jurkan Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jurkan dla swojaków i ziomali zawsze zrobię tylko muszę złapać trochę wolnego czasu.Spoko, zastanawiam się tylko kiedy będziesz w stanie "złapać" ten czas przy tylu projektach. Gumiś łowicki wygląda super tylko jak z miękkością i pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kielo mam co robić.Może kiedyś pomyślę.Guma pijawa fantazyjna.P1260406.JPGP1260405.JPGP1260408.JPG Ok :-) rób pan rób :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To nie jest świster i nie musi być bardzo miękkie.Miękkość mogę z;robić jaką tylko chcę.Kurde kameleon wyszedł .przy zimnym widać lepiej kolory przy ciepłym zanikają.Czary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tomy w jakich cenach będą gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kielo mam co robić.Może kiedyś pomyślę.Guma pijawa fantazyjna.P1260406.JPGP1260405.JPGP1260408.JPGtak jak napisałem na FB czasem i takie dziwactwo może zaskoczyć.Ale ja i tak czekam na żabkę i tego Ci nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) To są ćwiczenia.Nic poważnego. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Ee tam ćwiczenia... Chcem je przedstawić dla moich pasiaków Ja z samych ćwiczeń jestem zadowolony. Te pijawy wyglądają na prawde super. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tyle że ja gum raczej na sprzedaż robił nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tyle że ja gum raczej na sprzedaż robił nie będę.Nawet dla stałych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ok nie ma problemu.Powodzonka przy kolejnych projektach. Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Dla stałych klientów to będą za darmo do każdego zakupu pow.500zł Idę spać bo jestem już 48 godzin na nogach.Musiałem jeszcze ogarnąć zamówienia z forum bo mnie męczy jak ktoś czeka.Niedługo wstawię fajne woblery.Zdjęcia oczywiście bo na giełdzie tym czasem będzie przerwa dopóki się nie odrobię.Panowie niedługo jerki Zelldo&Tomy już naprawdę niedługo.Będą fajne ale dopiero ten projekt który teraz robimy wgniecie w glebę. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Już mnie w brzuchu skręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Pijawa wgniotła mnie w fotel... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie mogą przez translate.Google.com odpalić strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 przecież mogą odpalić na "Chrome" i sobie przetłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Tyle że ja gum raczej na sprzedaż robił nie będę.Masz chyba słabą wentylacje w "odlewni" skoro nas takimi stwierdzeniami katujesz. ZAAAAACO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Jurkan ja z gumami dopiero zacząłem.Temat jest fajny na 100% rozwiniemy ale to jeszcze daleka droga do uruchomienia małej produkcji.No miesiąc.Po za tym wzorków muszę trochę zrobić żeby zalać naraz 100-200 sztuk a nie po jednym czy 10 bo ani to dla mnie opłacalne ani dla klienta.Gumy jak będą to w cenie 5 euro 10 sztuk. nie więcej.Teraz jadę z formami na okonki bo 5 gniazd to za mało. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jurkan ja z gumami dopiero zacząłem.Temat jest fajny na 100% rozwiniemy ale to jeszcze daleka droga do uruchomienia małej produkcji.No miesiąc.Po za tym wzorków muszę trochę zrobić żeby zalać naraz 100-200 sztuk a nie po jednym czy 10 bo ani to dla mnie opłacalne ani dla klienta.Gumy jak będą to w cenie 5 euro 10 sztuk. nie więcej. Właśnie takiego stanowiska w temacie oczekiwałem od Mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Okonie z materiału transparentnego. 6,5cm waga 12g.Dojdzie jeszcze malowanie oczek,płetw itd. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Okoń miód! Uklejki będą z tego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Okoń miód! Uklejki będą z tego materiału? Tak.Już są w sumie tylko nie pomalowane.Konstrukcja taka sama z oczkiem w łebku i Bolenie z dołków raczej maja cieplutko Edytowane 8 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Pokaż taką ukleje , bo mnie ciekawość zżera Edytowane 8 Lutego 2015 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 k ł a m a a a ł e m j a n i e m a m u k l e j k i i i j a s i ę c h c i a ł e m t y l k o p o c h w a l i i i ć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 k ł a m a a a ł e m j a n i e m a m u k l e j k i i i j a s i ę c h c i a ł e m t y l k o p o c h w a l i i i ć Tomek bo pomyślę że wróciłeś do KTM-a zimą i bez kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 P1260423.JPG O rzesz w mordę, przesadziłeś, on jest za dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi