adamekkp Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tomy Ty świętowałeś w tym roku wogóle?? ;d bo z tego co widać spedziłeś sporo czasu w pracowni...rozumiem, święta, świętami ale nie ma opierda*ania się Robota jak zwykle git.pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie pije to jak będę świętował.Palenie rzuciłem m-c temu to czymś trzeba ręce zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mrówy małe. P1250034.JPGP1250028.JPGP1250030.JPGDwie mrówy "osy" chętnie przygarnę Jeśli mają wylądować na giełdzie to proszę o odłożenie 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dwie mrówy "osy" chętnie przygarnę Jeśli mają wylądować na giełdzie to proszę o odłożenie 2 szt ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Nie pije to jak będę świętował.Palenie rzuciłem m-c temu to czymś trzeba ręce zająć.Samozaparcie czy bierzesz jakieś tablety? jak tak to podrzuć info- sam też sprobuje Edytowane 26 Grudnia 2014 przez adamekkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie pije bo mi się to znudziło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) A to taka świąteczna rybka,- niestety nie złota, ale za to na "nie ma bata" Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Rheinangler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Piękny Jazior !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dzięki i wzajemnie.Forma wstępna na wzorniki pod formy wielogniazdowe.Silikon transparentny odpowietrzony na nowej maszynie .Zero bąbelków w materiale. -Amazon Walker 130- P1240997.JPGTeż używam tego silikonu, ale mieszam w kubeczkach i pełno pęcherzyków powietrza mocno psuje jakość. Dzisiaj, dla zabawy i sprawdzenia umiejętności malarskich, zalałem 2 krąpiki, okonka i 2 płotki.. Jak im oczy nie przyschną w silikonie, to zrobię ładne rybki z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) No ciekaw jestem jak wyjdą.Ja też mieszam w pojemniku a potem daje do tej komory i zero pęcherzy.Pojemnik musi być co najmniej raz wyższy niż stan masy przed odpowietrzaniem.Co do tego silikonu bardzo mi spasował.Forma mocna dość twarda,nie jeździ.Dobry materiał. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Niecierpliwosci mnie mecza, dawaj te gumy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Niecierpliwosci mnie mecza, dawaj te gumy:)Jeszcze mi zejdzie sporo czasu z tym.Marcin my tu z Irasem gadamy o silikonie na formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A widzisz, ten silikon juz mi sie myli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Przede mną jeszcze zakupy.Mikrofalówka no i materiały a przede wszystkim sporo barwników.Potem eksperymenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Rybka ukończona.Długość 6cm waga 7g.Praca stabilna przy ściąganiu,drobne V w opadzie mocne lusterkowanie.Fotki słabe.Trzeba słońca żeby to wszystko pokazać.Wobler dedykowany okoniom ale bolenie na 100% też będą na niego reagować.Przyłowy większych kleni powinny być na porządku dziennym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Fajny ,pokaż w wannioszce :-).Też się będę brał za bezstery ale to dopiero jak z łamańczmi skończę :-). Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Proszę bardzo.Wobler w wannie.Myślę że widać lusterkowanie w opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Widać, widać. Fajny wobek wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzięki :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 fajnie widać lusterkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzięki :-).お願いします Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To najładniej pracujący przy ściąganiu Twój bezsterowiec super!!!! Będzie golił na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To najładniej pracujący przy ściąganiu Twój bezsterowiec super!!!! Będzie golił na 100% 良い言葉をありがとうございました Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) @Tomy, przejdź z japońskiego na polski bo ciężko zrozumieć co nie przeszkodziło odszyfrować to przez tłumacza google jako "dziękuję za dobre słowo"? Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To temu mu w Chińskim pokazywało nie wiadomo co To był Japan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi