adashhh Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurna to ja robię okonka w silikonie ??? teraz musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kurna to ja robię okonka w silikonie ???Jak nie jak tak Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie ma tego jak zabarwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Raptor7 2015. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 bardzo ładne i realistyczne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jak by coś zostało to bym się zapisał na 3 uklejki i 3 zazgarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Uklejek na ten teraz nie.Będą Jazgarze na 100% i na nie mogę przyjąć zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dobrze to mogą być jazgarze na uklejki mogę poczekać (jak wogole beda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Ukleje będą ale muszę je robić iniekcją żeby to wszystko grało.Teraz próbuje zrobić większego jazgarza.Moim zdaniem na sandacze powinny te gumki rządzić. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tym czasem płetewki do nowego Jazgara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A czy nowy może grzecznie poprosić o 3 jazgarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tomy taki Raptor7 2015 wiela $ ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A czy nowy może grzecznie poprosić o 3 jazgarze? Jasne.Nie ma znaczenia staż na forum przy zakupach. Tomy taki Raptor7 2015 wiela $ ?Tak z 35zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Tomy taki Raptor7 2015 wiela $ ?Tomek, ale raptorka bezsterowego tez zrobisz? Edytowane 12 Lutego 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Tomek, ale raptorka bezsterowego tez zrobisz?No masz! Wiadomo.Tak wyglada. Jak już gumki to nie może zabraknąć małego kopytka.Taki makaronik dla okoni. Okonie transparentne praktycznie gotowe. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 O to to! Ten model blizszy mi jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jasne.Nie ma znaczenia staż na forum przy zakupach. To czekam w kolejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Te transparentne okonie są po prostu bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jest lepiej niż dobrze z tymi okoniami .Skoro jestem na liście oczekujących na te okonki ,i są prawie gotowe to możesz mi Tomy wysłać dane do przelewu, bo to mój pierwszy zakup u Ciebie.Jak da radę to poproszę dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Teraz nie da rady.Muszę się odrobić z zamówieniami.Niedługo będzie dodatkowe 5 gniazd i to mocno przyspieszy majsterkowanie.Zapisuje Maciej w zeszycie.Na sezon damy radę i będą w nie jednym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ok.Nie ma wyjścia muszę czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wzorek pod formę na silikony-Jazgarz9.Tak to mniej więcej będzie wyglądało. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Muszę sobie zrobić taką maszynówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wzorek pod formę na silikony-Jazgarz9.Tak to mniej więcej będzie wyglądało. P1260716.JPGP1260717.JPGP1260746.JPGO k....!!!! zatkało mnie Tomy.Maszynka jest obłędna tylko ta " kaśka" na jej zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Hmmm, okonie baaardzo fajne. Chętnie zakupię, także jak jest miejsce w zeszycie to poproszę sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi