Tomy Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tomku możesz zapicać 2 mrówy i 2 pamperapy w malowaniu j/w. ? Pozdrawiam Zapisane już się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Zapisane już się robią.Super. Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Super. Czekam na info Na poniedziałek masz gotowe.To już trzeba się szybko uwijać.Zamówienie jest realizowane w ten sam dzień.Dotąd dopóki dam radę ogarnąć detaliczną sprzedaż,ale czasu coraz to mniej. Dzisiaj montuje nowe boleniówki ZE STEREM na sezon 2015.Będziecie bardzo zadowoleni.Jak nie lubię takich konstrukcji to na te będę łowił Priorytetem są big baity 20cm+ już w przygotowaniu i przynęty big game-ryby latające [materiał do odbicia leci z Texasu] i inne stwory.Mniejszych przynęt też nie zabraknie.Okonie [foto powyżej] będą w wersji Glider7 .Modyfikacja korpusu,balans - Zelldo - praca perfekcyjna!!!Z resztą sami niedługo zobaczycie. Pozdrawiam Tomy Edytowane 19 Marca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) A co to za gazeta w niekoszernym języku odwiecznego wroga??? Chętnie bym poczytał Dodam tylko jeszcze, że jak rezygnowałeś Tomek z metalicznej folii to trochę żałowałem ale te opalizacje które teraz robisz biją alu-folię na łeb W moich Reńskich woblerowych pudłach mieszają się Twoje wobki z Widłami i jakby się wspólnie wytarły to też bym nie miał nic przeciwko temu Edytowane 19 Marca 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) A co to za gazeta w niekoszernym języku odwiecznego wroga??? Chętnie bym poczytał Dodam tylko jeszcze, że jak rezygnowałeś Tomek z metalicznej folii to trochę żałowałem ale te opalizacje które teraz robisz biją alu-folię na łeb W moich Reńskich woblerowych pudłach mieszają się Twoje wobki z Widłami i jakby się wspólnie wytarły to też bym nie miał nic przeciwko temu Robię dla Esoxa partię woblerów do testów.Taki przekrój ogólny.Woblery boleniowe ze sterem-całkiem nowa konstrukcja-dostaną do testów1.Patu2.Grunwald3.SiwyPike4.Rheinangler.5.Cubo HutnanPraktycznie 90% woblerów będzie w kooperacji z Zelldo.Już niedługo będą sygnowane opisem Tomy's Bait & Zelldo Lures. Edytowane 19 Marca 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dzisiaj przy okazji pierwsze wodowanie jazgarzy.Na główce szybkie i drobne merdanie ogonkiem.Czy coś to będzie łowić zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Będą łowić!!!! Obiecuję zdjęcia i dziękuję bardzo za nową boleniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Fajnie te płetewki piersiowe napierdzielają.Mam nadzieję że dobrze mnie zrozumiałeś przez telefon.Pół szczęki mam w obróbce i seplenię trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A nie zrozumieliśmy się kiedyś,- Tomek? Wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzisiaj Krisu wpadł na moje rewiry i polatał dronem.Kurcze ale sprzęt!!!Dzięki za odwiedziny mistrzu Piękne widoczki Wracamy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Raptor75BS [2015] jeszcze parę szczegółów,parę warstw bezbarwnego materiału i gotowe.7,5cm waga 16g Do tygodnia wersje ze sterem Raptor75 [2015]7,5cm waga 14g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Filmy z drona to będzie...pełen odlot,że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 He he, szukaliśmy ryb ale nic nie znaleźliśmy. Ale to była tylko próba. Wiało mocno tak, że ściągało droniaka po dwa metry w różne strony. Będzie dobra pogoda to wpadnę znowu i się ponagrywa. Dzięki za spotkanie. Filmik wrzucę tutaj jak potnę i obrobię. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Raptor75BS [2015] jeszcze parę szczegółów,parę warstw bezbarwnego materiału i gotowe.7,5cm waga 16g P1270559.JPG Do tygodnia wersje ze sterem Raptor75 [2015]7,5cm waga 14gWidzę Tomku oprócz kapitalnego wyglądu, że zmieniłeś ustawienie oczka z przodu Edytowane 21 Marca 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Krisu super.Jak się coś ruszy dam znać.Ten rok to inwestycje w pracownie ale może jakoś się wyrobię i kupię drona.Szlaki już przetarłeś i wiadomo co brać. Edytowane 22 Marca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Widzę Tomku oprócz kapitalnego wyglądu, że zmieniłeś ustawienie oczka z przodu Tak w besterowcach jest oczko w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Krisu super.Jak się coś ruszy dam znać.Ten rok to inwestycje w pracownie ale może jakoś się wyrobię i kupię drona.Szlaki już przetarłeś i wiadomo co brać.To jak będziesz go odpalał chcę być. Pierwszy dzwon i mina asa przestworzy są bezcenne:) Żartuję jakbyś się zdecydował to uderzaj śmiało służę informacją i pokażę czego nie robić, żeby na początek nie skończyć tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) No inaczej Krisu to ja sobie tego nie wyobrażam Przygotowania do sezonu.Od razu obalę mit.Szpule ze Steeza nie pasują do Ryogi1016.LiN BJ itp.Mają tam ciasno.Nawet jak się docisk odkręci ,dalej jest opór.Tak więc jest to bzdura na resorach. Testy szklaka MB Tomahawk Shiryu.Bolka wytrzyma każdego,jazie nie powinny spadać.Duża moc,piękne ugięcie.Ładuje się od 4g.Nie jest to wędka na jazie i klenie ale jak jest sytuacja że w łowisku są bolenie i w/w.gatunki jest to dobre wyjście i jednym patykiem można ogarnąć całość.Łazić po krzakach z 2 castami to sobie nie wyobrażam i to jest jego zadanie. Teraz wchodzimy w duże przynęty i kto wie?Może lekki sprzęt pójdzie pod młotek.Zostanie sprzęt na Bolenie:MB Destroyer'y LiN BJ,Hyper Lariat ale to sezon zweryfikuje. Edytowane 23 Marca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomek, jak ten Tomahawk ma się do Wylie? Możesz porównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomek, jak ten Tomahawk ma się do Wylie? Możesz porównać?Jest subtelniejszy w szczycie no i zbrojenie spirala.Bardziej cięty od Wylie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Małe stadko Jazgarzyków.Dzisiaj wstawiam stery.Bedą dostępne w jednym sklepie na terenie kraju. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Przepiękne te jazgarzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Małe stadko Jazgarzyków.Dzisiaj wstawiam stery.Bedą dostępne w jednym sklepie na terenie kraju. P1270612.JPGP1270613.JPGP1270614.JPGP1270619.JPGW rybnym czy wedkarskim ? One sa jak zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) W rybnym czy wedkarskim ? One sa jak zyweTak fajne.Woblery tego typu że jak na nie patrzę to sobie myślę.To nie możliwe że ja to zrobiłem.Ten model to taka uniwersalna mocno kopiąca konstrukcja ale dzisiaj zrobiłem fajną padakę,praca drobna i bardzo mocna.Wagowo ok.6g przy 4cm będzie fajnie fruwać i powinna przyłowić nie jednego bolka. Edytowane 23 Marca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Płoć Jerk 20cm w trakcie tworzenia.Zdjęcia kolorowe będą jak skończymy. Edytowane 24 Marca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi