MRTNZ Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja za małolata a było to bardzo dawno temu.Miałem fotele zrobione na T-Fightery.Przy dzisiejszych materiałach to bym sobie Sokoła Milenium mógł zbudować ale nie mam czasu Ja sobie Sokola zrobilem w 3D Studio:) ale wracajmy powoli do tematu:) TOMASZ, ZELLDO GDZIE DO K. NEDZY SA MOJE JERKI:)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jedi outcast, acadamy to był przejść w dzieciństwie, a teraz narzekają że, certate ząbkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja sobie Sokola zrobilem w 3D Studio:) ale wracajmy powoli do tematu:) TOMASZ, ZELLDO GDZIE DO K. NEDZY SA MOJE JERKI:)????Zelldo leje teraz ponad 100 sztuk bo nas lekko pogoniło z robotą.Będzie mała górka dla kolegów z jerkbaita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Różne takie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kopiał .Zasuwam z formami.Silikonowy Jazgarzyk 6stka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Różne takie. P1260877.JPGDobrze by wyglądały sprzedawane w takiej metalowej puszce ze zwijanym wieczkiem. Wiesz, z takim kluczem, jak za dawnych lat szprotki w konserwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Gdyby była szansa na te jazgarze gumowe to ja bym chętnie z 10 na próbę poprosił Jakoś tak widzę w nich duży potencjał u siebie z ciemniejszej wersji kolorystycznej zarówno na sandacze, kóre żerują na babce jak i na pstrągi zjadające głowacze... Edytowane 16 Lutego 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Na dniach przychodzi mieszanka i zrobię. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Mam nadzieję,że pamiętasz też o mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Patrzyłeś Tomek jak one pracują przy "normalnej" główce? Hak pewnie krótki będzie lepszy niż dłuższy?Długość 6cm jest od tzw początku głowy do najdalej wysuniętego kawałka ogonka? Edytowane 16 Lutego 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Tak jest to mała gumka.Na normalnej główce pracują poprawnie.Merdają ogonkiem jak żywa rybka.Nie zapominam o nikim.Wszyscy są na równi ważni dla mnie.Będzie sporo gumek w tym pijaweczki,robaczki,żabki itd. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo90 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 po formie widze ze one brzuch maja zupełnie płaski tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak jest to mała gumka.Na normalnej główce pracują poprawnie.Merdają ogonkiem jak żywa rybka.Nie zapominam o nikim.Wszyscy są na równi ważni dla mnie.Będzie sporo gumek w tym pijaweczki,robaczki,żabki itd.To ja chętnie w ramach równouprawnienia bym się podczepił pod jazgarza albo coś co jeszcze wzbogaci ofertę Jedna taka forma 5 sztuk mi styknie żeby kłopotu za dużego nie robić Jazgarz śliczy, podoba mi się pomysł z odstającymi płetwami brzusznymi a właściwie skrzelowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ok.Kopyto Jazgarz 9 w trakcie tworzenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Popper Perch 10. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja sobie Sokola zrobilem w 3D Studio:) ale wracajmy powoli do tematu:) TOMASZ, ZELLDO GDZIE DO K. NEDZY SA MOJE JERKI:)????Marcin,Zelldo właśnie wysłał do mnie pierwszą partię odlewów.Mi zejdzie max.tydzień na pomalowanie.Przynęty takie w Twoich ulubionych rozmiarach ok.35g 10cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Świetnie, czekam z niecierpliwością na znak sygnał po malowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Marcin,Zelldo właśnie wysłał do mnie pierwszą partię odlewów.Mi zejdzie max.tydzień na pomalowanie.Przynęty takie w Twoich ulubionych rozmiarach ok.35g 10cm.Tak nieśmiało zapytam, coś w zakresie 3/4Oz się kroi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 3/4 Oz to by musiał być maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) WTD13 / 42g Edytowane 17 Lutego 2015 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tomek graty, piękne pajkowe malowanie (potwierdzenie Twojego mistrzostwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To jest proste pajkowe malowanie ale dość podobne do natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Rutilus5. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Transparent Perch 65. 6,5cm waga 12g. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Kapitalne okonie, jeszcze te otwarte pyszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi