Tomy Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Mini jazgarek ...jaka długość jego będzie ??? Taka jak świnek ok.4cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Popper Perch. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Pierwszy raz widzę sprejowanie na dwie łapy Masz tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Pierwszy raz widzę sprejowanie na dwie łapy Masz tempo.Tak można robić tło.Wielkich rzeczy się tym sposobem nie osiągnie.Jak ktoś chce popatrzeć na newsy zapraszam na fejsa ale jeszcze tu wrócę https://www.facebook.com/pages/Tomys-Bait/231851800335218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Oj nie uciekaj juz tak na feja, nie badz taki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnio za dużo trolli na jerku.Tam jak się wychyli jakiś cipereusz to go mogę zbanować.Mała rzecz a cieszy. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dobre rzeczy same sie bronia, takze nie ma sie co przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dobre rzeczy same sie bronia, takze nie ma sie co przejmowac.Ja się nie przejmuje tylko czekam aż to barachło zniknie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A to chwilke moze potrwac... a wracajac do rzeczy wazniejszych jak tam leci wspolpraca z Zelldo, moze cos juz Wam sie udalo ukleic wspolnie? Jakis preview? I jeszcze jedno, tego malego jazgarzyka poprosze do mojego pudeleczka jak bedzie jakis wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) A to chwilke moze potrwac... a wracajac do rzeczy wazniejszych jak tam leci wspolpraca z Zelldo, moze cos juz Wam sie udalo ukleic wspolnie? Jakis preview? I jeszcze jedno, tego malego jazgarzyka poprosze do mojego pudeleczka jak bedzie jakis wolny.To co robimy z Zelldo jest na Facebook'u .Co prawda jeszcze nie skończone ale to kwestia 3-4 dni.Gotowe wstawię też na jerku.Myślę że będzie dobrze.Nadajemy na podobnych falach.Zdarza się że w trakcie pracy gadamy ze sobą przez telefon i są to rozmowy nie rzadko o 2-3 w nocy.Po prostu gość jest solidny i pracowity.Nie boi się zmęczenia.Jak trzeba coś podgonić zasuwa tak jak ja. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Tomy trolle są nie istotni olać ich no chyba że natarczywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Tomy trolle są nie istotni olać ich no chyba że natarczywi To też nie myślę o tym dyskutować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 To co robimy z Zelldo jest na Facebook'u .Co prawda jeszcze nie skończone ale to kwestia 3-4 dni.Gotowe wstawię też na jerku.Myślę że będzie dobrze.Nadajemy na podobnych falach.Zdarza się że w trakcie pracy gadamy ze sobą przez telefon i są to rozmowy nie rzadko o 2-3 w nocy.Po prostu gość jest solidny i pracowity.Nie boi się zmęczenia.Jak trzeba coś podgonić zasuwa tak jak ja.Dobrze miec odpowiedniego partnera przy kazdej robocie, skoro sie dogadujecie i lapiecie ta sama strone mocy - bedzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dobrze miec odpowiedniego partnera przy kazdej robocie, skoro sie dogadujecie i lapiecie ta sama strone mocy - bedzie git!No i Zelldo młodszy,jak dziadek Tomy kipnie to będzie miał kto pociągnąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No i Zelldo młodszy,jak dziadek Tomy kipnie to będzie miał kto pociągnąć temat.Oj tam oj tam, nie rozklejaj sie, jeszcze kilka lat masz przed soba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Oj tam oj tam, nie rozklejaj sie, jeszcze kilka lat masz przed soba:)No to nie znasz dnia ani godziny.Jak mi ostatnio kask rozcinali flexą na łbie to życie mi przeleciało przed oczami.Obiecałem sobie że już nie wsiądę na enduro ale ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No to nie znasz dnia ani godziny.Jak mi ostatnio kask rozcinali flexą na łbie to życie mi przeleciało przed oczami.Obiecałem sobie że już nie wsiądę na enduro ale ciągnie.Zmien na jakiegos fajnego nakeda, nawet pomimo idiotow na drodze bedzie bezpieczniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No i zmierzam konsekwentnie do końca prac nad nową pracownią.Cieplutko!!!Chyba tą parę podciągnę sobie też do pomieszczeń sklepowych i mieszkalnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 zaizoluj sobie czujnik ciepłomierza na powrocie (ten na kabelku). Może być przekłamanie na tym czujniku i będziesz płacił więcej niż powinieneś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Właśnie rozmawiałem z Tomkiem i prosił o przekazanie wiadomości, że wszystkie zamówienia opóźnią się o 3-4 dni. Złapała go niestety silniejsza grypa i przybiła do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Właśnie rozmawiałem z Tomkiem i prosił o przekazanie wiadomości, że wszystkie zamówienia opóźnią się o 3-4 dni. Złapała go niestety silniejsza grypa i przybiła do łóżkaNo to zdrowka zyczez rychlego powrotu do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Właśnie rozmawiałem z Tomkiem i prosił o przekazanie wiadomości, że wszystkie zamówienia opóźnią się o 3-4 dni. Złapała go niestety silniejsza grypa i przybiła do łóżkaDzięki Zelldo za info i zdrówencja dlaTomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zdrowiej "Dziadku" Tomku :D Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 24 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Wędeczka dotarła.Taki deal szpula+gwiazda za kijek.Jak dla mnie był zbyt mocno ściorany ale przecież nie buliłem jak za nówkę.Kiedyś już miałem ten patyk.Jest to świetny wybór na bolenie zwłaszcza w trudnych warunkach.Japończycy piszą że to szklak co nie jest prawdą tak do końca.Na wędce jest położony nowy lakier,wcześniej był blank szlifowany,ściągane przelotki itd.Wyszło na to że to jest szkło z rdzeniem grafitowym,od trzeciej przelotki od góry do szczytówki czyste szkło.Akcja jest dość szybka a przede wszystkim kijek jest pancerny w porównaniu do wyżyłowanych modułowo konstrukcji grafitowych.Pomimo używania plecionki nie pamiętam żeby mi z tego Boleń spadł,nawet po braniu na krótkim dyszlu.Teraz kijek wygląda lepiej niż nówka no i omotki są lepiej położone.Mocną domieszkę grafitu zdradza również znaczek ostrzegający przed burzą i liniami wysokiego napięcia. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi