Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cholernie mi się podobają te oczka po tuningu, które ostatnimi czasy stosujesz. Zupełnie inaczej, tzn lepiej to wygląda.Tu oczko w nowych Popper Perch.Jeszcze nie skończone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tomy, w temacie okoń spróbuję przewalić kilka fotek w privie, zobaczysz i ocenisz.. chodzi na razie o efekt ogólny malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cena wtd13 już ustalona?Budżet na 2015 nie przewidział takich cudów. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Cena wtd13 już ustalona?Budżet na 2015 nie przewidział takich cudów. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu TapatalkaA bez szaleństw po 10Euro to zależy jaki kurs taka cena w złotówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czyli rozsądnie Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie doceniasz się Tomek !!!! Jak szukałem tego woba to natknąłem się na cenę przed redukcją 43E za sztukę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie doceniasz się Tomek !!!! Jak szukałem tego woba to natknąłem się na cenę przed redukcją 43E za sztukę!!!!!To idź kup za 43€...Przecież nikt ci nie każe brać z 10 [emoji12] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie doceniasz się Tomek !!!! Jak szukałem tego woba to natknąłem się na cenę przed redukcją 43E za sztukę!!!!! To idź kup za 43€...Przecież nikt ci nie każe brać z 10 [emoji12] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cena promocyjna przez jakiś czas będzie.Na tą chwilę zamówienie jest spore.Termin w tym momencie to minimum miesiąc.Po za tym nie liczę na wielki ruch z forum.Duże woblery jakoś słabieńko w Polsce schodzą.Na giełdzie raczej się nie pojawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tomy, w temacie okoń spróbuję przewalić kilka fotek w privie, zobaczysz i ocenisz.. chodzi na razie o efekt ogólny malowania.Jestem w szoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 może podzielcie się z szerszym gronem tymi nowinkami z priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mrówy małe-ukończone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) może podzielcie się z szerszym gronem tymi nowinkami z priva Radek to wabik Irasa.Nie mogę go wstawić. Powiem tylko tyle-Fajny jest Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 PampeRap25-design-K-Pon. Mrówy małe design-Classic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 O pamperki z celownikiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 O pamperki z celownikiem fajne K-Pon sobie takie zażyczył.PampeRap Red Tag .Już po kolorkach.Jak dla mnie wyszło super a klenie powinny walić w ten czerwony zadek jak w bęben. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Będą walić, sam bym takiego przytulił, kluski lubią czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Arek dla Ciebie.R8BS w takim designie.Najlepsze dopiero nastąpi. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj rowerek w głębokim śniegu.Trzeba zrzucić łój zimowy. Potem już łatwiejszy teren i tego się będę trzymał .Parę fajnych miejscówek się zrobiło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jaka bankówka widać jeszcze melioranci nie dotarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ja to chętnie bym wygonił tych, którzy zaczeli kopać latem moją rzeczkę w której ustawiałem woblery i uczyłem się podstaw wędkarstwa. Jest 50m od domu i takie niespodzianki Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Komora działa Jutro robię nowe foremki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No to trzeba Ci troche inspiracji dodac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A no trzeba,trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Nastąpi też powrót Uklejki R&L w wersji ze sterem i bez. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam A kiedy można się spodziewać jakiegoś wyrobu silikonowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi