Tomy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 250 EXF zdaje się.To nie mój motor.Kolega podżyrował go takiemu kolesiowi który nie spłacał za niego rat.To my pojechali i zabrali.Jemu się nie chciało na tym jeździć no to ja od czasu do czasu maszynkę przepalałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pierwszy rekonesans.Jeszcze się nic nie dzieje,ale jak pogoda się utrzyma to może na dniach coś się ruszy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Super miejsce Tomy, deczko poniżej mój rekordowy kleń.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To jest średnia miejscówka po za tym ogromna presja.Wszyscy ją znają od lat.Są lepsze ale na ich tle nie robię żadnych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No tak, każdy ma swoje magiczne miejsca....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Trochę mnie będzie mniej w wątku.Teraz robimy jerki 10cm ok.40g.Fotki ukończonych wstawi Zelldo albo mi prześle i ja wstawię. biorę się za malowanie następnych. pozdrawia Tomy. Edytowane 3 Marca 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jazgarzyki ok. 4cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tomy, powiedz mi proszę skąd Ty bierzesz tyle motywacji, że robisz wszystko na takim powerze?Rozumiem, że z tego żyjesz ale tyle tyle modeli, kształtów, malowań. NIe wierzę, że tlko z pasji i dla kasy da się wykrzesać taką moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 "dla kasy da się wykrzesać taką moc!" tego akurat chyba nie musi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 NIe wierzę, że tlko z pasji i dla kasy da się wykrzesać taką moc!Kolego, bo to ciemna strona mocy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jazgarzyki ok. 4cm. P1270141.JPGP1270146.JPGP1270144.JPGP1270152.JPGJaka waga tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Gromadka jerków przed opalizacją.-10cm/40g Edytowane 5 Marca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Jaka waga tych woblerów?tych małych Jazgarzy ok. 2-3g. Edytowane 5 Marca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Na dziś dość.Fajrant Edytowane 5 Marca 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Genialne te barwy, zdradziłbyś jak to malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Genialne te barwy, zdradziłbyś jak to malujesz [emoji14]Ha, musialby Cie pozniej zabic pewnie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Genialne to będą.Teraz operuję 5 kolorami a w drodze jest ok.50 w różnych odcieniach perły i metaliku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No taki dentysta to ja rozumiem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No taki dentysta to ja rozumiem. 10915139_878629932188270_6804895988844642554_n.jpgOd dzisiaj moja szczoteczka do zębów idzie w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tomek dawaj adres do tego stomatologa Zrobię wszystkie kłaki po dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Taka migawka.Niedługo następne modele wykonane w naszej kooperacji.Okoń Jerk 7cm.Płoć jerk 12cm i boleniówka.Potem swimbait i stickbait Pike 18cm Edytowane 6 Marca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) hmmm chyba zamiast dentysty wolałbym ;-) Edytowane 6 Marca 2015 przez Bobex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To już korpus jerka okoń ok.7cm.Nieco pogrubiony patrząc od góry w celu uzyskania optymalnej pracy.Myślę że da radę przy połowie konkretnych pasiaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Właśnie ten korpus zaraz leci do formy i w przyszłym tygodniu zaczną się pierwsze testy Myślę, że wyjdzie naprawdę dobrze, ale dobra stalka przy tym to oczywiście konieczność, bo szczupakowy przyłów na pewno nie powinien być rzadki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Tomy- z tej pianki możesz zrobić takie cudeńko pływające? Może nawet coś bardziej neutralnego. Edytowane 6 Marca 2015 przez Bobex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi