.5 koła psu w dupe. Edytowane 27 Listopada 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jazgarze Jerki-gotowe P1240557.JPGP1240558.JPGP1240570.JPGP1240568.JPGJa cie ku.. a pie..le, przepraszam ale to byly pierwsze slowa jakie wyszly z moich ust :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja cie ku..rwa pie..r..dole, przepraszam ale to byly pierwsze slowa jakie wyszly z moich ust :/Okonie jerki też będą ale muszę je tak przyprasować jak jazgarze przed odbitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ...i coś dla ucha.Gra też super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Właśnie o tym wtedy pisalem Ogniaaaaaaaaaa! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 polecam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Listopadowe testy nowego kolorku dobiegły końca. Maciek śmigał za biznesami ,więc zostałem sam na polu walkikilka rybek spadło podczas prób focenia holu,ale coś tam udało się uwiecznić PozdrawiamDobrze, że trafiły w Twoje ręce, a nie dopadł ich Niedoholował z białą reklamówką - graty! Jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa i uważam, że moment największej skuteczności Sandaczowych BS dopiero nadchodzi! P.S. Przyszły tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi