Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 no, a ja pisałem o okonku (wyżej)Będą ale najprawdopodobniej skupię się jednak na żywicy pływającej.Oczywiście okonki będą tonące.Pływający materiał daje super efekt po opadnięciu woblera na dno.Stoi na nim jak żywa rybka.Tym czasem wobler z tonącej żywicy po prostu kładzie się na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @Tomy, a oko będzie w tych jazgarzach? będziesz je zalakierowywał czy klej wystarczy żeby się trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tomy możesz mnie wpisać na listę oczekujących na okonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) @Tomy, a oko będzie w tych jazgarzach? będziesz je zalakierowywał czy klej wystarczy żeby się trzymało? Będzie oko. Zalewanie silikonem nic nie da,lakierem tym bardziej.Wszystko odejdzie bardzo szybko.Albo dobry klej albo żyłka i cekiny.Ta ostatnia metoda jest najtrwalsza.Teraz odlewam wzorniki pod formę na 20sztuk.Jazgarze robię dla siebie ale jak się ktoś uprze i zapłaci 8zł/szt to sprzedam.Tomy możesz mnie wpisać na listę oczekujących na okonka?ok. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To ja już się wpiszę na listę oczekujących za gumiakami że 3 szt proszę mi odłożyć jak będą po 8zł :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A cierniki w gumie po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Cierniki nie mają pracy i ciężko to odlać w formie otwartej.Ścieniam je trochę przy ogonie.Cena taka jak za Jazgarza o ile wyjdą.Teraz robię uklejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To mnie zapisz na jazgarka , a ukleje to biorę w ciemno . Poproszę po 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dla mnie ciernik nie musi mieć pracy Jak będziesz miał gotowe to daj mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dobra.Będę odlewał w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tomuś zabieram dwie ukleje, także w ciemno !!! odłoż proszę dla imiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurde jeszcze forma nie gotowa a wy szalejecie.Teraz to już nie mia wyjścia.Trzeba się postarać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja także staję w kolejce i poproszę po 3 szt. okonka,jazgarza i uklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurde, jak za komuny kolejka sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Forma za 2 godzinki będzie gotowa to spróbuje odlać parę uklejek.Miałem złapać oddech no ale co tam i tak nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja kolejka to kolejkaTomku poprosze po 2 sztuki Jazgarz,Okonek,Uklejka - oczywiście jesli da radę , jesli nie to proszę mnie zapisać w ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igdrasil Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tomy piszę się na 3 jazgarze i 3 ukleje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgadnijcie z czego są te czarne plamki w materiale Mam tylko dwa skojarzenia... zeskrobane z zewnętrznej ścianki patelni stare zjarane resztki wbijanych jajek na jajecznicę, ewentualnie rozwałkowane połówki ziaren maku palone nad ogniem z benzynowej zapalniczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam,jeślik kolejkujemy, to ja także poproszę po 2 szt jazgarza, uklejki i ciernika jesli powstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ...a czy ja wiem a jak się ukleje nie spodobają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Podobają...podobają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ...a czy ja wiem a jak się ukleje nie spodobają Eeee, bo garbate takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ...a czy ja wiem a jak się ukleje nie spodobają P1260627.JPGP1260624.JPGP1260609.JPGTomek dwie bym przygarnął bo są fantastico tylko jaki wymiar. W innym temacie piszę priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A i dla mnie po 3 szt. uklejki, jazgarka i okonka: ) Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurna to ja robię okonka w silikonie ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi