Bujo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak 13stki WTD.Pływak 26g Tonący 36g.Teraz najlepsza część pracy-kolorki:) P1250005.JPGP1250004.JPG Tomy, Idzie do plywaka dodac ster? Te moje pstragowe france pomimu usilnych prob nie chcialy brac na bezsterowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) No napewno da się ale co z tego wyjdzie to nie wiem .Poczekaj na gumowe minogi z taką dozbrojką.Powinny wyjść Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Minął dzień jeden mniej .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Z którego kopca mrówek je podwinąłeś? Nawet ,, gołe'' mrówy się ładnie prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Minął dzień jeden mniej .... P1250152.JPGpiszę się na jedną mrówę osę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No napewno da się ale co z tego wyjdzie to nie wiem .Poczekaj na gumowe minogi z taką dozbrojką.Powinny wyjść A jak pytałem się ciebie o zrobienie takich action disc'ów powiedziałeś, że się nie da.ehhh..gadaj z takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) A poco robić jak można to kupić .Zrobić można ale koszty wyjdą większe niż oryginał.Dla mnie to bez sensu.Staram się myśleć racjonalnie . Mrówy po kolorkach Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jakbyś ściągał podłączyłbym się, oczywiście jeżeli to nie jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Stonka gotowa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jest mega jedna dla mnie na testy poproszę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jest tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nowy kolorek PampeRap25. Dojdzie jeszcze opalizacja. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jest tylko jedna Czyli cała moja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 To już ostatnia rybka testowa tego roku.. oby ten nadchodzący 2015 był dla wszystkich ... Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Super Adamie.Trzeba mieć charakter żeby w taką pizdziawę w nocy łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Czyli cała moja Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMrówy małe miej na uwadze.Jak zacznę z gumami i wyjdzie to z wobkami różnie może być.To jest stonka ćwiczebna.Wszystkie kolorowe będą golić zwłaszcza w miejscach gdzie są koniki polne. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wszystkiego dobrego na nowy rok pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wszystkiego dobrego na nowy rok pracusiu No trzeba obowiązkowo jakiś nowy cel sobie wyznaczyć.2014 to zrobienie porządku ze szczęką po wypadku na enduro-pół roku łaziłem z pękniętą się okazało,przy okazji jak już było kupę bólu to i z zębami się zrobiło.Rzucenie fajek-też się udało.2015 chyba nowa,poważniejsza pracownia choćby za tą kasę co szła na palenie ok.1000zł na m-c. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tomku, nie zapomnij o Playstation 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kuźwa....1000 na fajki???? To ja nie wiem co Ty paliłeś No ale patrząc ile czasu siedzisz w pracowni mniemam, że zwykłe papierosy to to nie były A na poważnie to szczerze Ci gratuluję bo rzucenie tego badziewia to nie jest prosta sprawa - przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) no 2 paki na dzień.Jedna to się w sumie sama zjarała jak to przy pracy tj.30złx30dni=900zł.Na dobrą sprawę to się uwolniłem od wszystkich nałogów w 2014.Kawa jedynie została ale to tak max.dwie rano dla rozruchu.Nowym wyzwaniem na 2015 będą przynęty silikonowe.Może mi coś z tego wyjdzie.Tym czasem przeglądnąłem setki filmów na You Tube z żerującymi okoniami.Daje mi to pogląd jak taka gumka powinna pracować i raczej nie będą to kopyta czy twistery. Przy okazji życzę wszystkim udanego sylwestra,dobrej zabawy i udanego roku 2015.Ja spędzam jak zwykle przed telewizorem i może coś popracuje. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tomek, jak za silikon się bierzesz to mam propozycję. Takie coś tylko w sporo mniejszej skali: Najlepszego w Nowym Roku! (Chociaż najlepsze wg mnie zrobiłeś już w tym, rzucając fajki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Takie Sylwestrowe Jazgarz/Jerk 10,5 cm .Limitowana edycja .Tylko dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tomku, nie zapomnij o Playstation 4 No to jest priorytetowa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Ja odliczam dni do zakupu. Miałem czekać do 19ego stycznia, ale chyba nie wytrzymam i kupię ją w najbliższy weekend. Będę polował na Chassis B, bo SONY już cichaczem wypuściło nieco zmienioną wersję od premierowej. Być może różnice są nieistotne, nie mniej są, więc jako że stoisz przed zakupem... Co do miejsca - dla mnie wybór jest jeden : Saturn. Tam za 200 zł kupię sobie 4 lata spokoju MM daje to samo (bo t9 jedna spółka), ale jakoś mi nie leży ten bałagan Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi