Maciej1979 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Transparent Perch 65. 6,5cm waga 12g. P1260939.JPG Wiem że marudzę ,ale są może wśród nich dla mnie 2 sztuki? Ps.Za chwilę nie będzie lodu i po mału mnie nosi, z tąd to moje marudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Chyba się znajdą. amć,amć,amć,amć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 W takim razie poproszę o dane do przelewu i kwotę do zapłaty. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Rutilus5. P1260924.JPG A to w ster też byś uzbroił czy tylko wersja BS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Może być ze sterem.Chodzą ok też w tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Transparent Perch 65. 6,5cm waga 12g. P1260939.JPGczy te kermitki nie lepiej by wygladały z zamknietym pyszczykiem? piekne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 czy te kermitki nie lepiej by wygladały z zamknietym pyszczykiem? piekne ...Przewidziana jest też wersja ze sterem i ten otwarty pyszczek ma w niej niebagatelne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Chyba będę raczka silikonowego robił.Tak uzbrojony musi łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dobry pomysł , garbate powinny łykać tylko z obciążonymi hakami trzeba będzie pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 nie ma co myśleć tylko trzeba takie haki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ktoś z forumowiczów chyba nawet takie robił i miał tu w ofercie o ile dobrze pamiętam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 robetd- sam od niego brałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No z tą krewetką to faktycznie niezła pomysła. Porusza się praktycznie jak żywe stworzonko. Rób Tomy, rób - z chęcią wypróbuję podobnego raczka. A co do haków to można pokombinować z różnymi offsetami i samemu dorobić jakieś dociążenie pod różną wodę/głębokość. Możliwości jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Zdaje się ze w piranii maja rozne haki. Nawet takie ze splaszczona główką specjalnie pod mini krabika. Moze te sie nadadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Co do tych krewetek, to jeden minus jezeli chodzi o produkcje, masa roznych modeli jest na ebay w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Transparent Perch 65. 6,5cm waga 12g. P1260939.JPGTomy wszystkie twoje prace są świetne, ale okonie miażdżą system, a oko "łezka" to w takim okoniu, sedno i "gwóźdź programu" (byłem pewny, że je właśnie przy okonku wykorzystasz), piękna robota.Właśnie nad oczami, no po za okoniem powinieneś jeszcze popracować, bo moim zdaniem są trochę z innej bajki, jednak zbyt świecą, skrzą się i troszkę psują efekt "super real bait", korpusy, fakturę powierzchni, malowanie masz genialne, tylko te oczki odstają klasą. PS Jak kiedyś sam jeszcze robiłem oczy 3D to folię pryzmatyczną gasiłem w ten sposób, że po naklejeniu na korpus samego kółeczka z folii pryzmatycznej wkładałem łepek takiego wobka na kilka sekund do wrzątku, wierzchnia warstwa bezbarwnej folii lekko mętniała i spodnia warstwa pryzmatyczna już tak nie świeciła, gasła, potem dawałem ciemną źrenicę i nakładałem na to kroplę żywicy i ostatnią warstwę lakieru na całość korpusu, efekt był bardzo naturalny.Z obecnie dostępnych, gotowych oczek 3D moim zdaniem najlepsze są tzw. perłowe, naturalniej wyglądają niż te zwykłe, są one robione na gładkiej folii pryzmatycznej bez tej "szachownicy". Edytowane 18 Lutego 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Przeglądnąłem pare swoich zdjęć z okonkami i faktycznie jakby te oczy czymś "przydymił" byłoby 100% okonka w okonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dopóki zainteresowanie nimi za miedzą jest na takim poziomie jak teraz to nie będzie żadnych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pewnie, skoro idą jak bułeczki to nie ma sensu nic zmieniać. Taka luźna sugestia Tomy, jak na maj chciałbym boleniówki to już mam stawać w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Gumowa krewetka ma świetną pracę, dokładnie naśladuje ucieczkę raka a okonie najlepiej reagują na "paniczną" akcję czyli taką, która jest wynikiem stresu u ofiary lub jej agonii spowodowanej ucieczką z pyska okonia. Jeśli ktoś będzie kupował takie gumki to chętnie przytulę się do paczki (naturalnie wraz z kosztami wysyłki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Co do tych krewetek, to jeden minus jezeli chodzi o produkcje, masa roznych modeli jest na ebay w dobrych cenach. Nie każda Ci będzie tak chodzić.Wbrew pozorom nie jest łatwo taką gumkę zrobić.Za twarda będzie wpadać w korkociąg za miękka nie odbije po szarpnięciu.Twardość,sprężystość silikonu ma kluczowe znaczenie.Ja wiem czy ceny dobre na e-bay http://www.ebay.pl/itm/20pcs-Simulation-Prawn-Shrimp-Silicone-Bait-Fishing-Lure-Trout-Bass-Maggot-/311053510890?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item486c3be8ea http://www.ebay.pl/itm/20-SHRIMP-Prawn-Lure-Bass-Coarse-Sea-River-Fishing-Cod-Mackerel-Salmon-Bait-/191259098026?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item2c87ee3baa dla mnie na pewno jak znajdę klientów za taką kwotę. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Gumowa krewetka ma świetną pracę, dokładnie naśladuje ucieczkę raka a okonie najlepiej reagują na "paniczną" akcję czyli taką, która jest wynikiem stresu u ofiary lub jej agonii spowodowanej ucieczką z pyska okonia. Jeśli ktoś będzie kupował takie gumki to chętnie przytulę się do paczki (naturalnie wraz z kosztami wysyłki).Gucio działy Ci się pomyliły http://jerkbait.pl/forum/25-kupi%C4%99zamieni%C4%99oddam/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 @Tomy, a może jeszcze sylikonową traszkę zrobisz? na tym ActionDisc'u super się rusza.Na filmiku jest pokazane w drugiej minucie. Aczkolwiek zachęcam do obejrzenia całego.https://www.youtube.com/watch?v=L9fwDlcxsmM&spfreload=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie każda Ci będzie tak chodzić.Wbrew pozorom nie jest łatwo taką gumkę zrobić.Za twarda będzie wpadać w korkociąg za miękka nie odbije po szarpnięciu.Twardość,sprężystość silikonu ma kluczowe znaczenie.Ja wiem czy ceny dobre na e-bay http://www.ebay.pl/itm/20pcs-Simulation-Prawn-Shrimp-Silicone-Bait-Fishing-Lure-Trout-Bass-Maggot-/311053510890?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item486c3be8ea http://www.ebay.pl/itm/20-SHRIMP-Prawn-Lure-Bass-Coarse-Sea-River-Fishing-Cod-Mackerel-Salmon-Bait-/191259098026?pt=UK_BOI_Packing_Postal_Supplies_Labels_LE&hash=item2c87ee3baa dla mnie na pewno jak znajdę klientów za taką kwotę. http://www.alibaba.com/product-detail/4cm-Lifelike-Prawn-silicone-soft-shrimp_1781580732.html Tu już ceny trochę inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Na tej dopałce najlepiej chodzą wormy.Fajna sprawa.Na 100% spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi