Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli cała moja :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mrówy małe miej na uwadze.Jak zacznę z gumami i wyjdzie to z wobkami różnie może być.To jest stonka ćwiczebna.

Wszystkie kolorowe będą golić zwłaszcza w miejscach gdzie są koniki polne.

post-46714-0-85458300-1419962261_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Wszystkiego dobrego na nowy rok pracusiu :)

No trzeba obowiązkowo jakiś nowy cel sobie wyznaczyć.2014 to zrobienie porządku ze szczęką po wypadku na enduro-pół roku łaziłem z pękniętą się okazało,przy okazji jak już było kupę bólu to i z zębami się zrobiło.Rzucenie fajek-też się udało.2015 chyba nowa,poważniejsza pracownia choćby za tą kasę co szła na palenie ok.1000zł na m-c.

• Like 2

Kuźwa....1000 na fajki???? To ja nie wiem co Ty paliłeś ;) No ale patrząc ile czasu siedzisz w pracowni mniemam, że zwykłe papierosy to to nie były :lol: A na poważnie to szczerze Ci gratuluję bo rzucenie tego badziewia to nie jest prosta sprawa - przynajmniej dla mnie.

no 2 paki na dzień.Jedna to się w sumie sama zjarała jak to przy pracy tj.30złx30dni=900zł.Na dobrą sprawę to się uwolniłem od wszystkich nałogów w 2014.Kawa jedynie została ale to tak max.dwie rano dla rozruchu.Nowym wyzwaniem na 2015  będą przynęty silikonowe.Może mi coś z tego wyjdzie.Tym czasem przeglądnąłem setki filmów na You Tube z żerującymi okoniami.Daje mi to pogląd jak taka gumka powinna pracować i raczej nie będą to kopyta czy twistery. 

Przy okazji życzę wszystkim udanego sylwestra,dobrej zabawy i udanego roku 2015.Ja spędzam jak zwykle przed telewizorem i może coś popracuje.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Ja odliczam dni do zakupu. Miałem czekać do 19ego stycznia, ale chyba nie wytrzymam i kupię ją w najbliższy weekend. Będę polował na Chassis B, bo SONY już cichaczem wypuściło nieco zmienioną wersję od premierowej. Być może różnice są nieistotne, nie mniej są, więc jako że stoisz przed zakupem... ;) Co do miejsca - dla mnie wybór jest jeden : Saturn. Tam za 200 zł kupię sobie 4 lata spokoju :) MM daje to samo (bo t9 jedna spółka), ale jakoś mi nie leży ten bałagan :D

Edytowane przez Dienekes