Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

A to chwilke moze potrwac... a wracajac do rzeczy wazniejszych jak tam leci wspolpraca z Zelldo, moze cos juz Wam sie udalo ukleic wspolnie? Jakis preview? I jeszcze jedno, tego malego jazgarzyka poprosze do mojego pudeleczka jak bedzie jakis wolny.

A to chwilke moze potrwac... a wracajac do rzeczy wazniejszych jak tam leci wspolpraca z Zelldo, moze cos juz Wam sie udalo ukleic wspolnie? Jakis preview? I jeszcze jedno, tego malego jazgarzyka poprosze do mojego pudeleczka jak bedzie jakis wolny.

To co robimy z Zelldo jest na Facebook'u .Co prawda jeszcze nie skończone ale to kwestia 3-4 dni.Gotowe wstawię też na jerku.

Myślę że będzie dobrze.Nadajemy na podobnych falach.Zdarza się że w trakcie pracy gadamy ze sobą przez telefon i są to rozmowy nie rzadko o 2-3 w nocy.Po prostu gość jest solidny i pracowity.Nie boi się zmęczenia.Jak trzeba coś podgonić zasuwa tak jak ja.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

To co robimy z Zelldo jest na Facebook'u .Co prawda jeszcze nie skończone ale to kwestia 3-4 dni.Gotowe wstawię też na jerku.

Myślę że będzie dobrze.Nadajemy na podobnych falach.Zdarza się że w trakcie pracy gadamy ze sobą przez telefon i są to rozmowy nie rzadko o 2-3 w nocy.Po prostu gość jest solidny i pracowity.Nie boi się zmęczenia.Jak trzeba coś podgonić zasuwa tak jak ja.

Dobrze miec odpowiedniego partnera przy kazdej robocie, skoro sie dogadujecie i lapiecie ta sama strone mocy - bedzie git!

No to nie znasz dnia ani godziny.Jak mi ostatnio kask rozcinali flexą na łbie to życie mi przeleciało przed oczami.Obiecałem sobie że już nie wsiądę na enduro ale ciągnie.

Zmien na jakiegos fajnego nakeda, nawet pomimo idiotow na drodze bedzie bezpieczniej.
  • Like 1

Wędeczka dotarła.Taki deal szpula+gwiazda za kijek.Jak dla mnie był zbyt mocno ściorany ale przecież nie buliłem jak za nówkę.Kiedyś już miałem ten patyk.Jest to świetny wybór na bolenie zwłaszcza w trudnych warunkach.Japończycy piszą że to szklak co nie jest prawdą tak do końca.Na wędce jest położony nowy lakier,wcześniej był blank szlifowany,ściągane przelotki itd.Wyszło na to że to jest szkło z rdzeniem grafitowym,od trzeciej przelotki od góry do szczytówki czyste szkło.Akcja jest dość szybka a przede wszystkim kijek jest pancerny w porównaniu do wyżyłowanych modułowo konstrukcji grafitowych.Pomimo używania plecionki nie pamiętam żeby mi z tego Boleń spadł,nawet po braniu na krótkim dyszlu.

Teraz kijek wygląda lepiej niż nówka no i omotki są lepiej położone.

Mocną domieszkę grafitu zdradza również znaczek ostrzegający przed burzą i liniami wysokiego napięcia. :D

post-46714-0-81577100-1424855231_thumb.jpgpost-46714-0-11532800-1424855244_thumb.jpgpost-46714-0-58885900-1424855256_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy