thor13 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Gratulacje, piękny, najważniejsze ze będzie rybki łowił a nie stał w szafie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jazgarzyki mini crankbait-limitowana edycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tomku, wracaj do łóżka! 2 dni to za wcześnie, jeszcze jakieś powikłania załapiesz i będzie bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Ee... tam robota, którą się kocha lepiej działa od antybiotyku i korzystnej flory bakteryjnej nie niszczy. PS Jazgarki, co tu dużo pisać, świetne. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ee... tam robota, którą się kocha lepiej działa od antybiotyku i korzystnej flory bakteryjnej nie niszczy. PS Jazgarki, co tu dużo pisać, świetne.Też tak mówiłem, a teraz zastawkę serca mam do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Też tak mówiłem, a teraz zastawkę serca mam do wymiany Na poważnie to o zdrowie trzeba dbać, bo nowego sobie nie wystrugamy, ani nie odlejemy z piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tomku, wracaj do łóżka! 2 dni to za wcześnie, jeszcze jakieś powikłania załapiesz i będzie bieda Najgorsze jest to że nie idzie wagi zbijać przy takiej chorobie.Przez chwilę myślałem żeby po prostu wsiąść na rower i może by tą grypę rozgonił.Chyba na szczęście jak go napompowałem to już od tego się na nogach słaniałem.Teraz kobieta mi dietę wyszukała.Ja pierdziele po tym to na 100% zrzucę bo się tego jeść kurna nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Najlepsza dieta to MŻ a tak na poważnie to połowę mniejsze porcje, za to częściej i przy tym dużo pić szczególnie soku z marchwi w połaczeniu z sokiem z pomarańczy (minimum 3-4 litry na dzień) ale sok naturalnie wyciskany z warzywa i z owoca. Z wykształcenia jestem Technologiem żywienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jak jest ktoś pod ręką, kto potrafi bańki stawiać to tylko BAŃKI!! Niezawodne najlepsze, zbijają temperaturę i właśnie rozganiają grypę!!! Stary niezawodny sposób. I antybiotyku nie potrzeba.... Trzeba uważać bo z tą cholerą nie ma żartów!!! Zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Teraz to już tylko katar został i osłabienie ale pracować z wobkami się da.Przecież to nie kamieniołomy.Woblery boleniowe ze sterem chyba jednak będą.Praca bardzo gęsta drobna i mocna.Przynajmniej na zamówienie dla stałych klientów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Popper Perch [10cm] na szczupaki ostatnia solówka.Następne będą w kooperacji po modyfikacjach.Dojdą realistyczne oczy.Będzie jeszcze lepiej. nowy model jerka w trakcie tworzenia.Tym razem wypasiona imitacja płoci 12cm. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 o o taką płocią pewnie będę zainteresowany, wstępnie jedną zamówię nim zacznie się ustawiać kolejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A pod plotke co sie przyda? Dobry kijek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Próbny odlew zrobiłem.No może być zaraz wstawię.Kijki wiadomo będą firmowe pod nasze jerki.Nie zabiją ceną a design,wykonanie i uzbrojenie wystarczające do tego typu wędki.Płotka będzie ważyć pewnie z 50 g.Na 100% będlziemy pracować nad szczupakiem a to już będzie naprawdę spory wobler. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) No to wagę będzie miała taką jak mi pasuje. Jak będzie w wykonaniu taka jak powyższe okonie to będzie ekstra. Edytowane 26 Lutego 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Po taką ploteczkę to i ja bym chętnie ustawił się w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) To dopiero początek drogi.Po niedzieli forma leci do Zelldo i będzie modelował korpus.Trzeba poprawić troszkę płetwy piersiowe.Zrobić wnęki na oczy które będą jak w żywej płotce.Tymczasem z detali jestem zadowolony.Łuskę zdołałem na tyle podnieść że będzie wyraźna po kryciu lakierem.Po za tym będzie jeszcze nowy typ malowania konturowego który uwydatni wszystkie szczegóły.Trzymajcie kciuki.Pozdrawia Tomy. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kciuki zaciśnięte . Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak tą łuskę zrobiłeś? Nawet nie wyrzeźbiona wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak tą łuskę zrobiłeś? Nawet nie wyrzeźbiona wygląda super Wystraszył silikon i łuska na sztorc stanęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Jak tą łuskę zrobiłeś? Nawet nie wyrzeźbiona wygląda super No są takie różne myki.Niestety za cholerę się tym nie podzielę Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wziął Tomy płoć i przed odlewem podważał każdą łuskę śrubokrętem hahahah 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No są takie różne myki.Niestety za cholerę się tym nie podzielę Tomy rozumiem Cię w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wziął Tomy płoć i przed odlewem podważał każdą łuskę śrubokrętem hahahahna "żiwca" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jest jeszcze jedna opcja :-) szybsza :-) delikatnie skrobaczką przejechać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi