Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

a mi sie wydaje ze to patent Melanżyka  :ph34r:

Jak wpadnę na pomysł żeby kopiować Melanża to pójdę do lekarza a potem do strzału kończę z wobkami.Nie piszę tego w złym sensie.Wobki cacane jak z bajki ale to zdecydowanie nie mój klimat.

Edytowane przez Tomy

nie jest zadna tajemnica ze prawdziwe jerki zaczynaja sie od 15 w góre  :D reszta ponizej to jakies słimingbajty  :lol:

Jeśli o mnie chodzi to mogę robić nawet 40 centymetrowe.Jerki 15+ wątpię czy w Polsce będą miały wzięcie i nie liczę na to.Co innego robić taką cegłą w rybnej wodzie gdzie są dość częste kontakty co innego na bezrybiu.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

to nie przytyk ;) poprostu jerki to waga załóżmy 60gr + zabawa na kiju,mocnym kiju,szrpanie i takie tam,ciezka charówka :D ..np do takiego big bandita19cm  wychodza szesdziesiatki a i jackiem nie gardza ...oczywiscie jak sa okazy to one w pierwszym rzędzie ..takie to zabaweczki które maja zwolenników ;)

No "pajki" będą spore ok. 20 może 25cm.Trouta mogę odbić choćby jutro.Pojadę do sklepu i takiego z 25 cm mogę kupić,odbić potem dać kotu którego nie cierpię.

Zawsze miałem z tymi stworami problem.Lubię zwierzaki z psami zero problemów,nawet niebezpieczne rasy,podchodzę,pogłaskam.Nic się nie dzieje.Koty! k...a nie idzie przejść.Do strzału nastroszony jak szczotka,fuczy,prycha.Jak wąskie przejście to muszę się wycofać bo albo leci po ścianie albo jak już nie ma wyjście to się rzuci bydle z pazurami. 

• Like 1

Jeśli o mnie chodzi to mogę robić nawet 40 centymetrowe.Jerki 15+ wątpię czy w Polsce będą miały wzięcie i nie liczę na to.Co innego robić taką cegłą w rybnej wodzie gdzie są dość częste kontakty co innego na bezrybiu.

Jak wpadam na starorzecze z czymś większym niż 10cm to się chłopki za głowę łapią :D wsumie im się nie dziwię bo średnia długość poławianego szczupaka to jakies 35-40cm pewnie :P

Jednak nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć taką "krowę" 25-30cm w Twoim wykonaniu :) to już kawał materiału do malowania :)

• Like 1