Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nowy materiał/Nowa żywica.Szczegóły bardzo dobrze!Waga-lzejsza od FeatherLite.Odlewy bielsze. Featherlite Nowy materiał Wzorek pod gumę gotowy. No i wreszcie dopracowany Amazon Walker/Sub-Walker.Testowe egzemplarze będą na wkrętach.Docelowo stelaż obciążenie zalane w woblerze.Takie przejście na wyższy lewel. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tomy nie ściskaj tak tych Amazonów bo zaczynają wytrzeszczu dostawać Detale wychodzą naprawdę super. Przy ręcznej robocie taki model to tak do następnego Sylwka bym pewnie się wyrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tomy nie ściskaj tak tych Amazonów bo zaczynają wytrzeszczu dostawać Detale wychodzą naprawdę super. Przy ręcznej robocie taki model to tak do następnego Sylwka bym pewnie się wyrobił Finalnie te buły będą wybrane pod oczy 3D.Też by Cię tak wybałuszyło jak byś w takiej chemii poleżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) KOLEDZY na początek maja będzie dostępny Jerk [10-12cm] przeznaczony na Szczupaki.Odsłona jak będzie w 100% gotowy .Twórcy-Zelldo http://jerkbait.pl/topic/38077-zelldo-lures/page-14 i Ja w kooperacji.Zdecydowaliśmy o połączeniu dwóch technik i sił w tym temacie. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tomy zrób takiego jak pokazałeś dziś (trzecie foto) ten wzorek w kształcie, o wadze ok 30 gram, pływaka z sterem, pracującego do 0,5 metra pod lustrem wody, barwy oryginał płoć i wzdręga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 KOLEDZY na początek maja będzie dostępny Jerk [10-12cm] przeznaczony na Szczupaki.Odsłona jak będzie w 100% gotowy .Twórcy-Zelldo http://jerkbait.pl/topic/38077-zelldo-lures/page-14 i Ja w kooperacji.Zdecydowaliśmy o połączeniu dwóch technik i sił w tym temacie.Bardzo ciekaw jestem, co tam razem zgotujecie. Takiej kooperacji chyba jeszcze nie było. Łowię na Twoje wabie, łowię na wabie Dominka. Czekam więc niecierpliwie na owoc tej fuzji I na materiał do testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Sam jestem strasznie ciekaw efektów. Oboje prezentujemy kompletnie inny styl. Ale mam duże przeczucie, że jeśli uda się gustownie połączyć nasze techniki, to jest duża szansa, że wyjdzie z tego przynęta całkowicie nowa, oderwana od reszty. Oczywiście, nie koniecznie wszystko za pierwszym podejściem. Ale jesteśmy już takimi kompletnymi świrami, że łatwo się nie poddamy @Dienekes, szykuj wolne miejsca w pudłach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Raczej nowe pudło Wolne miejsce zapełniły ostatnie prototypy. A potencjał w tej współpracy jest ogromny. Mam nadzieję, że do kwietnia zdąrzycie z gotowym jerkiem. To da miesiąc na ostateczny szlifing, o ile będzie potrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tomek pracuj nad tym szczupakowym jerkiem to może zacznę łowić kacze ryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ja już jadę nową pracownię,żeby te byki pomieścić.Pomieszczenie do malowania i suszenia.Jeszcze są dwa ale narazie w nich zbijają stary tynk.W sumie grubo ponad 100m2 Suszarnia z szafy już mi przestała wystarczać.Trochę mi z tym zejdzie ale powoli i do przodu. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ty się tu pracownią nie wykręcaj tylko myśl o tych szczupakowych jerkach chyba, że chcesz nadać klimatu a jako, że Oświęcim blisko Krakowa jest, to zamiast Piwnicy pod baranami' będzie Piwnica pod woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ty się tu pracownią nie wykręcaj tylko myśl o tych szczupakowych jerkach chyba, że chcesz nadać klimatu a jako, że Oświęcim blisko Krakowa jest, to zamiast Piwnicy pod baranami' będzie Piwnica pod woblerami Ja się nie wykręcam ,to się ściśle wiąże z nowymi możliwościami fuzji z Zelldo.Jerk będzie to już postanowiliśmy z kolegą i bardzo się postaramy zarówno z pracą jak i wyglądem . Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 To suszarnia będzie tym pomieszczeniem, czy w tym pomieszczeniu będzie kabina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) To lochy jakieś tam przesłuchiwano wcześniej Tylko kogo? Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ja się nie wykręcam ,to się ściśle wiąże z nowymi możliwościami fuzji z Zelldo.Jerk będzie to już postanowiliśmy z kolegą i bardzo się postaramy zarówno z pracą jak i wyglądem .Super, czekam na wynik wspolpracy:) Edytowane 19 Grudnia 2014 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) To suszarnia będzie tym pomieszczeniem, czy w tym pomieszczeniu będzie kabina?Tym czasem jest pomieszczenie tak zabezpieczone że nic się sypać nie będzie ale mimo wszystko będą kabiny do lakierowania i jedna większa do suszenia.Całe pomieszczenie będzie przeznaczone tylko do tego typu działań. Na ziemię idą płytki. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Taki wobeczek na użytek własny.Oczywiście bezsterowiec Do końca jeszcze daleko ale już co nie co widać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tomy, oko to "samoróbka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie to jest najzwyklejsze oczko 3d srebrno czarne trochę podmalowane.Stosowałem jakiś czas te bajeranckie łezki ale to tylko dlatego że tych nie miałem a tamte chciałem zużyć jak najszybciej.No i po kolorkach.Lakier bezbarwny dopełni dzieła .To taka zapowiedź jak mniej więcej będą wyglądały boleniowe Raptory ze sterem na rok 2015.Oczywiście wersja bez sterowa to podstawa.Choćby dla siebie Sorry za kiepskie fotki ale widać koncepcję. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Elegancko to wygląda trzeba przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mrówy małe.Taka skromna gromadka.Te żółte to będą niby osy,pozostałe żuczki leśne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie to jest najzwyklejsze oczko 3d srebrno czarne trochę podmalowane.Stosowałem jakiś czas te bajeranckie łezki ale to tylko dlatego że tych nie miałem a tamte chciałem zużyć jak najszybciej.No i po kolorkach.Lakier bezbarwny dopełni dzieła .To taka zapowiedź jak mniej więcej będą wyglądały boleniowe Raptory ze sterem na rok 2015.Oczywiście wersja bez sterowa to podstawa.Choćby dla siebie Sorry za kiepskie fotki ale widać koncepcję. Wzorek zajefajny... mam pomysł na nazwę - noi albinoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=D-Q1Ir-NBPc [*] Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ikony muzyki i nie tylko coraz częściej opuszczają nasz świat. Za jakiś czas zostaną nam sami popkulturowi celebryci [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi