Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja za małolata a było to bardzo dawno temu.Miałem fotele zrobione na T-Fightery.Przy dzisiejszych materiałach to bym sobie Sokoła Milenium mógł zbudować ale nie mam czasu :(

Ja sobie Sokola zrobilem w 3D Studio:) ale wracajmy powoli do tematu:)

TOMASZ, ZELLDO GDZIE DO K. NEDZY SA MOJE JERKI:)????

Gdyby była szansa na te jazgarze gumowe to ja bym chętnie  :rolleyes: z 10 na próbę poprosił :rolleyes:

Jakoś tak widzę w nich duży potencjał u siebie z ciemniejszej wersji kolorystycznej zarówno na sandacze, kóre żerują na babce jak i na pstrągi zjadające głowacze...

Edytowane przez Rheinangler

Patrzyłeś Tomek jak one pracują przy "normalnej" główce? Hak pewnie krótki będzie lepszy niż dłuższy?

Długość 6cm jest od tzw początku głowy do najdalej wysuniętego kawałka ogonka?

Edytowane przez Rheinangler

Tak jest to mała gumka.Na normalnej główce pracują poprawnie.Merdają ogonkiem jak żywa rybka.Nie zapominam o nikim.Wszyscy są na równi ważni dla mnie.Będzie sporo gumek w tym pijaweczki,robaczki,żabki itd.

To ja chętnie w ramach równouprawnienia bym się podczepił pod jazgarza albo coś co jeszcze wzbogaci ofertę :)

Jedna taka forma 5 sztuk mi styknie żeby kłopotu za dużego nie robić ;)

Jazgarz śliczy, podoba mi się pomysł z odstającymi płetwami brzusznymi a właściwie skrzelowymi ;)

Ja sobie Sokola zrobilem w 3D Studio:) ale wracajmy powoli do tematu:)

TOMASZ, ZELLDO GDZIE DO K. NEDZY SA MOJE JERKI:)????

Marcin,Zelldo właśnie wysłał do mnie pierwszą partię odlewów.Mi zejdzie max.tydzień na pomalowanie.Przynęty takie w Twoich ulubionych rozmiarach ok.35g 10cm.

• Like 1