Pleciona Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To ja poproszę już teraz tego łokonia 10, tą płoć 12 i- co niby ma być duży- kaczodziobego.Proszę zapisać w zeszycie albo może...rezerwuję- nie wiem jak się teraz "poprawnie" zawraca dupę. Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Jak już będziemy z Zelldo gotowi.Damy płatne ogłoszenie i podepniemy sklep na jerkbaicie.Szczupaki/palczaki takie pod 20cm mam dostać od stawowego.Duuuża i droga flacha za to poszła.Jeden max.dwa zostaną do odbitki reszta zasili rzekę Sołę. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak już będziemy z Zelldo gotowi.Damy płatne ogłoszenie i podepniemy sklep na jerkbaicie.Dobre posuniecie. Planujecie narobic zapas, czy na biezaco bedzie produkcja leciala? Klientow na FB macie duuuzo, wiec to jakas seria musi byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) FB jest bardzo ok.ale moja przygoda z lurebuildingiem zaczęła się na jerkbacie a to zobowiązuje.Nie liczę to na finansowe eldorado ale zakładając sklep chcę żeby społeczność forum miała łatwy dostęp do naszych przynęt. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dobre posuniecie. Planujecie narobic zapas, czy na biezaco bedzie produkcja leciala? Klientow na FB macie duuuzo, wiec to jakas seria musi byc:)Na zapasy się nie zanosi. Grypa prawie odpuściła.Idę w kimę.Jutro sporo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To pozostaje cierpliwie poczekać a i okonek i szczupaczka też się nabędzie jak już będzie sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To pozostaje cierpliwie poczekać a i okonek i szczupaczka też się nabędzie jak już będzie sklep. Pomieszczenie już jest 120m2 moje to znaczy skoro robimy razem z Zelldo to nasze.Nikt nam nie będzie z czynszami wyskakiwał.Chęci do pracy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pomieszczenie już jest 120m2 moje to znaczy skoro robimy razem z Zelldo to nasze.Nikt nam nie będzie z czynszami wyskakiwał.Chęci do pracy są.... no to poszedl w kime... mhmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ... no to poszedl w kime... mhmmm...Bo mi się ta płotka do końca nie podoba.Może być lepiej i odbijam nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Bo mi się ta płotka do końca nie podoba.Może być lepiej i odbijam nową. Haha, no to ladny psychol z Ciebie:) dopracuj ja ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Haha, no to ladny psychol z Ciebie:) dopracuj ja ladnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tylko zeby luski byly rowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tylko zeby luski byly rowne:)BANG,BANG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) No to ja chyba uderze w kime w takim razie... a luski rowne z tego wychodza? Edytowane 26 Lutego 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) No to ja chyba uderze w kime w takim razie... a luski rowne z tego wychodza?To jest pistolet na wodę . Kurcza wiosna idzie i ciągnie na KTM'a Edytowane 26 Lutego 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale oksy zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ale oksy zawodowe.Marcin złożyłeś już pit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Marcin złożyłeś już pit Na szczęście jeszcze mam szansę się zreflektować... Dziękuję za wskazanie właściwej drogi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To jest pistolet na wodę . Kurcza wiosna idzie i ciągnie na KTM'a Kopia KTM (4).JPGNałóż dwa kaski tym razem. Ładną masz obsługę techniczną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nałóż dwa kaski tym razem. Ładną masz obsługę techniczną.Noooo Przeurocza osoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To ja przyjadę kiedyś do Ciebie w takim razie na jednym śladzie, na serwis;-) Wyndkę mi pożyczysz na miejscu jakąś, nie? Nad jerkówkami coś pracujesz, myślisz, czy na razie tylko snujemy plany i myślimy co i jak? mało czasu zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Witaj Tomy.Czekam na efekty końcowe jerków. Piękna sprawa.Na stawach w Podolszu, tylko niestety w jesieni podczas odłowu można "nazbierać" co się potrzebuje, bez dużej flachy . Najlepszy był kiedyś staw Pilawa nie wiem jak teraz... Edytowane 28 Lutego 2015 przez piotmal1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To jest pistolet na wodę . Kurcza wiosna idzie i ciągnie na KTM'a Kopia KTM (4).JPGTomcio to ten słynny kask co Ci fleksem haratali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Podobny ale to nie ten,a tą flexę słyszę do dziś jak zamknę oczy Paczucha spakowana woblery ruszają w świat. Edytowane 28 Lutego 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zamówienie dotarło,dzięki za gratis oj dam w tym roku pasiaka popalić Ps.Co tam masz za KTMa ? tez trochę latam na 2 kółkach Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi