Gugcio Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Tomek probowalem podbic na fejsie ale nie wiem jak czesto zagladasz. Paru niemiaszkow dokopalo sie twoich wobkow i chcialo by kupic. Jak tam stoisz z jezykami obcymi po za Ruskim :-D Ja na posrednika sie nie pisze wiec odeslal bym ich bezpośrednio do Ciebie jesli chcesz. Zdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tomek probowalem podbic na fejsie ale nie wiem jak czesto zagladasz. Paru niemiaszkow dokopalo sie twoich wobkow i chcialo by kupic. Jak tam stoisz z jezykami obcymi po za Ruskim :-D Ja na posrednika sie nie pisze wiec odeslal bym ich bezpośrednio do Ciebie jesli chcesz. ZdrJak po angolszku to ja moge sie zaproponowac:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A ja znam polski. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Tomek probowalem podbic na fejsie ale nie wiem jak czesto zagladasz. Paru niemiaszkow dokopalo sie twoich wobkow i chcialo by kupic. Jak tam stoisz z jezykami obcymi po za Ruskim :-D Ja na posrednika sie nie pisze wiec odeslal bym ich bezpośrednio do Ciebie jesli chcesz. ZdrMyślę że będą w Twoim rejonie dwa sklepy z którymi coś tam jest ustalane. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pijawa wymęczona z glinki.Niedługo odlewam je z silikonu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Gromadka PampeRap40. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ta pijawa robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Ta pijawa robi robotę sprzężone dwa okapy kuchenne włączone na max i można z tym silikonem pracować.Robali będzie dość dużo.Rybki może też ale z prostych form otwartych.Bez zbrojenia,bez obciążenia.Same gumki 10 sztuk do wora . Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ok Tomek, napisalem im zeby sie uzbroili w cierplowosc a moze niedlugo beda dostepne twoje wobki w De. Mam takie pijawkowe gumy i przyznam ze lowne sa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Myślę że będzie łowna na 100% sam jakby mi się taka do holopy przykleiła przy brodzeniu to bym zapalniczką przypalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Ok Tomek, napisalem im zeby sie uzbroili w cierplowosc a moze niedlugo beda dostepne twoje wobki w De. Mam takie pijawkowe gumy i przyznam ze lowne sa ;-)Duże woblery to raczej na 100% Myślę że będzie łowna na 100% sam jakby mi się taka do holopy przykleiła przy brodzeniu to bym zapalniczką przypalał Będzie jeszcze mniejszy model. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajna robota z tymi gumami. Prawie jak vibro worm Będę chętny na te pijawki. Jesienne klenie będą wiedziały co z nimi zrobić. Moim zdaniem pasiaki też nimi nie pogardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak juz porownujemy to blizej im do Vivid tail firmy evergreen :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 żeby było jasne sam sobie do wyrzeźbiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie twierdze ze jest inaczej, bo pijawka to pijawka, ciezko cos innego wymyslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Z kolorami się poszaleje.Typowe burasy będą ale takie w egzotycznych kolorkach powinny działać na Klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Gromadka PampeRap40. P1260321.JPGbajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nowa foremka na nowego okonka.Tym razem wersja do głębokiego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pierwsza gromadka okonków 6,5cm prawie gotowa.Teraz siadam do całego stada. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invictus Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Piękne są te okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Bardzo piękne tylko dlaczego znowu bez steru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Piękne są te okonie no! "Lajków", po prostu szał pał i gwizd pizd na jerku Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Bardzo piękne tylko dlaczego znowu bez steru ? powoli będę wychodził z konstrukcji ze sterem.Mnie po prostu nudzą takie konstrukcje.Wyjątkowo jaziowo,kleniowe będą ze sterem. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jurkan dla swojaków i ziomali zawsze zrobię tylko muszę złapać trochę wolnego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi