invictus Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 TA mini płotka juz mi się podoba DAj info jak będzie dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 TA mini płotka juz mi się podoba DAj info jak będzie dostępnaMnie też zaskoczyły tak widoczne detale.Płotki będą na 100% wzorek już jest po testach pracy.Jest bardzo dobrze ale akurat w takich konstrukcjach czuję się dobrze i musiało tak być.Bolki będą w 7 niebie .Okonie z opadu raczej też,a wersja ze sterem powinna kusić Jazie i Klenie.Jak ktoś będzie chciał pokombinować to na wersję bezsterową.Przy tej pracy i odpowiednim prowadzeniu nie ma takiej opcji żeby nie tłukły do tego.Będą filmy w tym roku już na 100%.Silikony też będą nie odpuściłem tematu ale mam tylko parę rąk,na dodatek już starych.Oczy też już do dupy i trochę się przeciąga w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przestan sie mazac i do roboty. Plocie dla mnie rowniez poprosze jak beda gotowe. Jak tam Wasza kooperacja z @Zelldo?!? Co tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przestan sie mazac i do roboty. Plocie dla mnie rowniez poprosze jak beda gotowe. Jak tam Wasza kooperacja z @Zelldo?!? Co tak cicho?Wszystko w trakcie i na dobrej drodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wszystki wyszlo elegancko. Czekam na końcowy efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Też chętnie zaadoptuję płoć ze sterem jak będą Jaka waga tej płoteczki?? Pozdrawiam Qcyk!! Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tomek mrówy dotarły wyglądają mega Muszę się wybrać i zobaczyć jak zachowują się na wodzie czy tak jak te pierwsze z których została mi tylko jedna jedyna a jest mega łowna P.S. zawsze zapominam napisać Ci że chcę z uzbrojeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Teraz po remanentach i tak zero kotwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Mini płotki na warsztacie. Same NEWSY WTD.Tak przypuszczałem że z tego kształtu uda się wycisnąć fajną pracę.Przy podbiciu mocne zygazkowanie i wychodzi przy zakręcie do powierzchni oczkując. Największy nacisk na dużą boleniówkę. Tym czasem po pierwszych kolorach. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Taka konkretna boleniówka-Leviathan2015-następca Leviathana12.Wzorek pod formę ukończony.Nie wykluczam częstych przyłowów sandaczy P1250492.JPGP1250493.JPGP1250496.JPGP1250500.JPGP1250497.JPG O proszę ! I to może być panaceum na pewną moją bolączkę o której ci Tomy mówiłem - kojarzysz (duże ukleje) ?Jak będziesz miał już gotowe, piszę się na zakupy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tak kojarzę tą rozmowę.Może to tam zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Małe Raptorki ze sterem i bez. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nowe PampeRap25 na ukończeniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tomek, wczoraj otrzymałem mega paczkę, Wielkie dzieki, całość- super!!!Już sie nie mogę doczekać następnych Twoich arcydzieł. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Rewelka, wszystko jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 śledze wątek dokładnie ale nigdzie nie widziałem opisu co to za silikon ? jakiś taki inny przezroczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Levithan 2015.Będą jeszcze pewne zmiany w malowaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Co tu zmieniać super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ja wam kurwa pokaze, jak wygladaja jazgarze (zeby nie bylo to nie Tomka slowa ) P1240551.JPGP1240558.JPGP1240557.JPGP1240501.JPGTomek najlepsze jazgarze na jerku Edytowane 18 Stycznia 2015 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tomku, tak sobie pomyślałem; Co by było, jak byście z Irasem połączyli siły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek najlepsze jazgarze na jerku Można zrobić jeszcze lepiej ale z żywicy transparentnej.Będę próbował ten temat z małymi woblerami.Wszystkie z oczkiem do mocowania linki w łebku.Materiał ten jest ciężki i w inny sposób ciężko uzyskać zamierzoną pracę.Piszę o pracy w trakcie ściągania.Mocowanie z oczkiem w pysku przy tej żywicy też można.Woblery bardzo dobrze lusterkują w opadzie.No chyba że wydmuszki ale tu już potrzebne większe pieniądze na inwestycje.Wszytko przez Irasa. Wbrew temu co niektórzy piszą że jakiś gniew czy coś z mojej strony... Nie po to się wspieramy na pw.i dzielimy z Irasem wiedzą,żeby się na siebie złościć.Sądzę że poprzeczkę dźwigniemy jeszcze nie raz . Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tomku, tak sobie pomyślałem; Co by było, jak byście z Irasem połączyli siły Nie wykluczam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Leviathany najnowsze odlewy.Tak już zostanie. Mini R&L w trakcie odlewania. Raptorek coraz lepiej wygląda. Nowy jaziowo/kleniowy.Będzie wersja ze sterem i bez. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyżby aero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyżby aero ?Wszystko pędzelek i technika.Jedynie baza na brzuch i grzbiet-pucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi